Recensie Duistere engel van Alicia Reale

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag is het weer tijd voor een blogtour! i love them. Weetje waarom ik een blogtour zo leuk vindt? Omdat je dan van heel veel leuke bloggers een recensie kan lezen over het zelfde boek. Vaak heeft iedereen toch weer een ander gevoel bij een boek en ik vindt het super leuk om die meningen te lezen. Het boek dat we dit keer gaan bespreken is Duistere Engel van Alicia Reale.

Recensie Duistere engel van Alicia Reale.

Titel: Duistere engel Auteur: Alicia Reale Uitgeverij: Phoenix Books Genre: Young adult Cijfer: 8

Hier gaat Duistere Engel over.

Aliana Logan is een krachtige, jonge heks die een zorgeloos leven leidt in Santa Monica, Californië. Haar leven verandert wanneer ze Michael ontmoet. Ze voelt zich meteen tot hem aangetrokken. Als ze ontdekt dat hij ook een heks is, wil ze niets liever dan tijd met hem doorbrengen. Wanneer een demon haar begint te stalken, biedt Michael zijn hulp aan. Maar kan ze hem wel vertrouwen? 

Dit vind ik van Duistere Engel.

Nou dan gaan we beginnen met mijn mening over Duistere Engel. Zoals altijd begin ik bij de cover van het boek en die vind ik echt helemaal prachtig. De kleuren de afbeelding de titel alles is perfect de kleuren i love them! En doordat je het personage van de achterkant ziet stoort deze me ook totaal niet. De flaptekst van het boek is wat summier maar wel interessant.

Tijd om naar het verhaal zelf te gaan. Ik vind de schrijfstijl van Alicia Reale perfect passen bij de Young Adult doelgroep de zinnen zijn kort en het verhaal wordt vlot vertelt. Alicia weet je al snel het verhaal mee in te sleuren en dat moet je kunnen. De opbouw van het verhaal zit ook prima in elkaar. Het ene moment leer je wat meer over de personages en de achtergrond en het andere moment zit je weer in een spannend stukje. Het leuke is dat Alicia je regelmatig weet te verassen in dit verhaal. Dan denk je oooh het gaat zo maar nee hoor dan gaat het opeens toch weer een andere kant op.

Aliana is een krachtig personage met veel doorzettingsvermogen een sterke jonge dame en het is super leuk om te ontdekken hoe haar pad verloopt in het verhaal. Daarnaast zijn er een aantal super leuke bij personages in het verhaal die jezelf moet gaan ontdekken. Het verhaal heeft een open einde en ik ben super benieuwd hoe het verder gaat dus Alicia wanneer komt er een vervolg?

Al met al kan ik niet anders dan dit debuut van Alicia een mooie welverdiende 8 tegeven.

Heel veel liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Als je van fantasie boeken houdt dan is De ziener van Wilgerhoven misschien ook wel een tof boek voor je!

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x