Conflict & Structure van Mariëlle Brouwer

Hey lieve lezers van Bookstamel, Soms moet je wel eens sorry zeggen! Vandaag moet ik sorry zeggen. Want nu ik in een flink tempo de recensies aan het inhalen ben die door mijn operaties waren blijven liggen vond ik opeens een boek in mijn kast met ongelezen boeken. Een boek waarvan ik dacht dat ik die allang gelezen had voor een recensie. Maar wat blijkt hij stond al die tijd gewoon verstoppertje te spelen in mijn boekenkast. Ik denk dan maar dat het zo heeft moeite zijn. Conflict & Structure is namelijk het laatste deel in de Structure serie van Mariëlle Brouwer. Dus het boek had denk ik gewoon nog geen zin om afscheid te nemen van deze band. Maar ook al is deze recensie nu dus veel te laat waarvoor ik sorry zeg! Wil ik wel altijd mijn beloftes nakomen dus toen ik deze zag staan ben ik hem als een speer gaan lezen. En nu tja nu heb ik spijt dat die zolang in mijn kast verstopt heeft gestaan.

***Let op omdat dit deel 5 is in de serie kunnen in mijn recensie spoilers staan hoe hard ik ook altijd mijn best doe om deze te vermijden***

Benieuwd geworden naar de serie ik schreef eerder al een recensies over Storm & Structure Chaos &Structure Wild & Structure en Lust & Structure

Foto van de cover van het boek Conflict & Structure

Recensie Conflict & Structure

Titel: Conflict & Structure Auteur: Mariëlle Brouwer Uitgeverij: Duntax Books Genre: New adult Cijfer: 9

Hier gaat Conflict & Structure over.

Daan houdt van Milan en vertrouwt hem blind. Maar de laatste tijd gebeuren er verdachte dingen waardoor Daan gaat twijfelen. Ondertussen zoekt zijn zusje opnieuw contact en hij weet niet goed hoe hij zijn verleden met zijn heden moet combineren. Zeker niet met de aankomende albumrelease en de tour. Als dan ook nog blijkt dat zijn vertrouwen in Milan niet helemaal terecht is, staat Daan aan de afgrond. Milan houdt van Daan met alles dat hij heeft. Maar sinds zijn ex op vrije voeten is, staat alles waar hij voor gewerkt heeft op losse schroeven. Hij probeert zijn relatie met hun werk te balanceren terwijl hij ondertussen Daan uit de wind van zijn ex probeert te houden. Als dan de pers zich er ook nog mee gaat bemoeien, wordt dat Milan wel erg lastig gemaakt. Komen ze hier samen uit, of is het beter om ieder hun eigen weg te gaan?

Dit vind ik van het boek.

Oké tijd om mijn mening over dit boek met jullie te delen. De cover is helemaal prima en past perfect bij de covers van de andere 4 delen. Het zelfde geldt eigenlijk ook voor de titel. De flaptekst maakte me nieuwsgierig maar ik was ook al nieuwsgierig door de andere delen. En hoewel je deze boeken ook los kunt lezen zou ik toch aanraden om te beginnen bij het eerste deel van de serie.

Hoewel ik enorm genoten heb van alle delen in de Structure serie moet ik toch wel bekennen dat Conflict & Structure toch wel echt mijn favoriet is. De schrijfstijl van Mariëlle is gewoon lekker recht toe recht aan niet te moeilijk en het leest vlot weg. Dit keer wordt het verhaal vertelt vanuit drie personages Tim de ex-vriend van Milan, Daan en natuurlijk Milan zelf. Doordat dit verhaal vanuit drie personages wordt vertelt leer je de gedachten gangen van alle drie de personages goed kennen.

De bij personages kennen we natuurlijk al uit voorgaande delen. In dit deel hebben ze misschien wel de kleinste rol van alle delen. Maar het is fijn om de bekende vrienden en bandleden weer tegen te komen in het verhaal. Omdat je deze personages al kent bouw je ook al snel een band met ze op.

Milan en Daan hebben een prachtige relatie maar is die relatie sterk genoeg om de pogingen van Tim het ex vriendje om ze uit elkaar te drijven te verslaan? Dit deel in de serie heeft alles wat een goed new adult boek nodig heeft. Een prachtig liefdesverhaal tussen 2 mannen. Een man met een flinke rugzak maar kan hij afrekenen met het verleden uit dat rugzakje? Spanning en sensatie want Tim is niet zo’n lieverdje en natuurlijk een hechte vriendschap.

Het voelt alsof in Conflict & Structure alles bij elkaar komt om deze serie af te sluiten met een grote knal! Dit is dan ook het boek voor iedereen die net zoals ik heeft genoten van de Structure serie, voor iedereen die houdt van boeken met een romantisch verhaal waarvan je wel weet hoe het gaat aflopen maar die toch wel een hoop diepgang heeft. Conflict & Structure krijgt daarom van mij een mooie 9.

Heel veel liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x