Bruiloft in de B&B van Kaat de Kock

Hé lieve lezers van Bookstamel, vandaag begint dan officieel de feestdagen special op mijn blog. 2 maanden boordevol lees en doe plezier. De lekkerste recepten, de mooiste boeken om te lezen in de koude winter maanden, een bingo, giveaways, interviews en nog heel veel meer. Zo goed als elke dag vanaf nu tot 31 december zal er een blog online komen. We trappen deze maand af met een recensie van een heerlijke feelgood om lekker met een dekentje op de bank te lezen. Bruiloft in de B&B van Kaat de Kock zorgt namelijk weer voor uren leesplezier.

Foto van de cover van het boek Bruiloft in de B&B

Recensie Bruiloft in de B&B

Titel: Bruiloft in de B&B Auteur: Kaat de Kock Uitgevrij: Hamley Books Genre: Feelgood Cijfer: 8

***Let op Bruiloft in de B&B is een derde deel in de B&B serie van Kaat de Kock. Het begon allemaal met Winter in de B&B daarna kwam Zomer in de B&B en nu hebben we dus een bruiloft in de B&B***

Hier gaat Bruiloft in de B&B over.

Hanne heeft een heel drukke periode voor de boeg: ze woont nu in haar eigen huisje naast de B&B, waardoor ze meer gasten kan ontvangen, en daarnaast regelt ze ook nog eens het trouwfeest van haar beste vriendin, waarvoor ze haar bed and breakfast met plezier openstelt. Maar alles wordt nog hectischer als vriendin Julia op de stoep staat met verbijsterend nieuws en de vriend van haar moeder onverwachts in het ziekenhuis belandt. Plots moeten ze alles op alles zetten om het trouwfeest én de bistro van haar stiefvader te redden, waardoor haar eigen relatie ook nog eens onder druk komt te staan.

Dit vind ik van Bruiloft in de B&B.

Tijd om het over het boek te gaan hebben! Ik begin zoals altijd met de cover van het boek. De cover van Bruiloft in de B&B vind ik echt heel erg leuk. Het heeft een mooie kleur en straalt vrolijkheid uit. Daarnaast past deze cover perfect bij de covers van de voorgaande delen. Dit geldt ook voor de titel. De achterflap tekst heeft mij weer super nieuwsgierig gemaakt dus dat is een goed begin.

Het is tijd om het te gaan hebben over het verhaal zelf. We weten ondertussen van de voorgaande delen dat Kaat de Kock een heerlijke vlotte en luchtige schrijfstijl heeft. Niet te moeilijk niet te veel poespas gewoon recht toe recht aan. De personages in dit verhaal kennen we voor een grootdeel natuurlijk ook al en dat vind ik altijd super fijn. Want hoe beter je een personage leert kennen hoe makkelijker het is om er een beeld bij te creëren. Elk personage heeft zijn of haar eigen karakter en dat is super leuk! Al moet ik bekennen dat ik Hanne in dit deel iets minder sympathiek vindt dan in de voorgaande delen.

In dit deel vind ik de vriendin die in het vorige deel een baby kreeg echt super leuk! Ze is nuchter en down to earth en dat is super leuk. In het verhaal zelf gebeurd er natuurlijk weer van alles met de vriendinnen. Soms gebeurd er misschien zelfs wel eens iets teveel het had van mij allemaal net een tandje minder gemogen. Het ging af en toe net wat te snel ofzo ik kan er mijn vinger niet helemaal opleggen. Misschien is het meer dat alles wat er gebeurd een beetje over de top is.

Maar ondanks dat kleine minpuntje heb ik weer enorm genoten van deze feelgood! En hoop ik dat er ook nog een nieuw vervolg komt in deze serie.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
nicole orriens
1 jaar geleden

Dit klinkt als een fijn feelgood boek. Ik ben het met je een dat er ook weer niet teveel hoeft te gebeuren in een boek!

Linda schrijft 't op
Linda schrijft 't op
1 jaar geleden

Wat heerlijk een lekker luchtig boek wat fijn weg leest. Een goede leestip.

Rory
1 jaar geleden

Ik houd van feelgood. Luchtigheid is zo belangrijk in de waan van de dag. Ik heb dat ook met films of series. Zo’n serie als Dahmer is niet aan mij besteed (vroeger wel trouwens), veel te negatief. Ik heb dat met boeken ook. Al ben ik nu een wel heel spannende trilogie aan het lezen. Als je van feelgood houdt dan is het door jou gereviewde boek volgens mij heel fijn!

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x