Origin van Jennifer L Armentrout

Hey lieve lezers van Bookstamel, Nou jeetje het was me het weekje wel weer. Ik kreeg zomaar uit het niets een flinke griep. Nou ja uit het niets ik snap het wel want ik was natuurlijk weer eens mega overprikkeld en het weer is mega aan het omslaan en tja daar kan deze troela niet tegen. Maar goed vandaag voel ik me voor het eerst weer een beetje mens. Ik ging met vriendlief naar de intratuin en hoopte al wat kerst te zien. Maar ze waren echt pas net begonnen met opbouwen jammer maar helaas. Dus over drie weken nog maar een keer proberen. Verder ben ik lekker druk bezig geweest met de Feestdagen special op mijn blog super leuk! Maar daarvoor moeten jullie nog 1,5 maand geduld hebben Oooh en ik las natuurlijk weer een boek uit! Dit keer het 4de deel in de Lux serie van Jennifer L Armentrout Origin. En over dat boek ga ik jullie nu alles vertellen.

*** Let op dit is het vierde deel in een serie. Hoewel ik altijd mijn best doe om spoilers te voorkomen in mijn recensies is dit in vervolg delen vaak wat lastiger. Weten waar de serie over gaat lees dan mijn recensies van Obsidian, Onyx en Opal.

Foto van de cover van het boek Orgin van Jennifer L armentrout

Recensie Lux 4 Origin.

Titel: Lux 4 Orgin Auteur: Jennifer L Armentrout Uitgeverij: Zomer & Keuning Genre: fantasie Cijfer: 7,5

Hier gaat Origin over.

‘Origin’ is het vierde deel in Jennifer L. Armentrouts Lux-serie, waarin Daemon en Katy van elkaar gescheiden zijn geraakt omdat Katy gevangen is genomen. Daemon zet alles op alles om haar terug te vinden – hij zou zelfs zijn eigen soort verraden. Ondertussen doet Katy, omringd door de vijand, wat ze maar kan om te overleven. Ze is doodsbang, maar wat kan ze doen?

Dit vind ik van het boek.

Zo daar gaan we dan 🙂 tijd voor de recensie. Ik begin zoals eigenlijk elke recensie die ik schrijf met de cover van het boek. En tja inmiddels weten de vaste lezers wel dat ik de covers van deze boeken echt heel tof vindt! De schaduwen in het bos vind ik echt heel mooi en ook de kleur is perfect samengesteld. Het leuken aan de covers van Lux is dat deze allemaal heel goed bij elkaar passen. Dit geldt eigenlijk ook voor de titels want die bestaan allemaal uit een woord hoe tof is dat! De achterflap tekst vind ik wat summier maar als het goed is hebben de voorgaande delen je al nieuwsgierig genoeg gemaakt want anders beland je niet bij een 4de deel in een serie.

Dit deel is een beetje in de zelfde stijl geschreven als de voorgaande delen. Niet te moeilijke zinnen makkelijk te lezen en lekker vlot. Het verhaal loopt lekker soepel door. Toch vind ik op een of andere manier dit deel wat trager op gang komen dan de voorgaande delen in deze serie. Op een of andere manier weet Jennifer mij niet gelijk mee te sleuren in het verhaal. Maar zo halverwege het boek wordt het wel weer lekker spannend en toen ik eenmaal in het verhaal zat had ik het boek ook weer zo uit. Het einde laat je verlangen naar meer. En dat is maar goed ook want we moeten deel 5 natuurlijk ook nog lezen.

Hoewel ik dus wat minpuntjes heb bij dit deel zijn er ook een hoop pluspunten. Zo maak we kennis met een paar nieuwe personages. Komen er een aantal personages wat meer aan bod of krijgen ze een iets wat andere rol. Dit houdt de personages interessant. Want een serie met alleen maar dezelfde personages kan al snel wat saai worden. Maar door deze toevoeging ben je toch weer benieuwd naar de nieuwe personages.

Origin is weer een lekker dik boek en ik denk dat dit deel de opzet is voor de grande finale in de serie. Ik moet dus bekennen dat ik daar enorm naar uit kijk. al met al dus een boek met een wisselend gevoel en daarom krijgt het van mij een mooie 7.5.

Heel veel liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] ben op de boeken van Jennifer L. Armentrout is geen geheim ik las eerder al bijna alle boeken in de Lux serie, De Bloed en As serie en nog veel meer. Toen het boek Schaduw in het vuur uitkwam en ik mee […]

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x