Luchtpost van Chantal Claassen

Hey lieve lezers van Bookstamel, Afgelopen weken heb ik enorm veel gelezen en tv gekeken. Heel veel anders kon ik ook niet doen. Het is fijn om wel in een heerlijke leesflow te zitten. Maar ook lastig want van al die boeken die ik gelezen heb wil ik ook recensies schrijven. Alleen zijn sommige alweer 6 weken geleden. Maar de komende weken ga ik mijn best doen om toch over een aantal boeken mijn mening met jullie te delen. En we gaan beginnen met Luchtpost van Chantal Claassen. Dit is het derde en laatste deel in de Beachclub Esperanza-serie waarin ik eerder al Flessenpost en Briefpost las.

foto van de cover van het boek Luchtpost van Chantal Claassen

Recensie Luchtpost.

Titel: Luchtpost Auteur: Chantal Claassen Uitgeverij: Zomer & Keuning Genre: Feelgood Cijfer: 9

Hier gaat Luchtpost over:

Terwijl Babs bouwt aan casa kansloos, komt de liefde uit de lucht vallen. Als ze kort achter elkaar haar baan, appartement én relatie kwijtraakt, besluit Babs haar vader te helpen bij het opknappen van een vervallen hotel in de buurt van Beachclub Esperanza. Een win-winsituatie, want zo is ze in de buurt van haar beste vriendin én kan ze het respect van haar vader verdienen. Ze krijgt hierbij hulp van rokkenjager Benjamin, de eigenaar van de strandtent, die zich graag met het hotel bemoeit. Al snel begint ze voor hem te vallen, maar kan ze hem wel vertrouwen?

Dit vind ik van het boek.

Oké tijd om het over het boek zelf te gaan hebben. Zoals jullie van mij gewend zijn begin ik natuurlijk met de cover van het boek. De kleuren van dit deel vind ik echt super mooi en daarnaast past de cover perfect bij de andere 2 delen in deze serie. Dit geldt eigenlijk ook voor de titel echt super goed gevonden. De flaptekst maakte me nieuwsgierig en ik had dus super veel zin om dit boek te gaan lezen.

Nu we het jasje van het boek besproken hebben is het tijd om het te gaan hebben over de binnenkant van het boek. Laat ik even beginnen met een korte terugblik. Flessenpost vond ik helemaal geweldig, Briefpost vond ik goed maar niet wauw en nu is er dan luchtpost en dit vind ik wel weer echt een top deel in deze serie. Ik ga je vertellen waarom ik dat vindt.

Laat ik beginnen met een van de hoofdpersonages Babs. Ik denk dat Babs voor veel vrouwen wel wat herkenbare karakter trekjes heeft. Eigenlijk al meteen in het verhaal had ik een connectie met haar. Maar het leukste vind ik dat je haar persoonlijkheid door het boek heen ziet groeien. Ze wordt steeds zelfstandiger en weet steeds beter wat ze wilt.

Daarnaast zit er in het verhaal een super leuk bij- personage daar kan ik niet zo heel veel over zeggen behalve dat het een van de bouwvakkers is. Naast deze twee nieuwe personages voel je jezelf meteen weer thuis omdat er natuurlijk ook een aantal personages voorbij komen in het boek die je al kent van de eerdere delen. Dit geld ook voor een deel van de setting waarin het verhaal zich afspeelt.

Het hele verhaal voelt knus en warm aan en daardoor vind ik het een echte feelgood! Daarnaast heeft het verhaal een heerlijk vleugje humor iets met Goulash! Ik zal binnenkort eens een lekker recept met jullie delen voor een heerlijke dampende pan Goulash.

Maar goed ik dwaal weer eens af. Als jij houdt van een lekker romantisch verhaal met een beetje humor in een heerlijke knusse setting dan is Luchtpost zeker een boek voor jou en raadt ik je aan om deze te gaan lezen. En omdat ik hier dus ontzettend van hou krijgt dit boek van mij een mooie dikke vette 9

Heel veel liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x