5 Boekentips van Zomer & Keuning

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Ik lees zelf natuurlijk veel boeken en vind het dan ook altijd super leuk om boeken die ik met veel plezier heb gelezen aan andere aan te raden. Maar voor de feestdagen doen we het anders. Dit keer heb ik een aantal van mijn favoriete uitgevers en lezers gevraagd om voor jullie een top 5 van boeken te maken. Wat voor soort top 5 daar heb ik ze compleet vrij ingelaten. De ene kiest juist voor echt winterse boeken de andere kiest weer voor een hele gevarieerde lijst maar een ding weet ik zeker er zit voor iedereen wat bij. Dit keer is het tijd voor de 5 boekentips van Zomer & Keuning.

5 Boeken tips van Zomer & Keuning.

De feestdagen zijn wat ons betreft het moment om lekker te lezen. Of je nu cosy op de bank wegkruipt met de nieuwe Colleen Hoover of je favoriete romcom terwijl het buiten guur en donker is. Of dat je dat ene boek dat je al een tijd wil hebben onder de kerstboom vindt. Speciaal voor jullie heeft feelgood en New Adult uitgeverij Zomer & Keuning daarom de ultieme boeken voor de feestdagen op een rij gezet.

1 It starts with us – Colleen Hoover

In It ends with us ​begon het allemaal met Atlas, de eerste liefde van Lily waarvan ze dacht dat ze hem nooit meer zou zien. Het eerste deel werd een gigantisch succes, mede door de massale reacties van fans op TikTok. In It starts with us ontdek je het aangrijpende verhaal van fan-favorite Atlas én gaat het verhaal verder…

2 De kerstbachelorette (E-only) – Lisanne Stam

Lisanne Stam neemt je in De kerstbachelorette mee naar Duitsland voor een knotsgekke kerstmarkttrip, dus buckle up and enjoy the ride… Kiki heeft trouwplannen met haar Joep, maar haar vriendinnen Fien, Kim, Samara en Brecht hebben voor het zover is héél andere plannen met haar. Ze nemen haar mee naar Duitsland om haar vrijgezellenfeest te vieren in kerstmarktsferen. Onderweg gaat het al mis als de auto het begeeft en Fien ontdekt dat hun hotel niet in Dresden is, maar in een of ander vaag stadje drie uur daarvandaan – en dat is nog maar het begin. Bereid je voor op een hilarische én hartverwarmende kerst

3 Mistletoe boven Moonstoon Lake – Holly Martin

We gaan de kerstsferen in! Mistletoe boven Moonstone Lake – deel 5 van de Zussen van Jewel Island-serie – is een heerlijke feelgoodroman vol onverwachte liefde geschreven door Holly Martin. Als haar verloving wordt verbroken, besluit kunstenaar Zoey kerst op Jewel Island te vieren. Zoey is gelukkig al snel over haar relatie heen, maar Kit heeft meer moeite met zijn mislukte huwelijk. Zijn ex is meerdere keren vreemdgegaan en dit vat hij erg persoonlijk op. Wanneer Kit en Zoey elkaar ontmoeten slaat de vonk direct over, maar deze vonk behouden is lastiger dan gedacht, vooral omdat Zoey met een groot geheim rondloopt…

4 Uit bloed en as – Jennifer L. Armentrout

Uit bloed en as van Jennifer L. Armentrout gaat over Poppy, die nooit zeggenschap heeft gehad over haar eigen leven.De hele toekomst van het rijk rust op haar schouders, want ze moet tijdens haar Ascension waardig worden bevonden door de goden. Hoe kan ze ooit aan die verwachtingen voldoen? Dan ontmoet ze Hawke, een bewaker die ervoor moet zorgen dat Poppy haar Ascenion zal volbrengen, én iemand die haar hoofd en hart totaal op hol brengt. Armentrout won met dit boek de Goodreads Choice Award Best Romance 2020. Lees ook de vervolg-boeken Rijk van vlees en bloedKroon van gouden beenderen en Schaduw in het vuur.

De Uit bloed en As serie heb ik zelf ook gelezen en dit is zeker een dikke vette aanrader. Mijn recensies van Uit bloed en As, Rijk van vlees en bloed en Kroon van gouden beenderen vind je op mijn blog of klik op de titels om er gelijk naar toe te gaan. Schaduw in het vuur verschijnt op 14 december.

5 De wensenwinkel – Chantal Claassen en Saskia M.N. Oudshoorn

Uiteraard mag deze ultieme feelgood niet ontbreken in deze lijst! In De wensenwinkel van Chantal Claassen en Saskia M.N. Oudshoorn beginnen beste vriendinnen Claire en Josie een wensenwinkel. De knappe aannemer Stijn verbouwt een oude naaisalon tot een winkel, en daarna stromen de wensen al snel binnen. De winkel is zo’n groot succes dat ze meer handen nodig hebben. Het liefst die van een man… Kan de knappe soapster Jim de vriendinnen helpen?

Dit boek kun je momenteel nog winnen. Hoe? dat lees je in mijn recensie van De wensenwinkel.

Dit waren de 5 boekentips van uitgeverij Zomer & Keuning ik vindt er echt hele toffe boeken tussen zitten!

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mitchel
1 jaar geleden

Juist naar De Wensenwinkel ben ik benieuwd. De andere blog heb ik ook gelezen en dat verhaal spreekt me aan. Klinkt namelijk ook gezellig.

trackback

[…] naar meer boekentips? Lees dan de tips van Zomer & Keuning of Dirk de […]

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x