Een nacht in het ziekenhuis en nieuwe plannen!

Hey lieve lezers van Bookstamel, het is weer eens tijd voor een korte persoonlijke update. Er is de afgelopen 2 weken weer ontzettend veel gebeurd. Er zijn positieve dingen en wat minder positieve dingen. Tijd dus om jullie mee te nemen in mijn plannen en doelen voor de komende tijd. En ik moet jullie nog vertellen over mijn nacht in het ziekenhuis. Jup het was weer eens zover.

Een nacht in het ziekenhuis

Inmiddels alweer bijna 2 weken geleden belande ik midden in de nacht in het ziekenhuis. Die avond rond een uurtje of 20.00 waren mijn ellenboog en schouder weer eens uit de kom geschoten. Op zich niks nieuws voor mij ik zet dat ook gewoon zelf terug omdat ik er aan gewend ben door mijn hypermobiliteits syndroom. Maar dit keer bleef het enorm veel pijn doen en kon ik 3 vingers niet meer bewegen. Dat is natuurlijk best wel eng. Ik vroeg me dus af of alles wel goed terug zat. Toen vriendlief rond een uurtje of half 1 thuis kwam van zijn werk zag die hoeveel pijn ik had. Hij twijfelde geen moment en belde de huisartsen post. Warempel waren er geen wachtende voor me en kon ik gelijk langskomen. Vanuit de huisartsenpost werd ik door gestuurd naar de eerste hulp.

Daar eerst foto’s laten maken. Toen moesten we een hele tijd op de arts wachten maar die wilde nog meer foto’s dus weer foto’s maken en wachten op de arts. Inmiddels was het bijna 4.00 uur en waren zowel mijn partner als ik super moe. Uiteindelijk kwam de dokter ik had hem er toch goed ingezet. Maar waarschijnlijk zat er een zenuw klem in mijn arm en kon ik daardoor mijn vingers niet bewegen. Ik mocht uiteindelijk om 4.15 naar huis met een sling om en een afspraak om een week later weer terug te komen.

Het herstel

Ik begin met het positieve nieuws! De zenuw lijkt weer los te komen en ik kan mijn vingers weer bewegen. Het minder goede nieuws vanwege mijn Hypermobiliteits syndroom en de luxties in zowel mijn ellenboog als schouder kunnen ze geen stabiliteits operatie doen omdat het dan gewoon van het ene gewricht naar het andere gewricht verschuift. Het is dus een gevalletje je zult er mee moeten leren leven en het zoveel mogelijk proberen te voorkomen. Tja dat snap ik maar ik reikte alleen maar naar een boek. Verder krijg ik weer Fysio om de zenuw verder los te maken en de mobiliteit in mijn arm weer goed te krijgen. Het voelt als weer een stapje achteruit maar toch kijk ik liever naar de dingen die ik nog wel kan. En dan komen we bij het volgende uit.

De plannen voor mijn blog tot het einde van 2022

Ooh jongens er komen echt zoveel leuke dingen aan. Achter de schermen ben ik namelijk heel hard bezig om een te gekke feestdagen special voor jullie neer te zetten. Deze special loopt van 1 november tot 31 december en staat boordevol leuke dingen. Zo komen er mega veel lekkere recepten yes ook voor mensen met een klein budget, krijg je boekentips van uitgevers en lezers, komt er een leuke online bingo, kun je prijzen winnen, vertellen auteurs en bloggers over hun favoriete kerstherinneringen of hun favoriete recept, kun je korte verhalen lezen in het thema kerstmis en nog zoveel meer.

Dat ik hier nu zo druk mee ben betekend ook dat ik voor oktober een kleine break neem. Er zullen wat recensies en korte verhalen online komen maar verder zal het een rustig maandje worden. Mijn focus ligt helemaal op november en December.

De plannen voor 2023

Ook voor 2023 heb ik weer een aantal plannen. Zo blijven de korte verhalen die super goed worden ontvangen door jullie de recensies en de recepten. De rubrieken van eigen bodem, aan tafel met en boekenpraat komen weer terug. En er komt echt nog veel meer aan maar dat zit allemaal nog in de brainstorm fase.

Mijn doelen voor de komende periode.

  • Flink hard werken aan het herstel van mijn schouder en ellenboog.
  • Zorgen dat ik weer mee kan draaien in het huishouden.
  • Sowieso hard werken om stabiliteit op te bouwen en wat af te vallen.
  • Lekker veel lezen.
  • Werken aan mijn seo en sociale media.

Wat zijn jullie doelen voor de komende tijd?

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
L. Meester
L. Meester
1 jaar geleden

Wat een leuk vooruitzicht met de Feestdagen. Nog meer redenen om af te tellen richting Kerst

Linda schrijft 't op
Linda schrijft 't op
1 jaar geleden

Je hebt leuke projecten om aan te werken, dat geeft je gelukkig veel energie, ik ben benieuwd naar je kerstblogs.

Gabrielle
1 jaar geleden

Ik ben ook dol op de feestdagen, je hebt een leuk vooruitzicht.

Tessa
1 jaar geleden

Dat is schrikken zeg, hopelijk heb je nu minder last van de zenuw. Leuke plannen heb je voor je blog

Wanda
1 jaar geleden

Fin dat het weer de goede kant op gaat! En ja, ook hier volop plannen, vooral lekker veel wandelen in het bos, maar ook lekker lezen, fotoboek van onze vakantie maken en ook mijn blog bijwerken.

Mandy
Mandy
1 jaar geleden

Wat een pech heb jij steeds.. sterkte! Ik kijk heel erg uit naar de maanden November en December!

Gemma
1 jaar geleden

Bah, wat vervelend van je schouder. Het lijkt me niet heel prettig…

karel
karel
1 jaar geleden

Hopelijk ben je even verlost van ziekenhuisbezoeken.
op naar een leuk eindejaar!

Caroline
Caroline
1 jaar geleden

Heel veel beterschap met je schouder, goed dat je vriend gelijk actie ondernam

9
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x