Feestdagen Bingo

Hey lieve lezers van Bookstamel, Het is zover tijd voor de feestdagen special op mijn blog en sociale media. Een paar maanden geleden alweer begon ik met het opzetten van deze special. Om me heen hadden steeds meer mensen moeite om hun gas eten en drinken te kunnen betalen. Laat staan dat er geld is voor leuke dingen. Het ideale moment in mijn hoofd om juist die kerst spirit te verspreiden en 3 maanden vol leuke tips, interviews, korte verhalen en recepten met jullie te delen. Een aantal van deze kerstrecepten zullen voor een klein budget zijn want iedereen moet kunnen genieten van deze dagen. Maar bij de kerst spirit horen natuurlijk ook kadootjes! Dus deze zul je dan ook een aantal keer tegen gaan komen deze maand. En we beginnen dan ook met de Kerstbingo! Je hebt dus 2,5 maand om mee te doen met deze bingo en kans te maken op leuke prijzen.

Feestdagen Bingo

Laten we beginnen met de spelregels

 • Iedereen in Nederland mag mee doen met de actie 🙂 Kom je uit Belgie of een ander land mag je ook mee doen maar vraag ik een kleine bijdrage voor de extra verzendkosten.
 • Sla de bingo kaart op.
 • Begin de vakjes op je bingo kaart te vullen. Zoals je ziet zijn er 4 leesopdrachten en zijn de rest allemaal foto opdrachten.
 • Plaats de foto’s op een van je sociale media heb je die niet dan mag je ze onder deze blog plaatsen gebruik hiervoor de #Feestdagenbingo.
 • Met elk vol rijtje op je bingo kaart maak je kans op een van de leuke prijzen. Dit rijtje mag horizontaal, verticaal of diagonaal zijn je kan dus alle kanten op.
 • Heb je een vol rijtje plaats dan hieronder je bingo kaart.
 • Bij een volle Bingo kaart strijd je mee voor de hoofdprijs.

Dat was het. Heb je nou toch nog een vraag dan mag je me altijd mailen op bookstamel@gmail.com of je vraag hieronder stellen.

De prijzen voor de feestdagen bingo.

De hoofdprijs is een boekenbon van 30 euro deze sponser ik zelf!

De prijzen voor een vol rijtje zijn:

 • Ashan van Dirk Warnaar Gesponsord door Celtica Publishing
 • Ontdek jij wie ik ben? van Alice Bakker gesponsord door de auteur zelf!
 • Langs de lijn van Karin de Graaff Gesponsord door de auteur
 • Educated Drugdealer van Ellen Kruize gesponsord door de auteur.
 • Naar het licht van Nina Verheij Gesponsord door Hamley Books

Als je mee wil doen voor deze prijzen geef dit dan even aan bij het posten van je bingo kaart 🙂 De reden dat ik deze prijzen buiten de standaard prijzen om verloot is dat niet iedereen ervan houdt of je voor sommige dingen wel in de buurt moet wonen zoals bij de beauty behandeling 🙂

Andere prijzen dan boeken

 • Een behandeling van 25 euro bij Soofs Beautysalon Of een bon van 25 euro voor MH Books Gesponsord door Miranda Hillers
 • Iris borduurt heeft een super leuk borduurpakketje voor een van de winnaars 🙂 Foto volgt later op sociale media
 • Verassing van Letters & lights gesponserd door de shop zelf.

Ik ben echt reuze benieuwd naar al jullie leuke foto’s en laten we met zijn alle een positieve en liefdevolle sfeer verspreiden de komende tijd! Meedoen kan tot 15 december zodat de prijzen hopelijk voor kerst bij de winnaars zijn.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Conny
1 jaar geleden

Leuk! Ik doe mee!

Bookstamel
1 jaar geleden
Antwoord aan  Conny

Super leuk dat je mee doet!

missp_her_books_read
missp_her_books_read
1 jaar geleden

Ik doe ook mee🤪

Bookstamel
1 jaar geleden
Antwoord aan  missp_her_books_read

Yes leuk dat je mee doet!

Ellis
Ellis
1 jaar geleden

Wat een super leuk maar vooral lief idee, ben gek op bingo en lezen dus ja natuurlijk doe ik mee!

Bookstamel
1 jaar geleden
Antwoord aan  Ellis

Dankjewel en super leuk dat je mee doet!

Sofiesbookishworld
1 jaar geleden

Ik weet niet zeker of ik het ook nog hier moet plaatsen als ik naar mijjn Insta verwijs, maar bij deze staat hij hoe dan ook goed 🙂

inbound602963797618704816.jpg
Bookstamel
1 jaar geleden
Antwoord aan  Sofiesbookishworld

Yes rijtjes en volle kaarten graag hier dan weet ik zeker dat ik ze niet mis! En jij bent snel zeg haha

Tessa Tessels
Tessa Tessels
1 jaar geleden

Yes, hier ook een bingo voor een rijtje! (Insta = tessatessels)

Screenshot_20221016-084931_Chrome.jpg
trackback

[…] zijn stiekem al een beetje begonnen aan de 2 maanden feest op mijn blog. Zo kun je al meedoen met de #feestdagenbingo of je opgeven om mee te doen met de boekenswap! Deze week komt het aller eerste kerst interview […]

Feikje
Feikje
1 jaar geleden

Ik doe mee weet alleen even niet hoe ik dit moet doen ben er druk mee aan het puzzelen, dat zou al een prijs moeten opleveren 😁😉

trackback

[…] veel mensen onbetaalbaar zijn mensen die alleen zitten met kerst en ga zo maar even door. Met de Feestdagenbingo maak je natuurlijk kans op leuke prijzen. Maar ook vandaag mag ik wat weggeven […]

trackback

[…] Heel veel leesplezier. P.s wist je dat je het boek Langs de lijn van Karin De Graaff kan winnen met de Feestdagen bingo? […]

Tessa Tessels
Tessa Tessels
1 jaar geleden

Yes, m’n tweede rijtje! ^^

Screenshot_20221016-084931_Chrome.jpg
Tessa Tessels
Tessa Tessels
1 jaar geleden

15/ 16 opdrachten voltooid. En de laatste… die zal door mij niet worden gehaald. Geen volle BINGOkaart voor mij. Ik vond het leuk om te doen. #Feestdagenbingo Thnx

Screenshot_20221016-084931_Chrome.jpg
15
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x