Opal van Jennifer L. Armentrout

Hey lieve lezers van Bookstamel, Het is weer eens zover ik las weer een boek van Jennifer L. Armentrout. Afgelopen jaar heb ik iets meer vertaald werk gelezen dan normaal. Niet omdat er geen toffe Nederlandstalige boeken zijn uitgekomen. Sterker nog d’r ligt een hele stapel op me te wachten. Maar deze vertaalde werken stonden over het algemeen al een behoorlijk lange poos in mijn kast te wachten om gelezen te worden. De lux serie van Jennifer L Armentrout is er zo een. Eerder las ik namelijk al Obsidian en Onyx en nu was het dus tijd voor het derde deel in deze serie van Jennifer L Armentrout en de titel daarvan is Opal.

Recensie Opal.

Titel: Opal Auteur: Jennifer L Armentrout Uitgeverij: Zomer & Keuning Genre: Fantasie / Young adult Cijfer: 6

Hier gaat het boek over.

Zelfs nu Katy en Daemon eindelijk helemaal voor hun liefde gaan, kunnen ze niet vrijuit gaan daten. Er komen allerlei andere obstakels op hun pad. Vrienden blijken ineens vijanden, en hoewel ze ook hulp krijgen uit onverwachte hoek, zijn ze hun leven verre van zeker. Maar ze houden stand. Ze moeten wel.

Dit vind ik van het boek.

Oke tijd om jullie mijn mening over het boek te gaan geven. Zoals altijd begin ik met de cover. Deze keer vind ik de kleur van de cover echt helemaal geweldig! Daarnaast hou ik van de tekening op de voorkant. De titel is lekker kort en bondig en past prima bij het verhaal. De achterflap tekst vond ik wat summier maar aan de andere kant is dit het derde deel in de serie dus als je dit boek gaat lezen weet je al wel waar het verhaal ongeveer over gaat.

Helaas moet ik wel bekennen dat ik dit het minste deel tot nu toe vind in de serie. Ik vind Opal namelijk een beetje voort kabbelen een beetje langdradig ook op sommige punten en dat vind ik ontzettend jammer! In het begin is het allemaal wat zoetsappig. Vervolgens beginnen ze aan de missie om Beth te bevrijden en komt het boek langzaam aan op gang. Maar dan eindigt het opeens weer abrupt en onverwachts en blijf je met heel veel vragen. Dat is natuurlijk een goede manier om mensen het vervolg in te lokken. Maar ik hou er van als er toch wel een iets minder open einde aan een boek zit ook al is het een serie.

Daarnaast was de opbouw in dit boek dus gewoon niet oke van helemaal niks naar alles tot zelfs over de top. Het kwam niet meer over als een heel geloofwaardig verhaal en dat vond ik jammer want ik ben normaal gesproken echt wel een fan van deze auteur. Hoewel ik het volgende deel wel ga lezen omdat ik wil weten hoe het verder gaat had ik dit niet gedaan als dit het eerste deel in de serie was. Nee Jennifer L Armentrout kan echt vele maken beter.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] *** Let op dit is het vierde deel in een serie. Hoewel ik altijd mijn best doe om spoilers te voorkomen in mijn recensies is dit in vervolg delen vaak wat lastiger. Weten waar de serie over gaat lees dan mijn recensies van Obsidian, Onyx en Opal. […]

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x