Even voorstellen Luc Vos

Hallo lieve lezers van Bookstamel, yes het is alweer tijd om jullie voor te stellen aan een van de auteurs van eigen bodem voor deze maand. Deze auteur zie ik vaak voorbij komen met korte verhalen in schrijfwedstrijden en ik denk dat de meeste van jullie deze naam ook wel herkennen ik heb het over Luc Vos. Yes dit keer een auteur van Belgische bodem. Maar voor degene die hem nog niet kennen zal ik hem even snel aan jullie voorstellen.

Even voorstellen Luc Vos

Oké daar gaan we zo rond 2003 kreeg Luc Vos het Schrijversmicrobe echt te pakken. Waarna de eerste paar stappen in het fantasie genre werden gezet. Later werd dit gevolgd door een zoektocht langs verschillende stijlen zoals Thrillers, Romans, jeugdverhalen, sci-fi een beetje van alles door elkaar. Totdat hij zijn “ding” gevonden had het schrijven van spannende verhalen, thrillers, een vleugje horror en af en toe een tikkeltje romantiek en vooral veel suspense. Onlangs verscheen zijn boek Zeven waar ik je later deze week nog veel meer over ga vertellen.

Als je kijkt op Luc Vos.be zul je zien dat Luc in aardig wat boeken is gepubliceerd. Soms een eigen boek soms een verhalen bundel. Want Luc is erg actief als het gaat om het schrijven van korte verhalen voor schrijfwedstrijden. Hij doet dit ook niet onverdienstelijk want een hoop van zijn verhalen zijn op mooie plekken terecht gekomen.

De komende weken ga je Luc nog veel beter leren kennen! We gaan het namelijk nog hebben over zijn favorieten, ik ga zijn boek zeven lezen en er komt nog een interview aan. Ik zou zeggen hou de komende weken mijn blog dus in de gaten.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Finn Audenaert
1 jaar geleden

Dag Melanie, ik kijk uit naar al het moois dat er nog zit aan te komen rond Luc Vos. Ik ben benieuwd naar je recensie van ‘Zeven’. Deze thriller wil ik dit jaar beslist lezen.

Linda schrijft 't op
Linda schrijft 't op
1 jaar geleden

Ik ken de schrijver nog niet, ik ben benieuwd naar zijn schrijfstijl

Janet
1 jaar geleden

Ik ken deze schrijver nog niet, nog nooit van hem gehoord dus ik ben wel benieuwd naar zijn boeken.

trackback

[…] Benieuwd naar de andere auteur van deze maand lees dan even voorstellen Luc Vos. […]

trackback

[…] lieve lezers van Bookstamel, vorige week stelde ik je voor aan auteur Luc Vos. Ik vertelde jullie natuurlijk toen al dat we deze auteur de komende weken nog veel beter gaan […]

5
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x