Dagboek een week uit mijn leven 3-2023

Hey lieve lezers van Bookstamel, het is alweer tijd voor mijn Dagboek een week uit mijn leven 3-2023. Bizar dat het alweer de derde week van het nieuwe jaar. Ik hou me nog steeds vast aan mijn goede voornemens al gaan deze natuurlijk gepaard met ups en downs. Je leven in een keer totaal omgooien is lastig. Zeker als er nog een aantal dingen zijn zoals ziekenhuis bezoekjes die moeten gebeuren. Maar hopelijk ben ik daar over een week of 2 vanaf. Duimen jullie met me mee?

Zondag 15 januari.

Vanochtend doen we rustig aan. Martijn was gisteren pas om half 1 in de nacht thuis. Hij zou eigenlijk eerder naar huis komen maar zijn zus was door haar enkel gegaan en hij moest met haar naar het ziekenhuis. Gelukkig is er niks gebroken en is het alleen maar flink gekneusd. Maar goed we sliepen dus pas erg laat.

Nadat we rustig zijn wakker geworden hebben we het huis een beetje opgeruimd en onze koffer ingepakt. Het was namelijk weer tijd om naar Rotterdam te gaan. Morgen heb ik weer een profocatie test in het Maasstad ziekenhuis en omdat je in de ochtend vaak 2-3 uur in de file staat nemen wij de avond van te voren een hotel. Inmiddels is onze vaste locatie Fletcher Airport Rotterdam geworden een fijne locatie en ze hebben er echt super vriendelijk personeel.

Dus in de middag naar Rotterdam gereden. Het was slecht weer dus de heenreis duurde wel wat langer dan normaal. In het hotel aangekomen eerst even lekker wat tv gekeken. En toen zijn we lekker in het Restaurant gaan eten van Fletcher Wings aan de overkant. Eigenlijk kun je deze hotels wel als 1 zien want ze werken veel samen. Zo is het diner in het ene hotel en het ontbijt in het andere hotel.

We hadden een heerlijk drie gangen diner. Ik koos de tomatensoep met een snitzel en van plaatst een toetje nam ik een lekker broodplankje! Martijn nam een dame blanche als dessert.

Zo word de nood van het slapen in een hotel voor het ziekenhuis toch nog een beetje leuk. En dankzij de deals van Social deals is het ook nog eens goed te betalen.

Na het eten zijn we lekker tv gaan kijken op de hotelkamer en vroeg gaan slapen.

Maandag 16 januari.

Nou vroeg slapen zat er voor mij niet in. Ik moest zo’n beetje elk half uur naar de w.c van de spanning. Best raar want ik weet precies wat er gaat gebeuren met de test want ik heb er al een opzitten. Maar goed de wekker ging vroeg en na een snelle verkwikkende douche zaten we om half 8 in de auto op weg naar het Maasstad. Daar aangekomen hebben we eerst even een broodje chocopasta gesmeerd en gegeten. Want tijdens het onderzoek wat zo’n drie uur duurt mag ik alleen drinken en niet eten.

De provocatietest ging deze keer niet zo soepel. Ik kreeg veel jeuk, rode vlekken, een brandende tong, moeite met slikken en voelde me echt niet lekker. Ik heb dan ook besloten om de derde pil echt niet meer in te nemen. Nu kan het natuurlijk zijn dat dit de fake pil is en de reactie totaal niet door de medicatie komt maar dat zullen we over 2 weken wel horen. Als dat zo is dan is het ook fijn om te weten. Want dan weet ik dat mijn lichaam zo kan reageren uit paniek.

Na de test zijn we snel naar huis gereden waar ik lekker in mijn bed ben gekropen om bij te komen van het onderzoek in het ziekenhuis

Dinsdag 17 januari.

Vandaag is een rustig dagje. Tijd om bij te komen van gisteren. We sliepen vanochtend lekker uit en daarna ben ik aan mijn blog gaan werken. Vervolgens ben ik lekker gaan fietsen op mijn hometrainer vandaag haalde ik de 10 minuten weer Yes! Ik bakte tussen de middag een broodje hamburger voor Martijn en mij. We keken de slimste mens en ik blogte nog wat.

Op een gegeven moment zat ik te lang achter de computer toen heb ik wat in het huishouden gedaan en ben ik verder gegaan met het vlechten van mijn haar voor de tv.

