Contact/ Disclaimer

Wat leuk dat je interesse hebt in mijn blog.

Contact informatie.

Je kunt contact met mij opnemen via bookstamel@gmail.com echter ga ik geen betaalde samenwerkingen aan. Bloggen is namelijk puur een hobby voor mij. Er zijn namelijk dagen dat ik niks kan met mijn handen dus ook niet typen. Daarnaast zijn er dagen waarop ik wel lekker kan bloggen. Maar ik kan dus niet werken met vaste publicatie datums of afspraken. Daardoor vind ik het niet eerlijk om samenwerkingen aan te gaan.

Wel vind ik het super leuk om te horen over nieuwe boeken en ik schrijf ook graag recensies. Hiervoor kun je mij dus altijd benaderen maar ook daarvoor geld dat ik geen vaste datum kan beloven.

Daarnaast heb ik dyslexie dus ja er kunnen zeker fouten in mijn tekst staan! Maar aan de andere kant maakt dat ook dat ik me eigen unieke persoon ben.


Dan even wat noodzakelijke dingen die ik even moet vermelden.

  • Niks van mijn blog mag gekopieerd of overgenomen worden zonder schriftelijke toestemming.
  • Auteurs of uitgevers mogen wel een qoute of klein stukje tekst uit een recensie gebruiken voor op hun website, boek of blog als ik over hun heb geschreven.
  • Ik wordt niet betaald voor het bloggen. Wel krijg ik soms van een auteur een boek maar ook deze boeken beoordeel ik precies het zelfde als alle andere boeken.