Persoonlijk: Nog meer onderzoeken en onverklaarbare koorts

Hey lieve lezers van Bookstamel, Hoewel ik weer meer online ben en mijn dagelijkse leven wat probeer op te pakken. Gaat het nog steeds niet zo goed met me. Want inmiddels heb ik al 10 weken onverklaarbare koorts. Afgelopen weken zijn er weer een aantal dingen gebeurd dus tijd voor een update.

Onverklaarbare koorts.

Tja ik denk dat ik het zo ondertussen wel kan noemen. 10 weken geleden kreeg ik opeens buikpijn en liep mijn temperatuur op. Waar ik normaal nooit koorts of verhoging heb ging het nu niet weg. Er werden een aantal dingen gedaan. Ik kreeg nieuwe maagbeschermers, een slikfoto een ct scan een echo van de buik en ik slik nu langdurig paracetamol 2-4 per dag omdat ik probeer het niet te slikken. Maar dan schiet mijn temperatuur gelijk weer omhoog. Oohja en ik kreeg vitamine D pilletjes omdat mijn vitamine D wat laag was.

Maar goed eigenlijk is uit al deze dingen geen resultaat gekomen wat de koorts kan verklaren. Mijn slikklachten zijn te verklaren door mijn te gespannen nekspieren. Waarvoor ik nu dus logopedie ga krijgen maar verder was er niks raars te zien op de ct en slikfoto. Als we dan naar de echo gaan dan is daar alleen op te zien dat ik een wat vervette lever heb. Dit wisten we al en dat verklaard de iets hogere leverwaarde maar niet de koorts. Hiervoor is het wel belangrijk dat ik afval. Maar doe dat maar eens als je lichaam bij alles stop zegt. We gaan nu proberen te zwemmen om te kijken of dat helpt.

Afspraken afgezegd

Ondertussen heb ik een aantal afspraken af moeten zeggen. Zo zou ik gisteren een tandimplantaat krijgen. Maar omdat ik dus al verhoging/koorts heb is het niet verstandig deze te laten zetten. Omdat ze dus niet weten of er toch ergens een infectie zit of waar het nou vandaan komt. Ook zou ik een blinde provocatie test hebben. Daarvoor moet ik 2x naar Rotterdam. Maar door alle onderzoeken en het ziek zijn was dit voor nu ook even teveel voor mij. Dus deze afspraken gaan hopelijk op een later tijdstip door.

Hoe nu verder met de onverklaarbare koorts.

Tja dat is natuurlijk de vraag. Morgen krijg ik een long en hart foto, en moet ik weer urine inleveren. Als deze beide ook weer negatief terug komen dan krijg ik een verwijzing naar een internist. Deze zijn namelijk gespecialiseerd in het verklaren van onverklaarbare koorts. Het is dus vooral afwachten en kijken hoe het verder gaat. Inmiddels heb ik me eigen weer aangepast en kan ik weer wat in het huishouden doen of wat typen op mijn blog. Ik moet er alleen voor zorgen dat ik op tijd rust neem. Want ik wordt erg vermoeid van de koorts. En met dit weer al helemaal. Daarnaast moet ik er op letten dat ik veel drink en moet ik sportdrank drinken voor wat extra kracht. Voor deze autist met add is dat drinken soms nog wel een dingetje omdat ik het gewoon vergeet.

Nou dat was het wel weer voor deze update.

Heel vele liefs, Melanie

Meer lezen over mijn gezondheid lees dan de blog Als je lijf je in de steek laat of Een nacht in het ziekenhuis.

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tessa
Tessa
8 maanden geleden

Jeetje wat heftig zeg. Heel veel succes in het ZH!

Linda schrijft 't op
Linda schrijft 't op
8 maanden geleden

Ik hoop voor je dat je snel duidelijkheid krijgt, want waarom heb je koorts? En dat er daarna snel een oplossing voor je te vinden is om beter te worden.

nicole
8 maanden geleden

Wat vervelend voor je zeg! Tien weken is al best lang. Koorts is doorgaans een teken dat je lichaam een infectie probeert te bestrijden dacht ik. Ik vraag me af wat voor signaal het bij jou is. Hopelijk gaat het snel over.

Bookstamel
8 maanden geleden
Antwoord aan  nicole

Klopt maar een infectie kunnen ze dus niet vinden..meer maals bloed geprikt, urine gecontroleerd, echo buik, ct scan , slik foto en nu dus long en hart foto

Claire
Claire
8 maanden geleden

Wat ontzettend heftig zeg! Hoe gaat het nu met je? Heel veel beterschap!

Amina
8 maanden geleden

Jeetje Melanie, doe alsjeblieft rustig aan en drink inderdaad veel water met deze temperaturen. Goed ook dat je die provocatie tests even uitstelt. Rustmomenten zijn zo belangrijk, ook als mensen niet ziek zijn. Ik zal vanavond een kaarsje voor je aansteken, wel warm, hahahaha, maar ik vind het zo rot voor je (dan denk ik eventjes aan mensen die het lastig/moeilijk hebben). Heeeeel veel sterkte hoor!

jouvence
jouvence
7 maanden geleden

Jeetje wat een gedoe weer zeg! Hopelijk vinden ze gauw waar de koorts door veroorzaakt wordt. Doe voorzichtig met jezelf!

Malischa
Malischa
7 maanden geleden

Zo dat is wel heftig zeg. Hopelijk ben je er snel vanaf. Beterschap!

Sanne
7 maanden geleden

Ik hoop dat je snel beter bent. Klinkt niet leuk. Weet je ondertussen al iets? Ben je getest op klierkoorts?

Mandy
Mandy
7 maanden geleden

Pff.. zit echt niet mee he.. heel veel succes!

10
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x