Even voorstellen Nanouk Kira

Hallo lieve lezers van Bookstamel, de laatste auteur die in februari mee doet aan de blogs van eigen bodem is Nanouk Kira. Deze auteur heb ik al eens eerder mogen interviewen maar dat is alweer een hele poos geleden. Tijd dus om deze blogs van eigen bodem te beginnen met het onderdeel even voorstellen Nanouk Kira waarin ik deze auteur aan jullie voorstel.

foto van auteur Nanouk Kira

Even voorstellen Nanouk Kira

Nanouk Kira werd geboren in Middelburg en heeft haar hele jeugd in deze plaatst gewoond. Met haar fantasie beeldde ze zich als kind altijd al in dat ze ergens anders was en verzon hier hele verhalen bij. Fantasie was dan ook al van jongs af aan deel van haar leven en dit is altijd zo gebleven.

Tegenwoordig krijgt haar fantasie vooral uiting in haar passie voor schrijven. Ze schrijft dan ook in het fantasie genre en kan daarin haar hart helemaal kwijt.

Het verzinnen van fantasiewerelden is echter niet het enige waar haar schrijfpassie ligt. Door middel van gedichten probeert ze dieper in de psyche van personages door te dringen en zo rauw en realistisch mogelijke karakters tot leven te laten komen.

Nanouk vindt het belangrijk dat een verhaal spannend en vlot is, het liefste met wat humor, en dat het de lezer bijblijft. Dit probeert ze dan ook te bereiken met wat ze schrijft. Tijdens haar brede studie hebben verschillende gebieden zoals psychologie, geschiedenis, mythologie en antropologie allemaal hun invloed gehad. Inmiddels heeft Nanouk al een aantal boeken op haar naam staan zoals Drakenhart en Muren van ijs.

De komende weken gaan we Nanouk nog veel beter leren kennen. Er komt nog een favorieten van, een recensie en een nieuw interview.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Claire
Claire
1 jaar geleden

Wat leuk! Ik ben super benieuwd! Wat een mooie en bijzondere naam heb je trouwens.

nicole orriens
1 jaar geleden

Wat leuk dat ze haar studie zo kan gebruiken bij het schrijven van boeken!

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x