In de avond had ik nog een super leuke live Q&A met Marieke Frankema en dat was het helaas alweer. De dag vloog voorbij ondanks dat het een heerlijk rustig dagje was.

Woensdag 18 januari.

Vandaag heb ik moeite om opgang te komen. Ik werd pas om 9.45 wakker en was toen nog steeds moe. Ik ben gelijk lekker in bad gegaan met een goed boek en daarna heb ik lekker een broodje gegeten met Martijn en de dokter gebeld of de uitslag van mijn bloedonderzoek al binnen was. Hij was wel binnen maar nog niet beoordeeld dus ik moet nog even wachten op de uitslag.

Daarna heb ik vooral wat gerommeld op facebook veel op de bank gehangen wat geblogd en tussen de middag een lekker visje met worteltjes en rijst gegeten dus vanavond hoef ik alleen maar een boterhammetje te maken.

Zometeen ga ik lekker op de bank hangen nog wat verder vlechten aan mijn haar en nog wat bijkomen.

De overige dagen.

Tja ik moet bekennen dat de dagen na woensdag een beetje hectisch waren en ik gewoon niet goed heb kunnen bijhouden wat ik allemaal heb gedaan. Maar een paar punten die ik nog wel weet zal ik even benoemen hieronder.

Ik ging naar de Fysio toe waar mijn rug werd losgemaakt. Gelukkig maar want ik had er erg veel last van en de behandeling was dan ook niet pijn vrij maar in de dagen daarna ging het stukken beter. Verder kreeg ik wat nieuwe oefeningen mee die de rugpijn tegen moeten gaan. Maar ik kreeg ook slecht nieuws! Mijn fysiotherapeut gaat voor een jaar naar het buitenland 🙁 Voor haar natuurlijk super leuk maar voor mij enorm balen omdat ik eindelijk een therapeut had gevonden waar het mee klikte en waarbij ik het gevoel had vooruit te gaan. Maar we wachten af wie ik er voor terug ga krijgen.

Ik genoot van de mooie sneeuwvlokken die naar beneden dwarrelde. Het bleef hier helaas niet liggen maar het was wel een prachtig gezicht.

Maakte voor het eerst weer een wandelingetje buiten. Daarna veel last van me knie maar dat kreeg ik er best snel uit door te fietsen. Hiervoor heb ik trouwens ook een tip gehad van mijn fysio!

Ik dronk warme chocolademelk met slagroom want dat hoort bij het weer.

Verder vlocht ik mijn haar af en sloeg me eigen daarmee een blauw oog met de schaar ( Tja vraag me niet hoe ik dat voor elkaar kreeg) Maar op za ochtend zaten we dus gezellig bij de hap. Met een antibiotica zalf en pijnstillers komt het allemaal weer goed.

Dat was het volgens mij wel!

Ik beloof jullie volgende week wordt een super leuke week van Mel of in elk geval heb ik dan weer genoeg te vertellen.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
jouvence
1 jaar geleden

Vervelend zo’n provocatietest. Het eten ziet er overigens wel allemaal heerlijk uit zeg!

Krystle
1 jaar geleden

Heb je die vlechten allemaal bij jezelf gemaakt? Knap zeg en staat je ook super leuk!
Sterkte met alles (ook met je blauwe oog) en ga zeker voor je duimen!

Claire
Claire
1 jaar geleden

Super goed dat je ondanks alles positief blijft. Je doet het super goed. Dikke knuffel

Tessa
1 jaar geleden

Zo’n provocatietest lijkt me geen pretje. Hopelijk komt de uitslag snel

Amina
1 jaar geleden

Weet je wat ik zo mooi vind? Dat jullie ondanks die test die je spannend vond, er toch een nachtje eerder heen gaan en er iets leuks van maken. Door lekker ergens te gaan eten bijvoorbeeld. Vind ik mooi! Ik hoop dat de uitslag goed is! Sterkte hoor!

Bookstamel
1 jaar geleden
Antwoord aan  Amina

Dankjewel wij staan vrij positief in het leven en proberen daarom alles om te buigen naar iets positiefs. Het lukt niet altijd maar dit keer was het een feestje

kristof
kristof
1 jaar geleden

Best een drukke week hoor!
ps: die kat lijkt heel erg op die van ons! 🙂

7
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x