Wachten op de operatie

Hey lieve lezers van Bookstamel, Vandaag maar weer eens even een korte up date blog over hoe het nu met mij gaat 🙂 Want het is jullie natuurlijk wel opgevallen dat het momenteel wat stil is op mijn blog. Hoewel ik dit super jammer vind is er wel een goede reden voor. En tja daar ga ik vandaag wat uitgebreider op in maar ook ga ik jullie wat meer vertellen over mijn plannen voor mei. Want tja wachten op een operatie duurd lang.

Wachten op een operatie

7 april kreeg ik te horen dat ik toch weer geopereerd ga worden. Dit keer is het een operatie onder narcose die op de operatie kamer wordt uitgevoerd. Dat betekend ook dat de opname datum via de opname planning gaat. Inmiddels zijn we 2 weken verder en weet ik nog geen operatie datum. Wel weet ik dat ik 28 april mijn intake heb met de anesthesist ik hoop dat ik daarna snel een operatie datum krijg. Tot de operatie moet ik een gips spalk dragen. En na de operatie moet ik ook weer een tijdje gips en en spalk.

Hoe nu verder

Dit was en is voor mij toch wel de grote vraag. Typen met een hand gaat gewoon niet zo gemakkelijk. Maar helemaal niet bloggen zou betekenen dat ik mijn passie opgeef het gene waar ik gelukkig van wordt. Dus moet ik opzoek naar een middenweg. En daar wringt de schoen nog een beetje want ik weet nog niet precies hoe ik dit wil gaan aanpakken.

Momenteel werk ik hard aan de interviews etc die ik al had ontvangen zodat deze zo snel mogelijk online kunnen. Daarnaast lees ik wel veel en komen er dus ook nog wel recensies online. Recepten dat is momenteel wat moeilijker want koken en bakken met een hand in het gips gaat niet zo makkelijk. Maar ook het foto’s maken voor mijn blog is momenteel lastig. Want de camera is behoorlijk zwaar.

Dus de komende tijd zal ik regelmatig wat oudere posten delen. zo’n 3-4 keer in de week proberen iets nieuws online te gooien en verder wat live boekbesprekingen op tik tok gooien denk ik 🙂 En op die manier blijven we toch lekker bezig.

Kan ik helpen?

Deze vraag krijg ik heel veel. Maar recenseren doe ik op mijn manier dus ik vind het lastig om dan iets van iemand anders in te plannen. Wat ik wel heel leuk zou vinden is als iemand als gastblog zijn favoriete recept wil delen op mijn blog. Of als een auteur een leuke column wil schrijven voor mijn blog! Dus denk jij hé dat wil ik wel doen stuur me dan even een mailtje op Bookstamel@gmail.com

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x