Anouk en Kanoo in de sneeuw + Winactie

Hey lieve lezers van Bookstamel, vandaag besteden we in de feestdagen special aandacht aan een super tof winters Jeugdboek! En het leuke is je maakt ook nog eens kans om Anouk en Kanoo in de sneeuw te winnen! Het leuke aan deze twee feestelijke maanden vind ik dat er voor iedereen wel een leuke tip of winactie is. Jong of Oud liefhebber van feelgood of juist van thrillers en ga zo maar door. Maar goed laten we gauw beginnen met mijn recensie van het boek Anouk en Kanoo in de sneeuw.

Foto van de cover van het boek Anouk en Kanoo in de sneeuw

Recensie Anouk en Kanoo in de sneeuw.

Titel: Anouk en kanoo in de sneeuw Auteur: Anouk van der Jeught Uitgeverij: van Driel Publishing Genre: Jeugdboek Cijfer: 9

Hier gaat Anouk en Kanoo in de sneeuw over.

Anouk krijgt een nieuw huisdier, de sneeuwwitte puppy Kanoo. Wanneer het eindelijk sneeuwt, kan Anouk niet wachten om met Kanoo buiten te gaan spelen. Maar door al dat wit raakt Anouk haar puppy bijna kwijt. Zal Anouk ooit nog met Kanoo in de sneeuw durven spelen?

Dit vind ik van het boek.

Ik begin zoals altijd bij de cover en die vindt ik prachtig. Anouk van der Jeught heeft de illustraties op de cover en in het boek zelf gemaakt en die zijn echt prachtig. De titel past ook perfect bij het verhaaltje in het boek en ik denk dat de achterflaptekst jonge kindjes zeker zal aanspreken.

Een jeugdboek recenseren is toch wat anders dan een boek voor volwassen zeker als het voor wat jongere kinderen is zoals bij Anouk en Kanoo in de sneeuw. Want in dit geval vertellen de plaatjes meer dan het verhaal zelf. Dat is ook meteen de charme van een goed jeugdboek vindt ik. Want door de mooie illustraties in dit boek kunnen jou kinderen hun eigen beeld vormen bij het verhaal. Anouk en Kanoo in de sneeuw is daarmee niet alleen leuk om zelf te lezen maar ook perfect geschikt om voor te lezen.

Het verhaal is simpel maar perfect uitgedacht en het leuke is dat er een oplossing wordt bedacht. Ik vind dit dan ook het perfecte boek om in deze koude winterdagen te lezen met je kind samen! Maak er een lekker kopje warme chocolademelk met slagroom bij en genieten maar. Het boekje krijgt van mij dan ook een mooie 9.

Opzoek naar nog meer jeugdboeken met het thema kerst/winter lees dan mijn recensie van Kerst samen met jou.

Winactie

En nu over naar het leuke van dit verhaal! Ik mag namelijk 1 exemplaar van Anouk en Kanoo in de sneeuw weggeven! Iedereen kan meedoen opa oma’s papa’s en mama’s 🙂 Je moet wel in Nederland wonen of als je in een ander land woont bereidt zijn om de extra verzendkosten te betalen.

Wat moet je doen om kans te maken op een exemplaar van Anouk en kanoo in de sneeuw?

  • Laat voor 18 december een berichtje achter onder deze post met jou favoriete kinderboek en waarom jij Anouk en Kanoo in de sneeuw wil winnen.
  • Doe dit wel met een geldig emailadres want ik neem contact op met de winnaar via email.
  • De winnaar wordt op 20 december bekend gemaakt op mijn instagram Bookstamel ik zou het dan ook tof vinden als jullie deze willen volgen maar het is geen verplichting.
  • Meedoen kan hier onder de blog of onder het bericht op instagram.

Heel veel succes

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Linda schrijft 't op
Linda schrijft 't op
1 jaar geleden

Wat een leuke winactie voor de feestdagen, ik was als kind en ouder dol op kinderboeken

Jacqueline
1 jaar geleden

Wat een superleuke Winactie! Volgend jaar kan ik kinderboeken zonder excuus aanschaffen want die kan ik gaan voorlezen aan mijn eerste kleinkind, een heerlijk vooruitzicht! Daarnaast vind ik het zelf ook leuk om af en toe een kinderboek te lezen en te recenseren.

Anna
Anna
1 jaar geleden

Wat leuk, wij zijn dol op voorlezen voor nu is het favoriete kinderboek de NEEhoorn. Het boek Anouk en Kanoo in de sneeuw lijkt mij leuk om voor te lezen aan mijn kinderen!

Claire
Claire
1 jaar geleden

Ahhhh wat een lief en leuk boekje!!! En wat een prachtige recensie heb je geschreven! Ik ben dol op mooie kinderboeken waar een moraal in zit. Ik ben dan ook erg benieuwd naar dit boekje. Ik doe graag mee met de win actie.

4
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x