Even voorstellen Daniel Warmoeskerken

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Het is februari een maand die voor mij meestal staat voor rust. De feestdagen en mijn verjaardag zijn dan achter de rug en ook in de familie hebben we dan weinig jarige. Een maand waarin we meestal een midweekje weg gaan. Dit jaar staat het niet op de planning maar misschien gaan we later dit jaar er even tussen uit. Voor nu willen we eerst de puntjes op de i zetten in huis. Maar op Bookstamel betekend een nieuwe maand nieuwe auteurs voor de blogs van eigen bodem. Deze maand heb ik weer super leuke auteurs! Een van deze auteurs is Daniel Warmoeskerken.

Foto van auteur Daniel Warmoeskerken

Even voorstellen Daniel Warmoeskerken.

Daniel Warmoeskerken is auteur, redacteur, recensent en docent Nederlands. Als kind leest hij vooral fantasy en horror. Genres waar hij later ook zijn eigen verhalen in gaat bedenken. Zijn studie geeft hem de handvatten om die verhalen op papier te zetten. In 2014 debuteert hij, waarna er een aantal korte verhalen gepubliceerd worden in bundels met een postmoderne insteek. In 2021 doet hij mee met de verhalenwedstrijd Nevelkinderen, wat hem een tweede plek oplevert. Al snel volgen de plannen voor een publicatie bij Godijn Publishing en H!P Publishing.

Daniel woont en werkt in Eindhoven. Zijn boeken zijn vooral voor Young Adult-liefhebbers, maar de overstap naar Fantasy voor volwassenen ligt in het verschiet.

Inmiddels heeft deze auteur al een aantal boeken op zijn naam staan zo las ik De Ziener van Wilgenhoven al van hem. Maar deze maand ga ik natuurlijk zijn laatste boek lezen! Dus daarover later meer.

Ik zou zeggen kom volgende week weer terug om deze auteur nog beter te leren kennen.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Amina
1 jaar geleden

Wat leuk zeg, alle functies die hij in het dagelijks leven heeft, helpen hem inderdaad automatisch ook meteen om boeken te kunnen schrijven. Superhandig en door alle ervaring vast ook vol inspiratie! Benieuwd naar zijn werk.

trackback

[…] lieve lezers van Bookstamel, Vorige week stelde ik auteur Daniel Warmoeskerken aan jullie voor. Deze week is het tijd om deze auteur weer wat beter te gaan leren kennen. We gaan […]

trackback

[…] je nou hé wie is Daniel Warmoeskerken dit heb ik even gemist dan kun je de blog lezen waarin ik Daniel Warmoeskerken aan jullie […]

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x