Recensie Ciao Charly van Annette van Zuijlekom – de Zeeuw

Hey lieve lezers van Bookstamel, Soms heb je zomer opeens een klik met iemand of met iets. Dat gebeurde bij mij eigenlijk toen ik Annette van Zuijlekom de Zeeuw leerde kennen. Via facebook of instagram kwamen we in contact en nodigde ik Annette uit voor de blogs van eigen bodem. Toen mocht ik haar boek Revolutie kiezen en was gelijk verkocht. Later las ik Een teken van Liefde en dit boek wist me juist heel erg te verassen. Onlangs kwam haar nieuwste boek Ciao Charly uit en ook deze mocht ik weer lezen. Over dit boek gaan we het vandaag dan ook hebben.

Recensie Ciao Charly

Titel: Ciao Charly Auteur: Annette van Zuijlekom de Zeeuw Uitgeverij: Zara4books Genre: Feelgood Cijfer: 9

Hier gaat het boek over.

Onthullingen en verrassingen onder de Italiaanse zomerzon Na een familiedrama besluit Charly om de zomer in Toscane door te brengen. In het huis van haar tante kan ze in alle rust schilderen en genieten van haar vrijheid, zonder haar dominante oudere broers om zich heen. De reis naar Italië is al geregeld: Charly kan meerijden met de zoon van een goede vriendin van haar tante. Net als ze aan zichzelf heeft durven toegeven dat ze gecharmeerd is van haar aantrekkelijke reisgenoot, ontdekt ze dat hij te veel op haar broers lijkt. Maar waar haar broers alle aanbidders op afstand houden, stelt hij haar juist voor aan zijn Italiaanse vrienden. Moedig stelt ze zich open voor nieuwe ontmoetingen, terwijl ze erachter probeert te komen waarom ze alles tot in de perfectie na kan schilderen behalve zichzelf. Tijdens Charly’s verblijf in Toscane ontvangt ze een anonieme uitnodiging voor een weekend Venetië van een van haar aanbidders. Wie wacht op haar in de stad van de bruggen en voor welke verleidingen zal ze daar komen te staan?

Dit vindt ik van het verhaal.

Yes een nieuw boek van Annette van Zuijlekom dat was mijn eerste reactie toen ik de cover van Ciao Charly zag. De voorgaande boeken van Annette hadden allemaal een spiritueel tintje! Dus ze waarschuwde me gelijk dat dit wel een gewone feelgood was. Maar hé feelgood is altijd goed. Deze cover van Ciao Charly was mijn favoriet! Annette had namelijk verschillende covers en haar lezers konden mee stemmen welke het zou worden. Deze cover geeft het verhaal gewoon perfect weer in een beeld.

Dan gaan we naar het verhaal zelf. Ciao Charly was echt helemaal genieten al vanaf het aller eerste moment dat ik het boek opensloeg. Ik kon gelijk meeleven met Charly. 2 van zulke beschermende broers lijkt me niet makkelijk dus ik snapte gelijk dat ze hunkerde naar wat tijd voor zich zelf. Vanaf dat moment reizen we eigenlijk mee met Charly haar ontdekkingstocht. Want wie is charly eigenlijk wat vind ze leuk en wat wil ze graag in het leven? Maar een nog grotere vraag is misschien wel wie is de perfecte man voor haar.

Tijdens dit verhaal komt ze verschillende mannen tegen die allemaal wel iets hebben maar wie o wie is haar grote liefde en haar geheimen aanbidder. Dat zul je zelf moeten gaan ontdekken door het boek te gaan lezen want ik wil echt niet teveel verklappen!

Maar ben jij nou opzoek naar een super vlot geschreven lekkere luchtige feelgood die je uren lang leest met een glimlach op je gezicht. Dan is Ciao Charly het perfecte boek voor jou. Dit boek krijgt van mij dan ook een dikke vette 9.

Heel veel liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] las ik al Ciao Charly, Een teken van liefde en […]

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x