Mistletoe boven Moonstone Lake van Holly Martin

Hey lieve lezers van Bookstamel, hebben jullie inmiddels al een lekker kerstgevoel gekregen van mijn blog? Ik heb er in elk geval mijn best voor gedaan met alle winacties interviews recepten en natuurlijk recensies. Ook vandaag heb ik weer een leuke recensie voor jullie dit keer van een super leuk kerstboek! Mistletoe boven Moonstone Lake. Dit is het 5de deel in de Zussen van Jewel Island reeks. Al blijf ik er bij dat ik vind dat deel 4 en 5 eigenlijk hun eigen spinoff serie naam hadden moeten hebben omdat de zussen er bijna niet meer in voorkomen. Maar dat zegt niks over het verhaal zelf want daar gaan we het zo in de recensie over hebben. Heb jij dit jaar al een kerstboek gelezen? Zo ja vertel me er alles over in een comment onder deze blogpost want ik ben reuze benieuwd. Oké tijd om het over het boek te gaan hebben.

Recensie Mistletoe boven Moonstone Lake.

Titel: Mistletoe boven Moonstone Lake Auteur: Holly Martin Uitgeverij: Zomer & keuning Genre: Feelgood Cijfer: 9

Hier gaat Mistletoe boven Moonstone lake over:

Als haar verloving wordt verbroken, besluit kunstenaar Zoey kerst op Jewel Island te vieren. Zoey is gelukkig al snel over haar relatie heen, aangezien haar ex was vreemdgegaan met zijn assistent. Kit heeft meer moeite met zijn mislukte huwelijk. Zijn ex is meerdere keren vreemdgegaan en dit vat hij erg persoonlijk op, waardoor hij met vertrouwensproblemen kampt. De vonk slaat direct over tijdens Kits en Zoey’s ontmoeting, maar deze vonk behouden is lastiger dan gedacht, vooral omdat Zoey met een groot geheim rondloopt…

Dit vind ik van het boek.

Yes tijd om naar het boek te gaan! Zoals altijd begin ik natuurlijk met de cover van het boek. En kijk nou eens hoe schattig deze cover is daar krijg je toch gelijk een heerlijk kerstgevoel van. Ja ik weet het ik val in herhaling maar er zijn gewoon zoveel super toffe kerstboeken verschenen dit jaar. De titel past weer perfect bij alle andere boeken en door de achtergrond kleur past ook de cover perfect bij de andere boeken. De flaptekst maakte me gelijk weer nieuwsgierig dus ik kon niet wachten om te beginnen in dit boek.

En voor ik het wist had ik het boek ook weer uit. Echt wat een super fijne schrijfstijl heeft Holly Martin toch. Ik geniet elke keer weer van de humor in haar boeken. geloof me in dit boek zitten ook weer lekker veel stukjes met humor. Daarnaast is het boek super vlot geschreven zonder al te veel moeilijke woorden en lange zinnen. Precies zoals het bij een goede feelgood hoort.

Hoofdpersonage Zoey is ontzettend goed neergezet ik leefde met haar mee van begin tot het eind. Ik leek ook wel een beetje op Zoey een aantal dingen de gebeuren in het boek zoals iets met hete wijn! Dat zou namelijk ook echt iets zijn wat mij zou kunnen overkomen. Kit het mannelijke hoofdpersonage is echt super schattig een beetje dorkey i love it!

Eigenlijk vind ik alles aan dit boek top het geeft je een warm kerstgevoel, het liefdesverhaal tussen Kit en Zoey is super schattig en het speelt zich allemaal af op het mooie Jewel Island. Waarom dan toch een 9 en geen 10 voor dit boek? Dit boek word gepromoot als het 5de deel in de Zussen van Jewel Island serie maar de zussen en hun partners komen echt amper in het boek voor. Zoals ik hier boven al schreef zou het een soort spinoff serie moeten zijn bijv verliefd op Jewel Island ofzo. En dan zijn er nog een hoop mensen waarover Holly Martin een boek zou kunnen schrijven. Want Holly Martin heeft het magische gevoel dat Jewel Island moet geven perfect verwoord en de liefdes die zich daar afspelen zijn ook magisch.

Heel veel liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x