Dagboek een week uit mijn leven 4-2023

Hey lieve lezers van Bookstamel, Afgelopen week was een bijzondere week ik sloot namelijk mijn leven als dertiger af 🙂 En werd een veertiger. Daarnaast had ik hele fijne en leuke dagen maar was ik helaas ook nog steeds veel ziek! Vanmiddag bellen ze voor de uitslag van de testen ik ben benieuwd. Verder heb ik ontdekt dat ik beter mijn goede camera kan gebruiken en niet mijn telefoon want die maakt momenteel echt slechte foto’s. Ik zou zeggen lees gezellig mee en ontdek hoe mijn week was.

Zondag.

Het is weer zondag en dat betekent dat ik weer een kort verhaal mag plaatsen op mijn blog en wat zijn ze toch leuk hé. Maar zondag staat ook deze week weer voor een tripje naar Rotterdam want morgen heb ik als het goed is mijn laatste provocatie test gehad in het Maasstad ziekenhuis. Dus eerst deze ochtend maar eens even een grote schoonmaak houden 🙂 Lekker een beetje soppen de was opvouwen stofzuigen zodat we weer in een fris huisje terug thuis komen.

Rond 14.00 is het dan tijd om te vertrekken naar Rottterdam. We hebben weer een nachtje geboekt bij Fletcher Rotterdam airport. Dit bevalt ons tot nu toe prima! We krijgen elke keer de zelfde kamer (Hier hebben we om gevraagd) en het personeel is er elke keer super vriendelijk. Bij aankomst hebben we de spullen op de kamer gelegd en zijn we lekker een kopje koffie en warme chocolademelk gaan drinken samen met een luxe bittergarnituur. Dit was genieten joh! Vervolgens even op de kamer wat gelezen en tv gekeken en toen om 18.00 weer naar de overkant gelopen voor het diner. We hadden weer een drie gangen diner geboekt via Social deal.

Nu had ik zelf niet zo heel veel honger dus van plaats een lekker soepje nam ik alleen een broodplankje. En als hoofdgerecht koos ik dit keer voor een lekkere entrecote met wortelpuree en frietjes! hmmmmm een toetje nam ik niet want ik zat al bommetje vol. Daarna lekker weer op de kamer wat tv gekeken. En vooral lekker zenuwachtig geweest dus echt goed geslapen dat hebben we natuurlijk niet.

Maandag.

6.00 na een slapeloos nachtje gaat de wekker. Het is tijd om wakker te worden lekker te gaan douchen en op weg te gaan naar de slachtbank. Nou ja zo voelt het toch wel een beetje terwijl de Medewerkers in het Maasstad super lief zijn hoor. Maar na de Hel van vorige week ben ik er helemaal klaar mee. Ik kreeg nog geen broodje chocopasta door mij heen. Maar goed op de afdeling Allergologie ging het allemaal super snel! Er waren vandaag maar twee provocatie testen van mij een een jonge jongen. Dus het was lekker rustig op de zaal.

Op een gegeven moment raakte ik aan de praat met de moeder van de jonge man over het feit dat ik blogde over boeken! Wat bleek de moeder was kinderboeken auteur en we volgde elkaar op facebook! Zo grappig soms hoe klein de wereld is. Maar ook lijk ik er haast wel patent op te hebben om tijdens ziekenhuis bezoekjes auteurs tegen te komen. Tja het zal mijn liefde voor boeken wel zijn.

Deze keer verliep de test prima en om 11.30 liep ik nog net niet zingend van opluchting naar buiten. En met mega veel trek want ik had nog steeds niks gegeten. Dat mag namelijk niet tijdens de test. Over ruim een week krijg ik de uitslag ik ben reuze benieuwd. Wel zagen ze dat mijn amandelen flink vergroot waren dus woensdag maar weer even langs de huisarts. Ja ik weet het je bedenkt het niet het is altijd wel wat met dat lijf van mij.

Maar goed onderweg naar huis met lekkere trek is nooit zo handig. Zeker niet als je langs een benzinepomp komt met een Burgerking en Dunkin donuts naast elkaar. Tja daar ging mijn goede en harde werk van de laatste weken die Dubbele Hamburger met kaas en bacon die smolt op mijn tong genieten! Daarna bij Dunkin Donuts dus nog een doos met 6 donuts gehaald om de rest van de dag lekker op te smikkelen. Nou ja ik deel ze natuurlijk wel met vriend lief hé want anders wordt die nog jaloers.

