Een uniek kado een fotopuzzel

Hey lieve lezers van Bookstamel, Soms vind ik het best moeilijk om voor iemand een kadootje te bedenken. Ik hou niet van een standaard luchtje of fles wijn. Ik wil graag kadootjes die echt passen bij de persoon waar het voor is. Iets wat diegene super leuk vindt om te doen of iets waar die zelf niet zo snel aan zou denken. Zou moest ik onlangs een kadootje hebben voor de partner van mijn moeder. Al een hele poos was ik aan het bedenken wat ik zou kunnen geven maar ik kwam er maar niet op. Hij houdt enorm van puzzelen en op mijn oma haar 90ste verjaardag had ik een mooie foto van hem en mijn moeder gemaakt. Dus dacht ik hoe leuk zou het zijn om van die foto een fotopuzzel te laten maken.

Mijn zoektocht naar een mooie fotopuzzel.

Maar goed toen ik eenmaal het idee had om een mooie fotopuzzel te laten maken. Moest ik natuurlijk opzoek naar een bedrijf waar ze die zouden kunnen maken. Dit vond ik nog best lastig want de kwaliteit wil nog wel eens tegenvallen en dat wilde ik natuurlijk voorkomen. In het verleden had ik al goede ervaringen met FotoCadeau.nl. Dus ik besloot eens op hun website rond te gaan kijken. Al snel had ik de fotopuzzels gevonden. Tijd om te besluiten wat voor puzzel ik zou gaan nemen. Ik koos voor een mooie kado doos van 1000 puzzelstukjes. Daarna wijst alles zich eigenlijk vanzelf je kiest de foto uit die je graag wil gebruiken. Van te voren kies je of dit een liggende of staande foto is en dat is eigenlijk alles. Tijdens het bestellen van de puzzel kun je er voor kiezen om je foto op kwaliteit te laten controleren. Ik raad dit altijd aan omdat je dan zeker weet dat je een puzzel van goede kwaliteit krijgt.

De puzzel kwam al snel binnen en hij zag er echt prachtig uit! Hij zit dus in een mooie stevige kartonnen doos en de puzzelstukjes zelf zitten ook nog eens in een plastic zakje verpakt! Ik kan helaas nog geen foto van de puzzel delen die al af is want degene die hem heeft mogen ontvangen is daar nog wel even mee bezig. Maar hij was er in elk geval super blij mee.

Nieuwsgierig geworden! Gepersonaliseerde puzzels maken, doe je hier

Kleinere fotopuzzels.

Ik was helemaal weg van de fotopuzzels en wilde er ook graag twee hebben van mijn favoriete foto’s van vorig jaar. Maar nu ben ik niet zo’n hele grote puzzelaar en puzzelen met een hand in het gips gaat ook niet zo makkelijk. Dus een puzzel van 1000 stukjes leek mij een iets te grote uitdaging. Gelukkig kun je bij FotoCadeau.nl ook kleinere puzzels bestellen. Deze puzzels komen niet in een doos maar zijn verpakt op een stevig stuk karton. Voor onze eigen puzzels kozen we 120 stukjes en persoonlijk vind ik dat echt een heel mooi formaat. Het resultaat van deze puzzels kun je hier onder bekijken.

Andere leuke foto kadootjes!

Niet iedereen houdt natuurlijk van puzzelen! Maar gepersonaliseerde foto kado’s vind ik altijd erg leuk! Zou heb ik al ooit voor iemand een muismat laten maken of een mooie mok. Helemaal hip en super leuk zijn ook de nieuwe inductieplaat beschermers. Maar het fotokado dat ik meestal bestel is toch wel de sleutelhanger met foto. Deze sleutelhanger is leuk om kado te geven voor moederdag wat het natuurlijk bijna weer is. Maar ook aan een klasgenootje van een van je kinderen als je die hebt. Of wat dacht je van aan een juf of meester tijdens de laatste dag op school! Een sleutelhanger met foto is dus een veelzijdig en uniek kado. Hier kun je de Sleutelhangers ontwerpen op Fotocadeau.nl.

Nou volgens mij hebben jullie zo een aantal leuke tips gekregen voor persoonlijke kadootjes! Maar nu ben ik natuurlijk ook super benieuwd wat jij graag kado geeft.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Joseph
Joseph
2 jaren geleden

Misschien ook een leuk idee om van boek-covers zo’n puzzel te maken?
Om te onthouden, voor als de serie af is.

Bookstamel
2 jaren geleden
Antwoord aan  Joseph

Oooh dat is ook een heel goed idee!
Bookstamel onlangs geplaatst…Een uniek kado een fotopuzzelMy Profile

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x