Even voorstellen Julia Ran

Hoi lieve lezers van Bookstamel, het is alweer februari. Jup ook 2023 gaat weer als een sneltrein. Vorige week namen we afscheid van de auteurs van eigen bodem van de maand januari. En vandaag is het dus alweer tijd om jullie voor te gaan stellen aan de auteurs van februari. En we hebben weer een leuke variatie deze maand. De eerste auteur die ik aan jullie voor mag stellen is Julia Ran.

Even voorstellen Julia Ran.

Julia Ran woont met haar haar samengestelde gezin en vier katten in het groene Midden-Delfland. Naast haar werk als auteur is ze communicatieadviseur en redacteur. Ze houdt van het bezoeken van rockconcerten, zingen en reizen. Italië is een vaan haar favorieten vakantielanden.

Julia’s ambitie om boeken te schrijven is er al zolang ze zich kan herinneren. Toch duurt het tot 2020 voordat ze daadwerkelijk tijd vindt om aan haar eerste manuscript te beginnen. Ze volgt een masterclass bij de schrijfacademie van Marelle Boersma en komt via de uitgeversdag in contact met Elly Godijn. In mei 2022 is haar eerste publicatie een feit, de novelle Kir Royal, al snel gevolgd door een kort verhaal in de Vlielandbundel De ontmoeting van 2022 en in 2023 haar eerste roman Tequila Sunrise.

 De schrijfstijl van Julia reflecteert wie ze is als persoon. Realistisch en een tikkeltje direct. Ze schrijft over liefde en vriendschap, maar gaat daarbij zwaardere thema’s, zoals verslaving, rouw en moeilijke familieverhoudingen niet uit de weg. Het echte leven, waarin je soms moet zoeken naar een gouden randje, maar het uiteindelijk toch vindt: in jezelf.

Komende weken gaan we Julia Ran dus nog veel beter leren kennen.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lindaschrijfthetop.nl
Lindaschrijfthetop.nl
1 jaar geleden

Wat leuk om met de schrijfster kennis te maken, haar schrijftstijl (een beetje rauw) vind ik aantrekkelijk.

Eva
Eva
1 jaar geleden

Ik ben benieuwd wat ze dan heeft geschreven en waarom haar titels naar drankjes verwijzen.

Claire
Claire
1 jaar geleden

Super leuk om Julia Ran te leren kennen! Haar schrijfstijl klinkt heel aansprekend.

trackback

[…] lieve lezers van Bookstamel, vorige week stelde ik jullie voor aan auteur Julia Ran. Ik vertelde toen natuurlijk al dat we haar in februari nog veel beter zouden gaan leren kennen. […]

trackback

[…] en ik blijf erbij daarna mag het wel weer even klaar zijn. Maar goed de afgelopen week stelde ik Julia Ran al aan jullie voor maar deze week kunnen jullie haar dus nog beter leren kennen doormiddel van dit […]

5
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x