Nu ben ik wat aan het bloggen en de socials aan het bekijken. Zo maar eens even lekker in bad samen met het boek Cumulus. En dan vanavond lekker de buddyread van Ilona van L.S Amsterdam. Dat is mijn favoriete uurtje op de maandag avond.

Ik waarschuw jullie vast deze week wordt een feestje met veel en lekker eten want zondag wordt ik 40! Ja je leest het goed 40 alweer. De tijd die vliegt echt zo snel voorbij. nog maar 10 jaar en dan ben ik alweer een Sarah. Maar goed zaterdag gaan we dus lekker uit eten voor mijn verjaardag en zondag komt mijn beste vriendinnetje langs en daar heb ik heel veel zin in!

Dinsdag.

Moeheid dat overheerst mijn dag. Ik ben zo ontzettend moe. Verder zit ik heerlijk in mijn Vel maar ik word gek van die moeheid en de keelpijn omdat ik zoveel wil doen maar nergens aan toe kom. Maar goed ik geef er maar even aan toe en kruip lekker op de bank met mijn buddyread boek die ik in een ruk uitlees. De recensie lezen jullie volgende week.

Vervolgens kijk ik zo’n lekkere hallmark film en wat youtube filmpjes. Gewoon even lekker nergens aan denken en bankhangen.

In de middag maak ik een lekkere kippensoep met restjes die we nog in huis hadden, wat bleekselderij, prei, wortel, kip, spaghetti en een bouillon blokje heerlijk! Misschien werk ik het recept nog wel even voor jullie uit.

En dan is het inmiddels 19.30 als ik weer wat leuks op de planning heb staan. Het is namelijk tijd voor een nieuwe live Q&A Dit keer met Mienke Fijen en wat was die gezellig! Als Mienke en ik samen kletsen dan valt er geen minuut een stilte we kletsen eerder door elkaar heen dan dat we niks te vertellen hebben. Heb je deze Q&A gemist dan raadt ik je zeker aan om hem terug te kijken.

Woensdag.

Zo het is me het dagje weer. Om 8.30 moest ik bij de huisarts zijn voor mijn keel, slik en vermoeidheidklachten. Een ding dat we zeker weten is dat ik heel grote amandelen heb (Terwijl ze als kind geknipt zijn) Maar dat hoeft niet het probleem te zijn. Ik heb een extra drankje voor mijn maag gekregen en moet bloedprikken op Pfieffer. omdat het ook zou kunnen dat ik dat heb al denken we van niet. En dan moet ik over 2 weken weer terug komen.

Daarna heb ik een paar boodschappen gedaan voor het weekend! En nu zit ik lekker even aan de computer wat te bloggen. Verder ging ik in bad met een mooi boek en keek ik een mooie film op Netflix.

Daarna maakte ik een brownie gewoon simpel met een bakmix die ik een keer heb gekregen. Martijn en ik proberen namelijk een budget challenge te doen deze week dus ik moet veel maken met de dingen die ik in huis heb. Voor het avond eten aten we burito’s

Donderdag.

Vanochtend heb ik een afspraak om bloed te prikken voor Pfieffer. Zo fijn dat ik al zo snel terecht kan. Maar ik voel me steeds minder fit inmiddels heb ik namelijk ook enorme buikpijn! Geen idee waar dat vandaan kwam. Dus deze dame is over haar prikangst heen en ging heel stoer alleen naar de prikpost bij de huisartsen praktijk. Ik had een hele lieve mevrouw die mij prikte maar ik werd gelijk niet goed. Het prikken was inmiddels gebeurd maar ik was zo duizelig en had zo’n buikpijn. Dus besloten ze om me in een rolstoel even mee naar boven te nemen naar de huisartsen praktijk. ( Lekker voor schut) Daar werd mijn ontstekingswaarde geprikt en mijn bloeddruk gemeten. Gelukkig waren deze goed en toen ik dus wat bijgekomen was mocht ik op de fiets naar huis. Daar ben ik de rest van de dag heerlijk in mijn bedje gekropen.

