Even voorstellen Mariane Fack

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag mag ik je weer voorstellen aan een nieuwe auteur van eigen bodem. Een van de auteurs die deze maand meedoet is Mariane Fack tijd dus om deze auteur wat beter te gaan leren kennen.

Even voorstellen Mariane Fack

Mariane Fack was jarenlang secretaresse in het AZ Zeno in Knokke-Heist. Daarnaast woonde ze een tijd in een klein Italiaans dorpje aan de Ligurische kust in de buurt van San Remo. Tot recent runde ze een klein centrum voor holistisch welzijn in het polderdorp Lissewege. Nu is de tijd aangebroken om kleiner te gaan wonen en zich enkel nog op het schrijven van boeken te richten. Daarnaast wil ze ook intuïtieve schilderijen creëren met een spirituele boodschap, die ook in haar boeken terug te vinden zijn.

Ze is auteur van De Besjert trilogie, waarvan het derde deel nu bijna klaar is voor uitgave. Gezien de uitstekende recensies over de eerste twee boeken, De Zielsgeliefde en Zielsbestemming, zullen we het de komende weken nog vaker over deze trilogie hebben.

De Besjert is een prachtig, uniek jiddisch woord die je in geen enkele andere taal vertaald krijgt. Het betekent: je tweelingziel, je unieke zielsgenoot die God van bij de schepping voor jou bestemd heeft.

In haar vrije tijd gaat Marian graag wandelen in de natuur en aan zee met haar hondje, doet ze aan yoga, tai chi en meditatie, studeert en leest ze graag en vindt ze creatieve ontspanning in het schilderen.

Zoals ik hier boven al schreef gaan we het nog uitgebreid hebben over de boeken van Mariane Fack en ook kunnen jullie binnenkort een uitgebreid interview met deze auteur op mijn blog vinden.

Heel veel liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] Hallo lieve lezers van Bookstamel, Langzaam aan gaan we lichamelijk weer een klein beetje vooruit. Het is nog steeds een kwestie van een stapje vooruit en weer 2 achteruit. Maar we geven de hoop dat ik genoeg herstel om uiteindelijk weer te kunnen werken nog niet op. Want hoe fijn zou dat zijn om gewoon weer 12 tot 16 uurtjes lekker te kunnen werken. Veel mensen die werken denken misschien ben jij gek niet hoeven werken is toch heerlijk. Nou ik kan je vertellen als je al ruim 5 jaar thuis zit dag in dag uit dan is dat behoorlijk saai hoor. Maar goed we kijken het rustig aan en werken verder aan herstel. Tijd om het lekker over schrijven en boeken te gaan hebben. Want vandaag heb ik voor jullie een interview met Mariane Fack auteur van o.a het boek De zielsgeliefde. Eerder stelde ik Mariane al aan jullie voor in een blogpost. […]

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x