Recensie Rijk van Vlees en Vuur van Jennifer L. Armentrout

Hey lieve lezers van Bookstamel, vandaag is het mijn beurt in de blogtour van Rijk van Vlees en Vuur van Jennifer L. Armentrout. Ik heb het vaak over uitgeverijen die toch wel een plekje in mijn hart hebben veroverd. Nou daar is Zomer en Keuning er zeker een van. Ze hebben te gekke auteurs van eigen bodem! Maar ook super toffe buitenlandse auteurs. Ze hebben heel veel diversiteit in hun boeken en het is echt een hele vriendelijke uitgeverij. Als ik dus gevraagd wordt voor een blogtour van zomer en keuning dan hoef ik geen moment te twijfelen. Ik heb inmiddels ook al aardig wat boeken van Jennifer L Armentrout gelezen en ze zijn echt allemaal zo verschillend. Ik was dan ook erg benieuwd wat ik van dit boek zou gaan vinden wat het vervolg is op het boek Uit bloed en as.

Foto van de cover van Rijk van Vlees en Vuur

Recensie Rijk van Vlees en Vuur.

Titel: Rijk van Vlees en Vuur Auteur: Jennifer L Armentrout Uitgeverij: Zomer & Keuning Genre: Fantasie Cijfer: 9

Hier gaat het boek over.

Alles wat Poppy ooit voor waar heeft aangenomen, blijkt een leugen – zelfs de man van wie ze hield. Er is een oorlog op komst en Poppy zit er middenin. De koning wil haar gebruiken om een boodschap over te brengen, de afvalligen willen haar dood, de wulven worden onvoorspelbaarder en haar krachten nemen alleen maar toe, waardoor de Atlantiërs bang voor haar worden. Er staat meer op het spel dan ooit tevoren…

**** De tekst hieronder kan spoilers bevatten ****

Dit vind ik van het boek.

Oooh jongens ik ben echt verliefd op de cover van dit boek! De pijlen en dolk op de achtergrond van de titel zijn heel subtiel en passen perfect bij het verhaal. De gouden randen van het boek maken het natuurlijk helemaal af. De titel is ook dikke prima. Ja het jasje van het boek is er een die nog jaren en jaren in mijn kast blijft staan.

Oke genoeg over de cover want die kan nog wel eens veranderd worden. Tijd om naar het verhaal te gaan en oh oh ook daar zou ik zoveel over willen vertellen maar dan spoiler ik het complete verhaal en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen dit boek zal niet elke fantasie lover bekoren. Niet omdat het verhaal slecht is nee want het verhaal heeft mij zeker betoverd. Maar dit boek schuurt een beetje tegen een new adult/roman aan met fantasie elementen. Ik weet even niet hoe ik het anders moet omschrijven.

Het verhaal draait eigenlijk vooral om Poppy en de duistere. Ze stoten elkaar af en trekken elkaar aan. De passie vliegt je om de oren en er komen zeker ook aardig wat sex scene’s in voor. En tja daar kunnen we kort of lang over zijn daar hou je van of daar hou je niet van. Als je een fantasie boek verwacht met een epische strijd tussen goed en kwaad boordevol magie etc dan is dit boek niks voor jou. Maar als je geniet van een fantasie verhaal met liefde, met passie en toch ook die strijd tussen goed en kwaad. Een verhaal waarbij de 2 hoofdpersonages het verhaal dragen en je ze bijna wil aanmoedigen vanaf de zijlijn. Dan moet je dit boek zeker weten gaan lezen. Dan ga je namelijk genieten van de aller eerste tot de aller laatste bladzijde.

Voor mij was dit verhaal de perfecte mix tussen alle genres waar ik van hou en ik kijk dan ook enorm uit naar het derde deel in deze serie! En gelukkig hoeven we daar niet zolang op te wachten want ik zag deze al staan in de zomer brochure van Z&K.

Twijfel je nou of dit wel of niet jou boek kan zijn? Neem dan eens een kijkje bij mijn collega bloggers in de blogtour. Zo vind je morgen een recensie bij Daphnereads

Heel veel liefs,Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
petrasparkblog
2 jaren geleden

Leuke foto die je maakte!

BlinaBlumeBooks
BlinaBlumeBooks
2 jaren geleden

Leuke review! Ik doe graag mee met de winactie! Dus laatste opdracht ✅

Pauline
Pauline
2 jaren geleden

Ik doe mee met de winactie! Ziet er een tof boek uit!

trackback

[…] al Alles wat ze aanraakt, Storm and Fury, Rage and Ruin, Grace and Glory, Uit bloed en as en Rijk van Vlees en vuur. Tja jullie zien het ik heb al aardig wat boeken van deze auteur gelezen. Maar vandaag ga ik je dus […]

4
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x