Vrijdag.

Vandaag doe ik wat boodschappen en verder hou ik even rust. Want het weekend hebben we natuurlijk feest en dan wil ik niet ziek zijn. Wel had ik even contact met het Maasstad ziekenhuis om even te checken of die extreme buikpijn misschien ook van de antibiotica kan komen mocht ik een echte pil hebben gehad maandag. En dat kon dus dat geeft wel weer een beetje rust.

Zaterdag.

Vandaag is het een beetje feest! Morgen wordt ik 40 maar ik vier het eigenlijk meer vandaag. In de ochtend komen mijn tantes gezellig op de koffie. Ze kregen een stukje slagroom taart. Alleen was mijn tante even vergeten te zeggen dat ze allergisch was voor Kiwi (Dat was ze zelf ook vergeten) en daardoor werd ze opeens heel ziek. Dat was even schrikken maar gelukkig heb ik altijd anti allergeen pilletjes bij de hand en wonen ze vlakbij me dus mijn vriend heeft ze even met hun auto naar huis gebracht en is daarna terug naar huis gelopen.

S ‘avonds kwamen mijn moeder haar partner en mijn zoon Jamie. We zouden eigenlijk om 19.00 uit eten gaan maar ik was echt nog niet fit en mij moeder was ook wat ziekjes dus hebben we de reservering bij Gossimijne omgezet in thuisbezorgt. Super leuk want ze hebben een vleesproeverij en dan krijg je gewoon allemaal lekker hapjes met vlees erin. Omdat ik hun winnaar van het hapje ben en dat bij de reservering stond veraste ze ons met mijn hapje voor iedereen als extra erbij met een sticker met van harte gefeliciteerd erop super leuk! Dat maakte echt mijn dag.

Van mijn lieve zoon kreeg ik een heerlijke geurkaas en thee van Rituals. Sinds begin deze maand werkt hij daar dus dan is het natuurlijk heel leuk dat ik hun producten nu eens uit mag proberen. Mijn moeder had in een oude kaarsen pot bloembollen gezet zo’n leuk idee want die pot is echt de kleur van mijn huis. Verder kreeg ik een shampoo en douchegel en het spelletje keer op keer! Ik was zo ontzettend benieuwd naar dat spelletje. Dus na het eten besloten we gelijk om het te gaan spelen en wat is dat een ontzettend leuk spelletje!

Ik had een heerlijke dag.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rory
1 jaar geleden

Weet je dat ik in mijn jeugd heel vaak verkouden en ziekig ben geweest door inderdaad ook mijn keelamandelen. Ze waren zo vergroot dat ik amper kon slikken en mijn vlees heel erg fijn moest kauwen om het überhaupt weg te krijgen. Ik weet dat het als volwassene (of ouder kind, want ik was 14) pijnlijk is om ze te laten verwijderen, maar voor mij was het de oplossing van mijn – destijds – gezondheidsproblemen.
Ik zeg niet dat dit de oplossing is natuurlijk, want ik weet helemaal niet waar jij allemaal last van hebt, maar ik dacht ik zeg het ook even.
En natuurlijk gefeliciteerd! Mooie leeftijd!

Sandra
1 jaar geleden

Wel een beetje te laat, maar toch nog een heel fijne verjaardag! Hopelijk voel je je ondertussen al wat beter!

nicole orriens
1 jaar geleden

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag nog! Hopelijk heb je een fijne dag gehad. Wat leuk dat je van je zoon een geurkaars kreeg : )

jouvence
1 jaar geleden

Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Wat ziet het eten er allemaal lekker uit.

Kijkje in huis en tuin
Kijkje in huis en tuin
1 jaar geleden

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik heb vroeger Pfeiffer gehad maar dat is geen pretje, ik hoop dat je een goede uitslag hebt.

gea
gea
1 jaar geleden

Dat ziet er allemaal zo gezellig uit. Het eten spreekt mij direct aan haha.

Tatiana
1 jaar geleden

Een beetje laat maar alsnog gefeliciteerd met je verjaardag. Wat zien de hapjes er heerlijk uit.

Renata Feyen
1 jaar geleden

Hopelijk voel je je ondertussen al wat beter. leuk dat je zo goed gefeest hebt voor je verjaardag

8
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x