Recensie Zomer in de B&B van Kaat de Kock

Hey Lieve lezers van Bookstamel, Het zonnetje schijnt en het wordt elke dag een beetje warmer. Dat betekend ook dat het tijd wordt om lekker in de tuin een boekje te lezen. Gewoon heerlijk met de voetjes in het water of op de stoel. Een lekker koel glaasje ranje of een mok thee erbij en mijn dag kan niet meer stuk. Een van die boeken die ik heerlijk in de tuin heb gelezen is Zomer in de B&B van Kaat de Kock. Dit is het tweede deel in een heerlijke luchtige feelgood serie van eigen bodem. Winter in de B&B is het eerste deel in deze serie en die las ik eerder al.

Recensie Zomer in de B&B

Titel: Zomer in de B&B Auteur: Kaat de Kock Uitgeverij: Hamley Books Genre: Feelgood Cijfer: 8

Hier gaat Zomer in de B&B over.

Hanne is samen met haar moeder een B&B begonnen in de Ardennen en de zaken gaan goed. Haar beste vriendin is bevallen van een wolk van een baby, en ook haar nieuwe vriend blijkt perfect te zijn. Hanne is samen met haar moeder een B&B begonnen in de Ardennen en de zaken gaan goed. Haar beste vriendin is bevallen van een wolk van een baby, en ook haar nieuwe vriend blijkt perfect te zijn. Het leven kan niet beter, toch? Maar is die vriend misschien niet een beetje té perfect? En waarom verdwijnt haar mama telkens voor het ontbijt?

Dit vind ik van het boek.

Oke tijd om te gaan beginnen met mijn mening over dit boek en zoals altijd begin ik even kort en bondig met de cover van het boek. Deze vind ik strak simpel en gewoon mooi de kleuren doen lekker zomers aan. De titel is niet heel spannend maar past wel bij het verhaal dus ook helemaal prima.

Tijd om naar het verhaal te gaan! Ik ben fan van de lekkere luchtige en vrolijke schrijfstijl van Kaat de Kock. Haar boeken hebben altijd wel wat diepgang maar aan de andere kant ook een vleugje humor. Dit boek las ik precies op het juiste moment toen ik even een beetje vrolijkheid kon gebruiken. Hanne is het type vrouw dat iedereen wel als vriendin wil hebben. Vrolijk een doorzetter en gewoon een super fijn persoon. Maar dit keer komt Hanne voor een moeilijke keuze te staan. Want wil ze wel verder met haar vriend en waar komen die kriebels voor een oude vlam toch vandaan.

Dan hebben we de zwangere vriendin van Hanne de situaties waarbij Hanne samen met haar is brachten regelmatig een lach op me gezicht. En ook het dorpje en de B&B waar het verhaal zich afspeelt is super charmant. Ik denk dat iedereen daar wel een paar dagen door wil brengen ik in elk geval wel! En dan ga ik iets lekkers halen bij de bakkerij!

Maar goed alle ups en downs die Hanna en de bewoners van het dorpje meemaken moet je toch echt zelf gaan ontdekken want anders verklap ik veel te veel. Maar als jij houdt van een lekkere feelgood met een beetje romantiek een vleugje humor en een charmante setting dan is dit het boek voor jou.

Heel veel liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x