De mooiste tijd van het jaar

Hey lieve lezers van Bookstamel, Jeetje het voelt echt als een eeuwigheid geleden dat ik jullie heb gesproken. Ik had echt even de tijd nodig om te werken aan mijn mentale en fysieke gezondheid. Maar daar gaan we het lekker niet over hebben. Want ik wil de positieve dingen in mijn leven voeden en niet de negatieve. Dus heb ik besloten om over mijn gezondheid op dit moment niet teveel meer te delen maar gewoon te genieten van de mooie momenten in het leven. En degene die mij kennen weten dat ik de winter en met name kerst! Echt De mooiste tijd vind van het jaar.

De mooiste tijd van het jaar.

Begint voor mij al in Oktober. Met mijn vriend heb ik namelijk de afspraak dat ik de kerstboom altijd op 31 oktober mag zetten. Soms is dit een dag eerder soms een dag later. De voorpret begint meestal al in September als de eerste winkels de kerstspullen beginnen te verkopen. Op dat moment kan ik niet wachten om te gaan struinen tussen al die kerstspulletjes elk jaar komt er wel weer iets nieuws bij. Dit jaar heb ik al een plan voor mijn bomen! Yes bomen want ik wil er 2 zetten eentje boven met mijn roze ballen en beneden wil ik dit jaar gaan voor een ouderwetste kerst met goud rood en groen. Maar ik ga mijn bomen nog uitgebreid met jullie delen.

De mooiste tijd van het jaar beleef ik graag in liefde en plezier. Maar het staat voor mij ook voor het delen van geluk met andere mensen. Zoals elk jaar kan ik ook dit jaar op mijn blog daar niet om heen. Dus de komende maanden ga ik weer veel geluks momentjes met jullie delen. Van mooie boeken die ik gelezen heb ( Ja je leest het goed heel langzaam aan komt mijn zicht weer een beetje terug en kan ik langzaam aan de boeken weer oppakken) Tot lekkere recepten en leuke weg geef acties.

Maar natuurlijk ga ik ook weer met mensen in gesprek over hun favoriete kerst momentjes en komen er wat leuke abc-tjes online etc. Ik hoop dan ook dat jullie met mij deze mooiste maanden van het jaar willen gaan beleven. Vertel bijvoorbeeld onder dit bericht over jouw mooiste momenten in de winter! Dit kan een Sinterklaas moment zijn een kerstmoment of misschien wel een sneeuw momentje!

Het voelt goed om langzaam aan weer wat te bloggen. Ik ga nog niet op vaste dagen posten maar gewoon wanneer het me lukt! Dus hopelijk zie ik jullie allemaal in Nov en Dec tijdens De mooiste tijd van het jaar.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Joseph
Joseph
8 maanden geleden

Ik ken de verslaving. Mijn vrouw en ik hebben de traditie om hem de dag na sinterklaas op te zetten … tot driekoningen … precies een maand.
Maar in november worden inderdaad kerstshows in tuincentra (Intratuin Duiven is een aanrader!!) en een paar Kerstmarkten in Duitsland bezocht … heerlijke tijd.
En voor mij hoort daar dan ook not de Top2000 bij, tussen Kerst en Oud & Nieuw!

Geniet ervan, Melanie!

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x