Bookstamel heet binnenkort Melsday

Hey lieve allemaal,

Ik loop al een aantal maanden met de gedachten rond om mijn blognaam te veranderen. Een grote stap want dat betekend ook dat ik vanaf nul moet gaan beginnen met alles weer opbouwen. Deze stap is echter voor mij wel nodig. Bookstamel begon toen ik alleen over boeken schreef. Echter merk ik dat ik momenteel veel meer doe. Ik schrijf over mijn gezondheid, lekker eten leuke uitjes etc. De laatste maanden merkte ik dat ik wel wilde bloggen maar niet zo zeer recensies wilde schrijven maar meer wilde vertellen over mijn dagelijkse leven. Daarom heb ik besloten om mijn naam te gaan veranderen in Melsday.

Melsday omvat volgens mij alles ik kan hier over mijn dag schrijven maar ook over de leuke boeken die ik lees en lekkere receptjes etc met jullie delen. Het kan zijn dat mijn blog binnenkort dus even niet bereikbaar is. Gaan alle posten dan verdwijnen. Nee zeker niet het is de bedoeling dat 80% ook blijft op de nieuwe blog naam. Ik ben nog even aan het onderzoeken of ik alles kopieer en 1 voor 1 ga terug plaatsen of dat ik de nieuwe domein koppel en dan alles ga herstructureren.

Maar wees dus gerust er gaat niks van de korte verhalen of recensies etc voor altijd verdwijnen. Alles krijgt alleen een nieuw jasje.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x