Mijn hapje op de kaart bij Gossimijne

Hey lieve lezers van Bookstamel, degene die mij volgen op mijn prive account hebben het al gezien. Maar voor de lezers die dat niet doen ga ik het nu van de daken schreeuwen. Mijn hapje staat op de kaart bij restaurant keten Gossimijne! Hoe dit zo gekomen is en wat Gossimijne voor restaurant is ga ik jullie uitgebreid vertellen in deze blog. En op het eind vind je ook de link naar het recept van mijn hapje.

Gossimijne.

Gossimijne is inmiddels al jaren een begrip in Veghel en omstreken. Al jaren kom ik daar om te genieten van de heerlijkste tapas gerechten of a la card te eten. Want ja je hebt de keuze uit beide opties. Ik moet bekennen dat ik zelf een groot fan ben van het Tapas menu omdat je dan keuze hebt uit zoveel verschillende lekkere hapjes! En het fijne aan gossi is dat er geen tijdslimiet aan het menu zit. Ben je nu benieuwd geworden naar de kaart van Gossimijne kijk dan even op Gossimijne.nl. Waar Gossi ooit begon met een filiaal hebben ze er inmiddels 7 namelijk in Veghel, Uden, Oss, Kerkdriel, Horst, Meijel en Venray.

In 1998 werd de eerste Gossimijne in Veghel geopend. Op dat moment zat ik op de opleiding consumptieve technieken aan de LTS in Veghel. Als jong meisje droomde ik er van om later mijn gerechten op de kaart van Gossi te vinden. Het leven liep anders ik wilde een tussenjaar nemen om te bedenken welke opleiding ik precies wilde doen maar ben uiteindelijk nooit meer naar school gegaan. Ik ging werken in verschillende zaken en werd jong moeder. Maar koken bleef in mijn hart zitten. Dus kookte ik regelmatig nog voor vrienden en familie. En sinds een jaar deel ik mijn recepten met jullie op mijn blog.

Maar een droom is een droom en vergaat natuurlijk nooit.

Verzin & Win.

Al jaren heeft Gossimijne een wedstrijd waarbij hun fans een gerecht mogen verzinnen die op de kaart kan komen. Je kunt jou recept indienen voor de wedstrijd en maakt dan kans op een hele leuke prijs. Al een aantal keer had ik meegedaan maar helaas niet gewonnen. Een aantal weken geleden zag ik de oproep weer voorbij komen op de Instagram Pagina van Gossimijne. Ik besloot om te gaan kijken hoelang ik had om een recept in te dienen. Het bleek de laatste dag te zijn dus ik moest snel zijn. Op dat moment had ik net het recept voor Bladerdeeg hapjes met gehakt en pittige mayo uitgewerkt om hier op mijn blog te plaatsen. Een recept wat lekker makkelijk is en ook nog eens super lekker. Ik besloot dat recept met mijn foto in te dienen voor de wedstrijd. Maar verwachte er niks van omdat het zo last minute was.

Een tijdje later zag ik opeens op instagram de top 3 voorbij komen. Deze top 3 wordt door de koks van Gossimijne uitgekozen. Omdat hun moeten kijken of de gerechten haalbaar zijn om te maken in de keuken van Gossi! De gossiefans konden nu gaan stemmen op hun favoriete gerechtje in de storie. En wat denkje mijn bladerdeeg hapje stond gewoon in de top 3. Ik was helemaal verbaasd omdat ik het niet verwacht had sterker nog ik was eigenlijk al vergeten dat ik mee had gedaan met de wedstrijd omdat ik de gedachten had ik win toch nooit!

Toen kwam opeens mijn droom uit. Ik zat niets vermoedend achter de computer toen de mail binnen kwam van Pamela van Gossimijne! Je bent de winnaar van de Verzin & Win actie. Jouw hapje komt bij ons op de kaart. Ik zou graag een datum willen plannen zodat we jou prijs kunnen overhandigen.

Corona gooide roet in het eten.

De afspraak om mijn prijs op te gaan halen werd gemaakt en ik verheugde me er enorm op. Maar toen kwam mijn partner thuis met Corona 2,5 jaar hadden we het ontweken en net op het moment dat ik iets super leuks kon gaan doen naar dit jaar vol ellende gooide die corona roet in het eten. Want ik had het niet veel later flink te pakken. Ik moest een puffer, rook en proefde niks meer en was dood ziek.

Gelukkig kon er een nieuwe afspraak gepland worden en kon ik onlangs mijn gerechtje gaan proeven bij Gossimijne in Veghel en mijn prijs ophalen! Laat ik beginnen met mijn gerechtje. Ze hebben het echt perfect nagemaakt en het is heerlijk. Ik werd super vriendelijk ontvangen en er werden leuke foto’s gemaakt. Mijn prijs? Ja daar zijn jullie nu vast benieuwd naar. Ik mag in alle 7 filialen een keer gratis tapas gaan eten! De eerste 2 datums staan al ingepland.

De eerste in Gossimijne Uden waar ik gezellig met mijn beste vriendinnetje ga eten. De tweede in Veghel om mijn 40ste verjaardag te vieren met mijn moeder en haar vriend, mijn zoon, mijn vriend en mijn zus! De andere filialen ga ik gezellig met mijn partner bezoeken. We maken er gewoon gezellige dagjes uit van!

Laat me weten als jullie het leuk zouden vinden als ik van elk Filiaal een review schrijf want ze zijn toch allemaal weer net ietsje anders.

Mijn Bladerdeeghapje met gehakt en pittige mayonaise zelf maken?

Ja jongens jullie boffen! Normaal houdt Gossimijne hun recepten geheim. Maar het blog van het hapje waarmee ik gewonnen heb kun je al even op mijn blog vinden. Dus heb jij nou zin om op bijvoorbeeld zondag middag lekker te kokerrelen en van mijn hapje te genieten. Ga dan snel naar mijn recept voor het Bladerdeeghapje met gehakt en pittige mayonaise en laat me vooral weten wat je er van vond! Of je hem nu zelf maakt of hem bij Gossimijne hebt geproefd want ik ben er super benieuwd na!

Liefs, Een hele gelukkige winnares.

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sandra
1 jaar geleden

Wow zeg, een gerechtje van jou in verschillende restaurants! Van harte proficiat! Geniet van je uitstapjes die eraan verbonden zijn.

Wanda
1 jaar geleden

Wat ontzettend leuk dat jouw recept uitgekozen is! Gefeliciteerd en ja, ik ga hem zeker uitproberen want het klinkt wel erg lekker!

trackback

[…] me enorm op verheug. Vrijdag ga ik namelijk met Annemiek heerlijk eten bij Gossimijne. In de blog Mijn hapje op de kaart bij Gossimijne heb je dit al kunnen lezen maar ik heb er dus echt ontzettend veel zin in. En zaterdag ga ik met […]

trackback

[…] maar ik was echt nog niet fit en mij moeder was ook wat ziekjes dus hebben we de reservering bij Gossimijne omgezet in thuisbezorgt. Super leuk want ze hebben een vleesproeverij en dan krijg je gewoon […]

4
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x