De 5 meest gelezen blogs van januari

Hallo lieve lezers van Bookstamel, een topic wat ik graag bekijk op andere blogs is de best bekeken blogs van die maand. Dus het wordt tijd dat ik die zelf ook eens elke maand ga plaatsen. We beginnen met de 5 meest gelezen blogs van januari. Ik ben zelf namelijk ook reuze benieuwd welke blogs dit zijn geworden. Het zegt namelijk toch iets over wat jullie graag lezen.

De 5 meest gelezen blogs van januari.

Winter Cake.

Volgens mij had iedereen door het koude weer zin in een lekker winters gevoel want met stip op nummer 1 deze maand staat het recept voor mijn Winter Cake. Een cake met lekkere warme winterse specerijen. Dit recept is maar liefst 609 keer bekeken. Dus ik ben reuze benieuwd hoeveel mensen deze maand een heerlijke winterse cake hebben gebakken.

In dit recept plaatste ik ook een link naar mijn Appel – Peren cake en ook dit recept werd veel bekeken maar belande helaas wel buiten de top 5 van deze maand. Maar houdt je van Appel en Peer dan moet je deze cake zeker een keer proberen.

De boom in van Mienke Fijen.

De blog die op plek twee staat had ik daar ook wel verwacht. Sowieso zijn jullie gek op de korte verhalen op zondag! Het leuke is dat deze verhalen allemaal weer anders zijn. Waar de een een feelgood schrijft is het verhaal van de volgende auteur misschien wel weer een thriller dus er is altijd wel een verhaal wat leuk is om te lezen voor je.

Het verhaal dat deze maand het meeste werd gelezen is De boom in van Mienke Fijen een heerlijke winterse feelgood. Dit korte verhaal is inmiddels al meer als 300 keer gelezen en heeft echt al super veel leuke reacties gehad op de sociale media. Aanstaande zondag komt er weer een kort verhaal aan!

Last Christmas door Mariska Noordeloos.

Op plek drie stond ook een kort verhaal dat speciaal voor mijn blog is geschreven. Dit keer was het ook weer een winters verhaal dat geschreven is door Mariska Noordloos en de naam Last Christmas heeft.

Het geeft niet van Miranda Hillers.

Mijn blog is ooit begonnen met alleen boek recensies! Ik vind het dan ook super leuk dat een van deze recensies op plek 4 terecht is gekomen. Want lezen is toch iets wat ik het aller liefste doe. Ik las in januari in totaal 10 boeken. Van die 10 boeken was het merendeel van Nederlandse en Vlaamse auteurs iets waar ik super trots op ben. De recensie die het meeste is gelezen is Het geeft niet van Miranda Hillers.

Boekenpraat met Valerie Vaes.

En op plekje nummer 5 staat de Boekenpraat met Valerie Vaes en ook dat vind ik super leuk! Vooral omdat de boekenpraat ook een van de oudere onderdelen van mijn blog is. Dus het is tof om te zien dat jullie dit onderwerp nog steeds leuk vinden om te lezen. Ik heb in elk geval weer veel boekentips op gedaan in deze boekenpraat met Valerie Vaes.

Dit waren ze de 5 meest gelezen blogs van januari! Sowieso was dit een goede maand voor mijn blog. Waar vorig jaar mijn slechtste jaar was sinds ik blog. Knallen we het nieuwe jaar in met veel nieuwe en oude lezers. Mijn blog is super goed bezocht en ook de cijfers van mijn sociale media kanalen waren een flink stuk beter. Niet dat ik super veel op cijfertjes en lezers let want ik blog gewoon voor de lol. Maar het is voor mij wel een teken dat jullie merken dat ik weer lekkerder in mijn vel zit en weer vol liefde en passie aan het bloggen ben. En dat laatste dat is wat mij zo goed doet.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tessa
Tessa
1 jaar geleden

Leuk om te lezen wat de meest gelezen blogs van januari zijn Ben benieuwd wat het voor deze maand gaat worden

jouvence
jouvence
1 jaar geleden

Leuk om te zien en die winter cake ziet er ook wel erg lekker uit!

Sandra
1 jaar geleden

Ik hu van cake bakke (en eten 🙂 ) en ga zowel je wintercake als je appel- en perencake eens proberen!

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x