Dagboek een week uit mijn leven 11-12-2022 t/m 17-12-2022

Hey Lieve lezers van Bookstamel, Dit keer is mijn dagboekje niet zo spannend. Maar komende week staat er allemaal leuk op de planning en dan heb ik meer dan genoeg aan jullie te vertellen. Wel geef ik jullie met de afbeelding hieronder een kleine preview voor de kleuren van mijn blog voor volgend jaar. Deze kleuren passen perfect bij de kleuren van mijn Youtube kanaal en dat vind ik super leuk!

Zondag 11-12-2022

Vandaag was eigenlijk een beetje een luierdagje! Niet omdat ik dit wilde maar naar de afgelopen week zei mijn lichaam genoeg is genoeg. De hele nacht lag ik wakker van de pijn en overprikkeling en ik was dan ook niet echt te genieten vandaag. Ik heb vooral gewoon lekker rust genomen op bed en me zorgen gemaakt om onze toontje(De kat) want die had opeens een flinke kale plek op zijn vachtje.

Maandag 12-12-2022

Vandaag is een ontspannen dagje. Ik heb alle kerstkaarten en mijn swap op de post gegaan. Toen heb ik een paar boodschapjes gedaan een wasje aangezet wat aan mijn blog gewerkt. De koffer ingepakt want vanavond slapen we weer een nachtje in Rotterdam omdat ik me morgen weer om 8.15 mag melden in het Maasstad ziekenhuis. Verder gewoon lekker wat opgeruimd, tv gekeken en geblogd. Jup 2 saaie dagen zo hé maar hey daar had ik jullie al voor gewaarschuwd. In de avond had Martijn eerst examen en daarna zijn we dus op weg gegaan naar Rotterdam. Het was geen fijne rit het was erg donker ik moest naar de toilet en twee pompen waar we langskwamen waren om 21.00 al dag. Maar goed in het hotel aangekomen hadden we een prachtige kamer dus dat was fijn.

Dinsdag 13-12-2022

Vandaag is weer een ziekenhuis dagje dus de wekker ging alweer om 6.00 even snel douchen en toen gingen we ontbijten in de ontbijtbar van het hotel. Maar daar ging het helaas helemaal mis. Mijn knie ging uit de kom toen ik op wilde staan waardoor ik viel. Ik wilde me opvangen met mijn arm en die schoot ook uit de kom. Mijn arm werd al snel dik maar van de medewerkers van het hotel kreeg ik gelukkig al snel een icepack wat enorm heeft geholpen. In het ziekenhuis weer een provocatie test gehad die dit keer best oké ging. Alleen kregen we te horen dat ik er helaas nog een moet doen voor een ander medicijn. Deze zijn gelukkig pas voor januari gepland dus heb ik even rust.

Na het onderzoek zijn we snel naar huis gereden. Nou ja dat was het plan maar onderweg belande er een grote kei op onze ruit die er een duik in maakte. Ik schrok enorm van de knal maar gelukkig was niet heel de ruit gelijk gebarsten. Maar goed we moesten dus wel langs de garage om een afspraak te maken om de ruit te vervangen. Eenmaal thuis kreeg ik steeds meer pijn van de val en hebben we dus niet zoveel meer gedaan.

Woensdag 14-12-2022

Vandaag heb ik vooral op bed geleden ik ben totaal overprikkeld dus migraine en daarnaast is mijn lichaam zo ontzettend stijf van de val dat ik niet weer waar ik het moet zoeken van de pijn. Gelukkig weet ik dat dit over een weekje weer een stuk beter is en dat het nu even doorbijten is maar veel kan ik nu niet. En ik heb dus ook niet zoveel te vertellen.

Donderdag 15-12-2022

Vandaag voel ik me langzaam aan weer iets beter. Dus heb ik lekker een paar kerstkaarten geschreven en wat aan mijn blog gedaan. Ik ben achter de schermen druk bezig met het inplannen van alles voor 2023 maar na 15 minuten was zitten achter de p.c toch nog niet zo prettig. Dus weer gaan bankhangen en tussen door hier en daar wat opgeruimd in huis en een filmpje gekeken. Ik was de hele dag alleen thuis want Martijn moest uit het werk mijn moeder ophalen in Limburg.

Vrijdag 16-12-2022

Yes vandaag voor het eerst geen hoofdpijn na de val hoe fijn is dat! Ik begin de dag dan ook gelijk een stuk vrolijker. Ik besluit om het fietsen weer op te pakken met 2x 15 minuten. En lekker wat op te ruimen, te lezen en tv te kijken. Martijn heeft 2 kerstborrels uit het werk dus die was pas rond 18.00 thuis. Ik wist niet zo goed wat ik wilde eten en Martijn had nog honger toen die onderweg naar huis was. Dus besloten we om lekker chinees te halen. Dat was echt even een geniet momentje. Samen nog wat tv gekeken en dat was de dag.

Zaterdag 17-12-2022

Vandaag is het de grote opruimdag. Ik ben lekker de woonkamer aan het opruimen, kadootjes voor kerst aan het inpakken en allemaal van dat soort dingen aan het doen. Martijn is bezig om de klinken in de deur te maken. Maar een slotplaat doet een beetje moeilijk. Daarvoor hebben we een veil nodigen die hadden we niet. Maar Mama en Bert kwamen toch deze kant op en besloten om deze even langs te brengen. Ik kreeg van me moeder een super leuke deurmat voor kerst. Ik kan zo gelukkig worden van dat soort kleine dingetjes! Ik denk dan ook dat ik een van de grootste kerstgekken ben die er is. Wie wil er volgende week een tourtje door mijn kersthuis?

Hebben jullie trouwens ook zo’n zin in volgende week ik kan echt niet wachten.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x