Persoonlijke update Corona

Hey lieve lezers van Bookstamel, het is weer tijd voor een korte persoonlijke update. Dit keer o.a met Corona dat de weg naar ons huis naar 2,5 jaar dan toch heeft gevonden. Maar ook leuke nieuwtjes! Update over de komende 2 maanden op mijn blog en nog heel veel meer. Een beetje een lekker rommelige update maar hé dat mag af en toe ook wel eens toch.

Corona oh nee!

Laat ik maar beginnen met het vervelende nieuws dan hebben we dat achter de rug. Afgelopen donderdag ging ik naar de huisarts omdat ik nogal duizelig was. Mijn bloeddruk werd gemeten maar het bleek een virus op mijn evenwichts orgaan. Die middag kwam mijn partner uit het werk thuis en hij voelde zich niet zo goed. Omdat hij het weekend bij een oud tante op visite zou gaan besloot hij uit voorzorg een corona test te doen. Na een min of 10 kijk ik een keer en zie 2 streepjes ik zeg dus je hebt corona. Eerst geloofde die het echt niet want we hebben de afgelopen 2,5 jaar genoeg testen gedaan maar nooit waren ze positief. Helaas werd hij in de dagen daarna ook zieker.

Ik deed een test op donderdag negatief, ik deed een test op zaterdag negatief ik leek de dans dus te ontspringen tot ik zondagnacht opeens hoge koorts kreeg echt boven de 39 graden en letterlijk niet kon stoppen met klapper tanden. Tja toen wisten we wel hoe laat het was. Op dat moment had ik geen test in huis maar de klachten waren duidelijk. Op maandag kwamen de nieuwe testen binnen en ja hoor positief. Ik heb Astma en een te hoog hartritme dus ik vond het allemaal best wel spannend zeker omdat ik ook echt goed ziek was. Gelukkig mocht ik naar de dokter om te kijken of alles verder goed was mijn longen, zuurstof en hart. Behalve het mega ziek zijn waren die gelukkig in orde.

De afgelopen dagen voelde ik me meer dood dan levend. Met gisteren misschien wel de aller ergste dag maar tegen de avond sloeg het om en voelde ik me weer een klein beetje mens. Ik ben nog steeds heel duizelig en alleen van de trap af lopen ben ik al compleet uitgeput. Volgens de huisarts moet ik ook wel rekening houden met een langer herstel door mijn onderliggende ziektes. De komende weken zal het dus veel slapen, rusten, en een beetje bewegen en huishouden zijn maar hé als dat het is dan ben ik gezegend.

Verzin en win!

Afgelopen maand deed ik mee met de Verzin en win actie van Gossiemijne! Wat blijkt mijn simpele tapas hapje van bladerdeeg met gehakt en een pittige mayonaise heeft gewonnen! Super leuk natuurlijk. Dus als je daar nu op de tapas kaart kijkt zie je mijn gerechtje staan met mijn naam erbij. Eigenlijk zou vandaag de feestelijke uitreiking van de bonnen zijn die ik daar mee heb gewonnen. Maar die stellen we even uit tot ik weer fit genoeg ben! Maar ik kan niet wachten om lekker te gaan eten daar!

Allergoloog

Zoals jullie weten heb ik op veel medicatie een allergische reactie! Eindelijk komt er actie in om te kijken welke bestandsdelen ik nou echt allergisch voor ben en wat het met me doet. Want ik heb eindelijk een intake gehad bij een Allergoloog. 2 November heb ik daar de eerste huidtesten en vanaf daar wordt er verder gekeken. Ik ben reuze benieuwd of ze gaan vinden wat er gebeurd en welke medicijnen ik wel kan gebruiken. Dit wordt dus een spannend traject maar daarna is er wel duidelijkheid.

2 Maanden feest op mijn blog

En dan sluiten we maar af met het aller laatste leuke nieuws! We zijn stiekem al een beetje begonnen aan de 2 maanden feest op mijn blog. Zo kun je al meedoen met de #feestdagenbingo of je opgeven om mee te doen met de boekenswap! Deze week komt het aller eerste kerst interview online en er komen vanaf dan echt allemaal maar leuke dingen aan! Leuke kerstverhalen, recepten, interviews en nog zoveel meer ik kan niet wachten om dit met jullie allemaal te gaan delen.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Amina
1 jaar geleden

Ik ben blij dat je het achter de rug hebt die rot C en dat je ondanks je astma er goed doorheen gekomen bent. Ik heb ook astma en men zegt dat door die puffertjes die we nemen, er een betere bescherming kan zijn tegen die aanval op de longen. Ik hoop dat dat waar is, ook met de nieuwe varianten die er nu zijn. Ik ga woensdag het vaccin halen, maar ik word er altijd zo ziek van. Zo geen zin in! Fijne week xxx

jouvence
jouvence
1 jaar geleden

Wat vervelend dat je er zo ontzettend ziek van bent geweest, hopelijk gaat het inmiddels wat beter met je! Mijn partner heeft het nu flink te pakken en die is eigenlijk nooit ziek.

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x