Sushi Boom in Veghel

Hey lieve lezers van Bookstamel, Vandaag is het weer eens tijd voor een review voor jullie. Zo nu en dan vind ik het fijn om een nieuw restaurant of een take away uit te proberen. Nu ons favoriete sushi restaurant alleen nog maar aan bezorgen deed en de laatste tijd de kwaliteit ook niet helemaal geweldig was leek het ons leuk om weer eens een andere plek uit te proberen om onze sushi te halen. Toen ik ook nog eens een leuke deal tegen kwam op social deal was de keuze snel gemaakt. Sushi Boom in Veghel zou uitgetest worden.

Nu was ik de sushi op de fiets gaan halen. Dit bleek achteraf niet zo slim want de sushischaal paste niet zo goed in mijn tas. Maar hier moet ik ook gelijk het eerste compliment geven aan Sushi Boom. Want ze gaven gelijk aan dat als ik de volgende keer bestel en er even bijzet dat ik op de fiets kom ze het in andere schalen doen! Super fijn dus. Maar als de foto’s dus niet helemaal clean zijn dan ligt dit niet aan Sushi Boom maar aan mijn geschut met de tas op de fiets. Maar goed laten we maar gauw met de review beginnen.

Sushi Boom in Veghel

Oké ik begin even met de standaard gegevens 🙂 Sushi Boom vind je op De bunders 88 in Veghel. Ze zijn geopend van Ma t/m Zo van 14.00 tot 20.30 de afhaaltijden wijken iets af daarvoor kun je het beste even een kijkje nemen op hun website! Op woensdagen is het pokebowl woensdag en krijg je 20% korting op je poke bowl en op elke donderdag krijg je 20% korting op alle special rolls!

De box die wij gaan testen komt van social deal in deze box zitten 62 stukjes sushi en hij kost 35 euro.

  • 8x kushi roll
  • 8x salmon avocado roll
  • 8x spicy tuna roll
  • 8x tempura roll
  • 8x kip roll
  • 8x kappa maki
  • 8x kani maki
  • 3x zalm nigiri
  • 3x tonijn nigiri

Als ik een blog wil gaan schrijven over een zaak dan vraag ik ook altijd wat hun specialiteit is of op welk product ze het meest trots zijn. In dit geval vonden de medewerkers het lastig om te kiezen want ze hadden 3 favorieten. Maar uiteindelijk kozen ze voor de Rainbow roll deze roll is met Avocado, japanse garnaal, zalm en tonijn en hiervoor betaal je 6,25 voor 4 stukjes. Dus deze namen we ook mee om te proberen.

De service van Sushi Boom

Voor ik na het reviewen van de sushi zelf ga wil ik het eerst nog even hebben over de service van de zaak. Als je een bestelling doet bij Sushi Boom dan staat het klaar als je het op komt halen of wordt het rond de afgesproken tijd bezorgt. Ik heb inmiddels 2x een box besteld bij deze zaak en in beide gevallen was dit ook echt zo. Als ik vervolgens kijk naar de reviews dan zie je dit ook terug. De zaak ziet er schoon en netjes uit en de medewerkers zijn super vriendelijk! De keren dat ik de sushi heb gehaald was hij heerlijk vers bereid en de rijst netjes op kamertemperatuur.

Wat ik daarnaast heel fijn vind is dat je met bestellen kunt aangeven of je wel of geen stokjes, soja saus etc bij je bestelling wilt hebben. Dit voorkomt een heleboel verspilling. Daarnaast heb je hier boven al kunnen lezen dat ze gelijk met me mee dachten voor de volgende keer als ik een bestelling met de fiets zou komen halen. Voor de service krijgt deze zaak van mij dan ook een dikke 10.

De Rainbow roll

Ik begin met de review van de Rainbow roll. Zoals ik al aangaf is de rijst perfect gekookt en lekker op kamertemperatuur. Als je deze roll proeft snap je gelijk waarom dit een van hun favoriete rollen is. De avocado geeft een lekker fris tintje aan de roll de vis zorgt voor een beetje zout en de saus die erop zit geeft het een beetje pit een perfecte combinatie dus. De roll ziet er elk stukje perfect het zelfde uit en is mooi gemaakt. Deze roll krijgt van mij ook zeker een dikke voldoende!

De box van Social Deal

De social deal box is prachtig opgemaakt en heeft een mooie variatie van de wat simpelere sushi en de wat meer specialere rollen. Zo zit er dus voor iedereen wel wat in deze box. Hier in huis zijn we vooral fan van de wat luxere rollen en deze vonden we dan ook echt stuk voor stuk heerlijk de sausen die erop zaten maakte de rollen echt af. Daarnaast waren de andere rollen super vers en goed gerold. De verhouding rijst / vulling was prima en alles was met even veel zorg bereid. Er was niks wat ons tegen viel aan deze box. Je kan echt merken dat ze kwaliteit bij Sushi Boom heel belangrijk vinden. Ik heb hier 2x besteld en tot 2 keer toe zagen de rollen er precies het zelfde uit. En dat is super fijn omdat je dan altijd precies weet wat je krijgt.

Eind oordeel

Van mij krijgt Sushi Boom zeker een mooie voldoende van de sushi tot de service alles wordt met zorg gedaan. Van mij mogen er iets meer speciale rollen op de kaart komen. Ik ben bijvoorbeeld echt fan van een carpaccio roll en die mis ik hier wel. En bijvoorbeeld een roll met een lekkere crunchie topping voor de afwisseling. Maar verder heb ik totaal geen op of aanmerkingen en raadt ik je zeker aan om hier een keer sushi te bestellen en je eigen oordeel te vellen!

Heel veel liefs, Melanie

Heb je nou een keer een feestje en weet je niet wat te serveren? Maak dan eens mijn sushi Cupcakes.

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x