Recensie De nachtwachters van Bernadette Lugies

Hey lieve lezers van Bookstamel, sinds gisteren is het boek De nachtwachters te koop. De nachtwachters van Bernadette Lugies is het vervolg op Het claiming ritueel. Dat boek was echt een van mijn favorieten boeken die ik gelezen heb in 2020. Jullie lezen het al ik heb dus even moeten wachten op het tweede deel van deze serie! Maar nu is die dus eindelijk verschenen. Om dit te vieren mag ik 1 e-book weggeven van De nachtwachters. Wil jij dit boek winnen laat dan onder deze recensie weten waarom jij dit boek wil lezen. Maar goed laten we eerst maar eens beginnen met de recensie.

Recensie De nachtwachters

Titel: De nachtwachters Auteur: Bernadette Lugies Uitgeverij: Selfpub Genre: Young adult / Fantasie Cijfer: 9

Hier gaat het verhaal over.

Na de ontvoering van Anna wil Sophie nog maar één ding en dat is Anna vinden. Maar is dat de enige reden om deze reis te maken? De moordenaar van haar vader woont in het zuiden en Sophie heeft er alles voor over om hem te vinden. Daar heeft ze haar teamleden wel bij nodig. Kan ze hen echt vertrouwen? Terwijl Sophie een innerlijke strijd voert over vertrouwen en haar gevoelens voor Jason, krijgt ze te maken met een nieuwe groep mensen. De groep doet er alles aan doen om Anna bij hen te houden. Lukt het haar om Anna te redden?

Dit vind ik van het boek.

Ik begin zoals altijd met de cover van het boek. De cover van de Nachtwachters past prima bij het verhaal. Het is misschien geen cover die vrouwen snel zouden oppakken maar ik vind hem echt perfect. Maar ja dat komt natuurlijk ook doordat ik het verhaal al ken. Dan is het tijd om naar het verhaal zelf te gaan.

De eerste 2 hoofdstukken moest ik weer even in het verhaal komen maar al snel werd ik weer bevangen door de schrijfstijl van Bernadette Lugies. Bernadette weet je in een mum van tijd te betoveren en mee te trekken in de door haar bedachte wereld. Omdat je een deel van de personages al kent uit het Claiming ritueel is het super makkelijk om mee te leven met de personages. Het verhaal is daarnaast mooi opgebouwd. In het begin leer je wat meer over het deel van de wereld waar ze nu zijn. Vervolgens word het spannend en het eindigt in een prachtig eindstuk waardoor je met vrede afscheid kunt nemen van deze wereld en de personages.

De nachtwachters heeft mij dus wederom weten te verassen en daarom krijgt dit boek van mij een mooie 9

Heel veel liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

P.s 2 de recensie word nog uitgebreid en de foto nog aangepast. Maar vanwege mijn operatie lukte dat nu nog niet.

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x