Ik kies voor jou van Annette van Zuijlekom de Zeeuw

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Inmiddels is er een nieuwe afspraak gepland voor een provocatietest voor antibiotica. Waar ik natuurlijk tegen op zie maar het moet maar even. Tussen alle fysio en afspraken door geniet ik van de boeken die ik lees. Zo las ik het nieuwste boek van Annette van Zuijlekom de Zeeuw. Dus is het tijd om mijn mening over Ik kies voor jou met jullie te delen.

Recensie Ik kies voor jou.

Titel: Ik kies voor jou Auteur: Annette van Zuijlekom de Zeeuw Uitgeverij: Zara4books Genre: Feelgood Cijfer: 9

Hier gaat ik kies voor jou over.

Jules heeft haar luxe modellenleven opgegeven om een babywinkel te kunnen beginnen. Nadat ze jaren over de aardbol heeft gevlogen als lingeriemodel, ontwerpt ze nu wiegjes en commodes. Ze is weer thuis in haar geboortestad Rotterdam en dat bevalt haar goed. Zij is niet de enige, ook haar jeugdliefde Lex woont sinds kort weer in de stad. Hij werkt als arts in het Havenzichtziekenhuis. Lang geleden heeft ze hem gedumpt. Niet alleen haar timing was toen slecht, ook de reden die ze opgaf voor de breuk was kwetsend en gênant, dus het laatste wat ze wil is hem tegenkomen.  

Jules heeft haar zinnen gezet op Sean, een stoere loods die ze met haar vriendinnen wekelijks tegenkomt in het Maascafé op de Kop van Zuid. In dezelfde week dat hun eerste date gepland staat, komt ze oog in oog te staan met Lex op een wel heel kwetsbaar moment. Ze heeft hem nodig, maar zal ze haar lot in zijn handen durven leggen?

Dit vind ik van het boek.

Ik begin zoals altijd met de cover van het boek. Ik vind de cover van dit boek leuk maar persoonlijk zie ik liever geen foto’s op de cover de titel vind ik echt heel leuk gevonden en de achterflap tekst maakte me gelijk nieuwsgierig. Dus wat dat betreft krijgt dit boek voor de buitenkant een mooie voldoende van mij.

Dan gaan we natuurlijk naar het verhaal zelf. Ik moet bekennen dat ik met elk boek dat Annette van Zuilekom de Zeeuw schrijft een beetje meer verliefd werd op haar schrijfstijl. Ze had al een prachtige vertellende schrijfstijl in haar eerste meer spirituele boeken. Maar sinds ze meer feelgood schrijft zonder dat spirituele tintje krijgen haar boeken voor mijn gevoel nog net dat beetje meer diepgang en dat kleine vleugje humor waar ik enorm van hou.

Zo ook in Ik kies voor jou. Jules bracht namelijk regelmatig een lach op mijn gezicht. Ze is lief, dapper en wil eigenlijk niks liever dan een gezin. Ze is sexy en zelfverzekerd maar soms ook juist weer een tikje onzeker. Ze heeft haar eigen winkel in babyspullen en is niet altijd even handig. Maar al snel zul je van Jules gaan houden. En in het verhaal leer je Jules ook steeds een beetje beter kennen. En leer je de redenen achter sommige dingen kennen. Daar kan ik niet teveel over zeggen want dan verklap ik natuurlijk al dingen van het plot en dat willen we niet.

De vriendinnen van Jules vind ik ook heerlijke personages en natuurlijk onze sexy dokter Lex en de ondeugende Sean. Sean is een beetje de badboy met een gouden hartje en Lex tja dat moet je zelf maar een beetje gaan ontdekken.

Al met al is Ik kies voor jou een heerlijke feelgood die een lach op je gezicht brengt maar ondertussen ook wat pittige onderwerpen durft aan te snijden zoals verlies. Ik heb dan ook weer enorm genoten van dit verhaal en geef het een mooie 9.

Heel veel liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] leuke Nederlandstalige boeken dan heb ik hier een paar ideetjes. Tequila Sunrise van Julia Ran, Ik kies voor jou van Annette van Zuijlekom de Zeeuw en wat dacht je van De rest is […]

trackback

[…] geworden naar de andere boeken van Annette van Zuilekom de Zeeuw lees dan ook eens Ik kies voor jou of Leuk […]

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x