Zomer aan de kust van RaeAnne Thayne

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Helaas ben ik nog steeds niet fit. Maar langzaam aan heb ik iets meer energie om ook de dingen op te pakken waar ik zo ontzettend gelukkig van wordt zoals mijn blog. Veel boeken had ik al gelezen de laatste tijd. De recensies die blijven helaas nog uit. Maar jullie hebben vast de afgelopen week al gemerkt dat er weer wat regelmatiger een leuke blog voorbij komt. Van interviews tot boeken tot winkels tot recepten. Gewoon waar ik op dat moment zin in heb om over te schrijven. En vandaag gaan we het hebben over het boek Zomer aan de kust dat ik mocht lezen voor de world of romance boekenlounge.

Recensie Zomer aan de kust.

Titel: Zomer aan de kust. Auteur: RaeAnne Thayne Uitgeverij: Harper Collins (HQN Roman) Genre: Roman Cijfer: 8

Hier gaat Zomer aan de kust over.

Als oudere zus van de tweeling Violet en Lily, viel Cami Porter er altijd een beetje buiten. Na de scheiding van hun ouders, toen de tweeling met hun moeder naar Cape Sanctuary vertrok en Cami met haar vader in LA achterbleef, groeiden ze nog verder uit elkaar. Bijna twintig jaar later krijgt Cami het vreselijke nieuws dat Lily is omgekomen terwijl ze een klein meisje het leven redde, en ze reist af naar Cape Sanctuary om bij haar moeder en Violet te zijn.

Als advocaat kan Cami haar moeder bovendien helpen voorkomen dat Lily’s droom, een glamping bij Moongate Farm, om zeep wordt geholpen door een wispelturige huurbaas. Dit blijkt nog niet zo gemakkelijk – helemaal omdat de man in kwestie, Jon, niet alleen bijzonder lastig, maar ook bijzonder aantrekkelijk is.

Ook Violet valt het verdriet om haar zus zwaar. Hoe moet ze verder, nu een deel van haar er niet meer is? Wat het nog verwarrender maakt, is dat het meisje dat Lily redde uitgerekend het dochtertje is van Alex, de man die ooit haar hart brak – maar die steeds lastiger valt te ontlopen…

Dit vind ik van het boek.

Oké tijd om mijn mening over dit boek met jullie te delen. Zoals altijd begin ik met de cover van het boek. De cover vind ik prima bij het verhaal passen het is geen favoriet maar doet wat die moet doen. Het boekje zelf is echt een flodder romantje zoals mijn moeder zou zeggen. Het is niet zo stevig als een andere paperback of hardcover maar daardoor juist wel lekker makkelijk vast te houden! En soms is dat ook wel eens gewoon lekker. De titel van dit boek vind ik niet heel spannend maar ook gewoon dikke prima.

Tja en dan is het natuurlijk tijd om het over het verhaal zelf te gaan hebben. En dan komt het gezegde don’t judge a book by it’s cover van pas! Want waar ik de cover niet heel speciaal vond was dit verhaal zeker wel vermakelijk. Ik begon in dit boek zonder verwachting maar al snel wist ReaAnne mij te verassen. Dit verhaal had namelijk best veel diepgang en emoties iets wat ik echt niet verwacht had. Dit boek is hartverwarmend je leeft mee met Cami en alle andere personages die aan bod komen. Een van mijn favoriete personages is de Buurman.

De buurman is een hele warme lieve man die het een en ander mee maakt in dit boek. Ik wil niet teveel verklappen dus sorry ik hou het een beetje vaag. Daarnaast is de Clamping en Moongate farm een magische omgeving. De magie van deze omgeving heeft de auteur heel goed weten te beschrijven! Ik kreeg spontaan zin om daar een paar nachtjes te gaan logeren.

Al met al is dit boek een verhaal met ups en down, een verhaal met een lach en een traan en een verhaal dat je met een glimlach om je mond het boek doet dicht slaan. Daarom krijgt dit boek van mij een mooie 8

Heel veel liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sanne
11 maanden geleden

Dit boek wil ik ook nog lezen. Is het een deel van een reeks?

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x