Leuk bedacht van Annette van Zuijlekom de Zeeuw

Hey lieve lezers van Bookstamel, het is weer tijd om jullie kennis te laten maken met een nieuw boek dat heerlijk is om te lezen tijdens de koudere maanden van het jaar. Dit keer is het weer een feelgood. Jup ik kan er niks aan doen normaal ben ik ook gek op fantasie boeken maar dit is het jaar van de feelgood boeken geloof ik. Tijd om het maar eens over het boek te gaan hebben en dat is Leuk bedacht geschreven door Annette van Zuijlekom de Zeeuw.

Cover van het boek Leuk bedacht van Annette van Zuijlekom de Zeeuw

Recensie Leuk bedacht.

Titel: Leuk bedacht Auteur: Annette van Zuijlekom de Zeeuw Uitgeverij: Zara4Books Genre: Feelgood Cijfer: 9

Hier gaat Leuk bedacht over:

De roodharige Robin van Dijk is tuinarchitecte. Ze woont in een knus huisje in Alkmaar en is heel tevreden met haar bestaan als vrijgezel. Door haar inzet en haar positieve instelling lukt het haar om een grote opdracht binnen te slepen. Het gaat om het ontwerp voor de tuin bij een landhuis in het oosten van het land. De eigenaar van het landgoed is de aantrekkelijke Denver Harrison, een succesvol zakenman en de broer van de bekende kunstenaar Berger Harrison.
Robin verhuist voor een jaar naar een dorpje in de buurt van het landgoed om de opdracht uit te voeren. Ze heeft er erg veel zin in. De bijna magnetische aantrekkingskracht tussen haar en haar opdrachtgever speelt daarbij ook een rol, maar ze wordt achterdochtig als ze hoort dat zelfs zijn beste vrienden niet welkom zijn op het landhuis.
Wat heeft Denver Harrison te verbergen?

Dit vind ik van het boek.

Yes tijd om het over het boek te gaan hebben! Zoals altijd begin ik bij de cover van het boek. En hoewel jullie ondertussen wel weten dat ik niet echt van de foto’s op covers ben. Vindt ik deze toch wel tof! Want op een of andere manier krijg ik er gelijk een lekker vrolijk gevoel bij. Ik denk dat het komt omdat het model je niet recht aankijkt. Daarnaast vind ik de kleurkeuze en de titel heel tof.

Dan gaan we natuurlijk naar het boek zelf. Wat heeft Annette van Zuijlekom de Zeeuw toch weer een geweldig boek geschreven. Ze begon met het schrijven van spirituele romans / Feelgood boeken. Maar met haar laatste 2 boeken is ze echt een feelgood weg opgegaan en dat vind ik heel tof! Maar wat ik nog fijner vindt is dat deze feelgood boeken toch ook weer een mooie boodschap uitdragen. In dit boek is dat dan ook weer het geval maar ik kan daar helaas niet zoveel over zeggen want dan verklap ik teveel van het plot! En tja dat moeten we natuurlijk niet hebben.

De personages in dit boek vind ik super goed neergezet. Vooral de vrolijke Robin zal al snel een lach op je gezicht brengen. Ze is gedreven lief en een echte doorzetter. Daarnaast heb je natuurlijk de broers Denver en Berger die beide een eigen interessante persoonlijkheid hebben. Maar daarnaast komen er nog allerlei leuke bij – personages voorbij zoals de vrienden van Denver.

Het verhaal is weer goed opgebouwd er zit humor in spanning en natuurlijk liefde! Je hebt in het begin geen idee hoe het verhaal zal gaan aflopen en je ontdekt steeds meer hoe het nou allemaal in elkaar zit. Dat maakt dat je dit boek in een ademteug uit wil lezen. (Helaas lukt dat niet want het is een dikkertje) Maar wegleggen is ook erg lastig want je wil gewoon weten wat er nu weer gaat gebeuren.

Leuk bedacht is dus zeker leuk bedacht! Het boek zal je met een glimlach dichtslaan en is het ideale feelgood boek voor als je even niet zo lekker in je vel zit.

Liefs, Melanie

Eerder las ik al Ciao Charly, Een teken van liefde en Revolutie.

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x