Schaduw in het vuur van Jennifer L. Armentrout.

Hallo lieve lezers van Bookstamel, dat ik gek ben op de boeken van Jennifer L. Armentrout is geen geheim ik las eerder al bijna alle boeken in de Lux serie, De Bloed en As serie en nog veel meer. Toen het boek Schaduw in het vuur uitkwam en ik mee mocht doen aan de blogtour sprong ik dan ook een gat in de lucht. Helaas gooide een flinke griep roet in mijn blogtour datum. Maar gelukkig ben ik inmiddels weer wat opgeknapt en kan ik mijn recensie met jullie gaan delen. Aangezien ik ziek ben geweest zal dit gelijk het laatste boek van 2022 zijn. Maar de eerste week van januari heb ik gelijk heel veel toffe recensies voor jullie.

Cover van het boek Schaduw in het vuur van Jennifer L Armentrout

Recensie Schaduw in het vuur.

Titel: Schaduw in het vuur Auteur: Jennifer L. Armentrout Uitgeverij: Zomer & Keuning Genre: Fantasie Cijfer: 10

Hier gaat Schaduw in het vuur over.

Seraphena heeft nooit haar eigen lot kunnen kiezen. Voor haar geboorte is ze al uitgekozen om de vrouw van de Primal God of Death te worden. Maar wat niemand weet, is dat dit niet Sera’s echte lot is. Zij is niet de goed beschermde maagd, maar een sluipmoordenaar. Haar missie is om deze God te verleiden en daarna te vermoorden. Maar dat blijkt lastiger dan gedacht… De onverwachte woorden en daden van de Primal weten de duisternis in haar te verjagen, en zijn aanwezigheid ontsteekt een passie die ze nog nooit heeft gevoeld. ‘Schaduw in het vuur’ van Jennifer L. Armentrout is het eerste deel van de Flesh and Fire-serie, de spin-off van de succesvolle Blood and Ash-serie.

Dit vind ik van het boek.

Tijd om het over het boek te gaan hebben. Zoals altijd begin ik natuurlijk bij de cover en deze vind ik super tof! Daarnaast vind ik het ook leuk dat de cover bij de Bloed en As serie past ook al is het een prequel. De limited edition is prachtig met de zwarte rand maar de rand geeft wel enorm af op mijn vingers! Ook de art work binnen in vind ik erg tof. De titel is perfect en de flaptekst maakte me gelijk nieuwsgierig.

Elke keer als ik een boek van Jennifer L. Armentrout lees denk ik ze kan niet nog beter zijn geworden wat nou als het tegen valt? Maar elke keer wordt ik weer opnieuw verrast. Ik denk dat ik wel gelijk kan zeggen dat Schaduw in het vuur mijn lievelingsboek is tot nu toe. Of dit nu komt door de toevoeging van de Draecken waar ik gek op ben dat denk ik niet. Al ben ik helemaal weg van de jonge draecken in dit verhaal. Maar voor mij komt het echt door de fijne schrijfstijl van Jennifer.

Jennifer weet een verhaal ontzettend goed op te bouwen. Er is spanning er is lust er zijn plotwendingen en geweldige personages en zeg nou zelf wat heb je nog meer in een goed boek nodig. Het vleugje magie en fantasie wat ze er in stop maakt het verhaal helemaal af. Hoewel er in dit boek erotische scenes voorkomen voeren ze hier niet de boventoon ze zijn minder aanwezig dan in de bloed en as boeken maar de scenes die erin zitten zijn mega heet en sexy. Na het lezen willen we allemaal een oergod! die zulke dingen met ons doet.

Maar goed ik dwaal af laten we het hebben over de personages! Deze zijn echt geweldig ik leef vanaf het begin mee met Seraphena en ook de oergod wist mij te verleiden. Maar naast deze personages komen er nog veel meer personages voorbij. Sommige zijn kort in beeld andere wat langer maar bij allemaal krijg je gelijk een gevoel je kan er gelijk een beeld van vormen in je hoofd zonder dat Jennifer teveel beschrijft hoe de personages eruit zien etc. Daarnaast word de wereld waarin dit verhaal zich afspeelt duidelijk vertelt je kan er gelijk een voorstelling bij maken en ook wordt er veel uit gelegd over de geschiedenis wat allemaal bijdraagt aan het verhaal.

Yes ik kan niet anders dan dit geweldig boek Schaduw in het vuur een dikke vette 10 geven! Een geweldige afsluiter van een gemiddeld leesjaar. Op naar een jaar waarin ik heel veel ga lezen! Laten we hopen dat ik in 2023 ook weer veel mooie pareltjes mag gaan ontdekken.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Linda schrijft 't op
Linda schrijft 't op
1 jaar geleden

Wat een leuke opvallende cover, dit boek zou mijn aandacht trekken

Frederique
Frederique
1 jaar geleden

Leuk dat je met de personages mee kunt leven, dat is wel belangrijk bij een boek want dan kun je er helemaal in mee.

nicole orriens
1 jaar geleden

Wat fijn dat het boek zo mooi was en zo voldeed aan de verwachtingen! Heerlijk als je zo’n auteur hebt die altijd goed werkt levert.

jouvence
1 jaar geleden

Je hebt mij wel erg nieuwsgierig gemaakt naar dit boek!

Sherry
1 jaar geleden

Als een boek een 10 krijgt als cijfer dan moet ik het zeker wel leze.

Merel | De Mamagids
1 jaar geleden

Altijd fijn als je een mooi boek leest. Dit is dan niet mijn genre verder, maar ik kan me voorstellen dat niet ieder boek even geloofwaardig is binnen deze niche. Extra fijn als je er wél eentje hebt die je helemaal meeneemt naar een andere wereld!

Marie-Lise @ Blogstudio
1 jaar geleden

Oh, dat ziet er een leuk boek uit. Echt iets dat ik ook zou willen lezen! Dank je wel voor de tip!

trackback

[…] Schaduw in het vuur van Jennifer L. Armentrout. […]

Claire
Claire
1 jaar geleden

Wat een heerlijk enthousiaste review! Ik ken het boek en de schrijver nog niet, maar zo te zien moet deze wel op mijn ‘wil ik lezen lijst’ staan.

trackback

[…] Schaduw in het vuur van Jennifer L. Armentrout. […]

10
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x