Vernieuwde Landal de Lommerbergen

Hey lieve lezers van Bookstamel, Dit keer heb ik weer eens een review van een landal park voor jullie. Landal de Lommerbergen is geen onbekend park op mijn blog want wij zijn hier al vaker geweest! Je kan wel stellen dat dit altijd ons favoriete park is geweest. Ik was dan ook altijd helemaal Lyrisch over Landal de Lommerbergen. Maar helaas kan ik gelijk in deze intro al zeggen dat ik dit keer niet zo tevreden was! Sterker nog van ons favoriete park is de Lommerbergen veranderd in een park waarna wij niet snel meer zullen terug keren. Natuurlijk vind ik het lastig om een park slecht te beoordelen maar iedereen die mij kent weet ook dat ik altijd eerlijk ben. Daarom zal ik in de post hieronder uitleggen wat er veranderd is en waarom wij dus niet zo snel meer zullen terug keren.

Het in en uitchecken.

Vroeger werd je bij Landal de Lommerbergen met een lach ontvangen aan de receptie waar je jou sleutel en zwembad kaartjes op haalde. Daar werd dan vertelt hoe je met de auto naar je huisje toe moet rijden. Voor mij het begin van de vakantie je voelde je welkom en kreeg gelijk het gevoel dat het park blij is met je komst. Tegenwoordig moet je een app instaleren daarop krijg je een digitale sleutel van je huisje die vanaf 15.45 actief is. Je komt dus niet meer bij de receptie maar rijdt gelijk naar je huisje toe. Hier stuit ik gelijk al op het eerste punt. Vaak neem je met meerdere mensen familie of vrienden een huisje. Niet iedereen wil tegelijk naar huis en normaal had je altijd minimaal 2 sleutels. Als je nu meer dan een digitale sleutel wil hebben moeten jou vrienden of familie met jou Landal wachtwoord en email adres inloggen om de sleutel te kunnen gebruiken. Daarnaast hebben veel opa’s en oma’s die toch ook vaak mee gaan naar Landal geen telefoon met internet dus kunnen de app niet gebruiken. Of in mijn geval met een hand is het niet makkelijk je telefoon te openen vast te houden en tegelijk aan de klink te draaien. Naar veel moeite kreeg ik een tag mee maar we voelde ons hierdoor gelijk al een stuk minder welkom.

Eten en drinken.

Bij Landal de Lommerbergen heb je een gezellig terras en plaza. Hier kon je altijd gezellig aan een tafel wat te eten en drinken bestellen. Helaas precies de week dat wij gingen bleek het nieuwe selfservice restaurant geopend te zijn. Dus van plaats je gezellig te laten bedienen aan een tafeltje wat voor ons echt vakantie is moet je nu zelf je drinken gaan halen op een dienblad en ook zelf je tafeltje weer afruimen. Er zaten dus ook niet zoveel mensen gezellig te tafelen. Daarnaast wilde om 11.30 lekker een worstenbroodje eten bij onze koffie of thee. Maar nee dat kon niet want die lagen er pas vanaf 12.00 met de lunch. Niet nou meneer en mevrouw gaat u lekker zitten dan maken we wel even een worstenbroodje warm. Nee kom over een uur maar terug om iets te eten te halen. Dus voor 12.00 is er niks anders te krijgen dan drinken en een stukje vlaai.

Normaal bestelde ik altijd voor de hele week glutenvrije broodjes in het winkeltje. Deze broodjes lagen dan afgebakken klaar voor mij elke ochtend. Dit keer stond er een mevrouw die van niks wist. Nee hoor dat hebben wij hier nooit gedaan we hebben alleen de kant en klare broodjes in het assortiment zoals je in mijn eerdere blog over de Lommerbergen kan lezen was dit voorheen dus nooit een probleem.

De friettent opende pas om 16.00 het was dan ook gelijk mega druk. Het eten van de friettent was ook nog eens koud. Als je in het zwembad was kun je trouwens dus ook helemaal niks bestellen voor 16.00. Verder heb je dan nog het burger restaurant die hebben we niet uitgeprobeerd omdat we daar in het verleden als eens gegeten hadden en het niet zo bijzonder vonden. Voor ons is vakantie ook lekker eten en drinken genieten van het feit dat je het even niet zelf hoeft te doen maar lekker bediend wordt. En ik zie me daar al lopen met 3 kinderen en mijn dienblaadje:)

Het huisje zelf.

De huisjes zelf is niet heel veel mis mee. Alleen sinds de vernieuwingen zit in sommige huisjes een super smalle deuropening waar je amper doorheen kunt met een koffer laat staan met een kinderwagen of rolstoel. Ook mogen ze echt wel eens een moderner koffiezet apparaat neerzetten want filterkoffie heeft bijna niemand meer. Een simpele Senseo zou al veel beter zijn. Het huisje was wel schoon en daar hadden we verder dan ook niet zoveel over te klagen.

Het park zelf.

Het park zelf heeft nog steeds een geweldige grote kinderspeeltuin, leuk dierenpark, mooi zwembad, bos dichtbij en ligt ideaal gelegen tussen Roermond en Venlo. Wat dat betreft is het echt een ideaal park om met je kinderen naar toe te gaan. Er zijn weinig Landal parken met zoveel faciliteiten. Maar ik miste echt dat welkome gevoel dat vakantie gevoel en daarom gaf ik het park dit keer dus maar 2 sterren.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x