Het begint met een blik van Kelly Moran

Hey lieve lezers van Bookstamel, Wees gerust de boeken van Nederlandstalige auteurs komen zeker weer volop aan bod op mijn blog. Sterker nog ik heb er al 2 uit. Maar toen ik vermoede dat mijn ogen weer wat verbeterd waren waardoor ik in elk geval weer kon bloggen ben ik voor mijn kast gaan staan vol met boeken. Ik wilde een boek proberen wat al heel lang in mijn kast stond maar ik nooit aan toe kwam. Voor een eerste boek moest het niet te dik zijn en lekker weg lezen. Toen viel mijn oog op Het begint met een blik. Deze stond echt al een hele poos in mijn kast. Dus besloot ik met dit boek weer een eerste poging te wagen tot het lezen van een boek! En dat is gelukt yes tijd dus voor mijn eerste recensie sinds hele lange tijd.

Recensie Het begint met een blik

Titel: Het begint met een blik Auteur: Kelly Moran Uitgeverij: A.W Bruna Uitgevers. Genre: Feelgood / Roman Cijfer: 8

Hier gaat Het begint met een blik over.

Kleine stad, grote gevoelens

Redwood Ridge, een schilderachtig stadje in Oregon. Precies de juiste plek voor een nieuwe start. En die heeft Avery Stowe hard nodig na een rampzalig huwelijk, ook voor haar autistische dochter Hailey. Er is maar één probleem: de lokale, aantrekkelijke dierenarts, Cade O’Grady. Een nieuwe relatie is namelijk het laatste wat Avery wil. Ze weet alleen niet hoe lang ze Cade kan weerstaan. Vooral omdat de hele stad heeft samengespannen en voor Cupido begint te spelen…

Dit vind ik van het boek.

Zo tijd om naar mijn mening over dit boek te gaan. Laten we beginnen met de cover. Deze is mooi sereen maar schreeuwt nou niet gelijk pak me op naar me. Ik vind het een beetje een in een dozijn cover. Maar alle covers in deze serie passen wel perfect bij elkaar en dat vindt ik top. De titel vind ik echt prachtig en zeker als je de andere titels in deze serie ziet. De flaptekst prikkelt me licht maar maakt me niet mega nieuwsgierig. Gelukkig is die wel lekker kort waardoor het niet teveel verklapt.

Dan gaan we naar de inhoud van het verhaal. Laat ik gelijk met de deur in huis vallen Avery het vrouwelijke hoofdpersonage in dit verhaal heeft een autistische dochter Hailey wat ik een goede toevoeging vind aan het verhaal. Hailey is ook geen klein bijrolletje maar gewoon lekker prominent aanwezig. Dat haar dochtertje autisme heeft wordt al snel duidelijk. Hoewel het hier en daar wat stereo typerend is vind ik het verder goed geschreven. Als je dit verhaal leest zal Hailey al snel een warm plekje in je hart veroveren.

Dit geld eigenlijk voor bijna alle personages in het boek. Hoewel er best een aantal zijn met op een of andere manier een rugzakje of beperking zullen ze zich allemaal langzaam aan in je hart nestelen. Hoewel dit een feelgood is en we allemaal dus wel weten waar we naar toe werken in het verhaal zit het verhaal wel boordevol hartverwarmende en mooie momenten. Je leert zowel de personen als het stadje steeds beter kennen.

Dit boek is dan ook ideaal voor iedereen die gewoon houdt van een warm liefdesverhaal. Een boek waarbij je niet teveel hoeft na te denken en die heerlijk weg leest. Dit boek is dan misschien niet heel verassend het is wel super goed geschreven. En daarom krijgt deze titel van mij een mooie 8

Heel veel liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x