Jólabókaflóð boekenswap

In ijsland hebben ze een super leuke kerst traditie! Op kerstavond worden boeken uitgewisseld, cadeau gegeven en gekregen, waarna je de rest van de avond heerlijk gaat zitten lezen. Vaak wordt het boek ook mee naar bed genomen, gecombineerd met chocola. Ze noemen deze traditie Jólabókaflód. En zeg nou zelf hoe heerlijk is dat gewoon lekker lezen met iets lekkers bij de kerstboom!

Afbeelding met de tekst boekenswap

Nu dacht ik hé dat is leuk die traditie wil ik in Nederland ook wel. Dus deden we vorige jaar de eerste boeken swap voor kerst in de boeken groep Boeken van Nederlandse en Vlaamse auteurs. Dat was zo’n succes dat ik het ook dit jaar wil gaan organiseren. Dus lijkt het jou leuk om mee te doen met deze traditie lees dan onderstaande informatie goed door. 

  • Meedoen kan helaas momenteel alleen als je in Nederland of Belgie woont. Zet even in je mailtje of je nl of be bent
  • Wil je Meedoen met deze boekenswap dan maak je een account aan op gifster. Op dat account plaats je een lijstje genaamd kerstavond boekenswap  met boeken die je graag zou willen ontvangen. Verder zet je op dat lijstje dingen die je graag leest of drinkt en evt kleine bookisch goodies. 
  • Vervolgens stuur je mij een mail op bookstamel@gmail.com met je email adres zodat ik je kan toevoegen aan de kerstavond swap groep.  Vanuit hier worden de lootjes automatisch getrokken. 
  • Aanmelden kan tot 1 november 
  • Bedrag dat je besteed aan een boek iets lekkers of een bookisch goodie is minimaal 30 euro ( Vorig jaar was dit 25 maar helaas kosten veel boeken tegenwoordig al minimaal 22 euro) Je mag meer uitgeven maar houdt er rekening mee dat iemand anders dus misschien echt precies die 30 euro uitgeeft. 
  • Je pakt alle kadootjes leuk in en stopt ze in een doos die je ook leuk inpakt. Deze verzend je vervolgens naar je lootje voor 10 december in elk geval met track en trace. Deze track en trace stuur je mij ook in een berichtje of mailtje naar bookstamel@gmail.com ( Let op! De aankleding, het inpakpapier en de verzendkosten vallen dus buiten de 30 euro die je aan het kadootje besteed) 
  • Oooh en doe er natuurlijk een leuke kaart bij om jezelf te onthullen aan je maatje 

Ik hoop dat weer heel veel mensen samen met mij gaan lezen op kerstavond!

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] op mijn blog. Zo kun je al meedoen met de #feestdagenbingo of je opgeven om mee te doen met de boekenswap! Deze week komt het aller eerste kerst interview online en er komen vanaf dan echt allemaal maar […]

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x