Sneeuw boven New York van Sarah Morgan

Hey lieve lezers van Bookstamel, Oooh jongens ik ben al helemaal in de winterse sferen. Ik weet dat er heel veel mensen zijn die van de lente en de zomer houden maar ik wordt echt gelukkig zodra het langzaam aan weer het einde van het jaar wordt. Sneeuw, kerstbomen, plaids ik word er zo enorm gelukkig van! De komende 2 maanden zul je dus heel veel boeken met een winters tintje tegen gaan komen op mijn blog. Sneeuw boven New York van Sarah Morgan is er daar een van.

Foto van de cover van het boek Sneeuw boven New York

Recensie Sneeuw boven New York

Titel: Sneeuw boven New York Auteur: Sarah Morgen Uitgever: Harlequin Genre: Roman/feelgood Cijfer: 8,5

Hier gaat Sneeuw boven New York over.

Omdat ze eindelijk eens die eeuwige verlegenheid wil overwinnen, daagt hondenuitlaatster Harriet Knight zichzelf uit om elke dag iets te doen wat ze eng vindt, zoals kerst vieren zonder haar familie. Maar wanneer ze kennismaakt met haar nieuwe klant, de uitbundige spaniël Madi, voegt ze nog een challenge aan haar lijstje toe: omgaan met Madi’s norse hondenoppas, dokter Ethan Black – én met de onverwachte aantrekkingskracht tussen hen!

Ethan dacht dat hij gewend was aan stress en chaos, totdat hij Madi in zijn huis toeliet. Hoe kan één klein hondje zo’n puinhoop veroorzaken? Gelukkig heeft hij een eenvoudige oplossing: hij betaalt Harriet om haar intrek te nemen in zijn New Yorkse appartement en vierentwintiguurszorg te verlenen. Er is alleen niets eenvoudigs aan de gevoelens die ze bij hem wekt…

Dit vind ik van het boek.

Ik begin zoals altijd met de cover van het boek. In dit geval vind ik de cover prachtig. Maar momenteel ligt het boek in de boekenhandels met een andere cover en die vindt ik persoonlijk nog mooier. De titel vind ik geweldig ik krijg er gelijk zo’n lekker cozy winters gevoel van. Door de flaptekst werd ik gelijk nieuwsgierig naar het boek ik kon niet wachten om te gaan ontdekken wie Ethan en Harriet zijn.

Oké tijd om naar het verhaal zelf te gaan. Ik werd gelijk verrast door de fijne schrijfstijl van Sarah Morgan. Hij is lekker vlot en ze gebruikt een fijn vleugje humor in haar verhaal. Die humor begint eigenlijk al gelijk als we kennis maken met hondenuitlaatster Harriet die door een wc raam naar buiten klimt om aan een date te ontsnappen. Ik zag d,r al helemaal uit dat raam ploffen heerlijk. Vlak daarna maken we kennis met de knappe maar stuge Ethan.

Dat deze twee hoofdpersonages elkaar afstoten en aantrekken dat is natuurlijk te verwachten in een feelgood en ik hou daarvan. Ik vind het leuk dat je weet hoe een verhaal loopt maar niet weet hoe de weg ernaar toe verloopt. Maar wat ik wel heel leuk vond is de toevoeging van de honden in het verhaal. Want wie krijgt er nu geen glimlach op zijn gezicht van de ondeugende Madi. Daarnaast is Harriet een heel fijn personage. Zij is precies zoals je hoopt dat mensen in de wintertijd zouden zijn voor andere.

Dit boek bracht dus een glimlach op mijn gezicht precies wat een feelgood moet doen. Daarom krijgt het boek van mij een mooie 8,5. Dus zoek jij een heerlijke feelgood om te lezen tijdens deze koude winterdagen dan zit je met Sneeuw boven New York helemaal goed.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Hou je van romantische boeken lees dan ook eens Recept voor geluk van Saskia M.N Oudshoorn.

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x