Recensie Onbereikbaar van Rebecca Yarros

Hey lieve lezers van Bookstamel, Yes voor mij gevoel heb ik deze maand eindelijk weer een voor mij normaal aantal boeken gelezen. Maar goed misschien kom ik er in de 2 maandelijkse dit heb ik gelezen post wel achter dat dit toch allemaal wel heel erg mee valt. Maar hé dan heb ik in elk geval wel van elk boek dat ik gelezen heb enorm genoten. Maar goed meer boeken lezen betekend dus ook meer recensies schrijven voor mijn blog. Vandaag is het tijd voor een recensie van Onbereikbaar van Rebecca Yarros. Dus ik zou zeggen pak een lekker bakje koffie of thee en lees gezellig mee.

Cover onbereikbaar

Recensie Onbereikbaar.

Titel: Onbereikbaar Auteur: Rebecca Yarros Uitgeverij: Zomer&Keuning Genre: Feelgood Cijfer: 9

hier gaat het boek over.

Onbereikbaar’ van Rebecca Yarros, het tweede deel van de Flight & Glory-serie, is het verhaal van twee jonge mensen die zich diep vanbinnen aan elkaar willen geven, maar die allebei iets op hun hart hebben liggen wat ze daarvan weerhoudt. Voor Paisley is duidelijk dat Jagger niets voor haar kan zijn. Hij is ruig, onstuimig, en dat kan haar hart niet aan. Letterlijk niet, want ze heeft een ernstige hartaandoening en ze kan extra hartkloppingen niet gebruiken. Maar die geeft Jagger haar wel degelijk

Dit vind ik van het boek.

Ik begin bij de cover deze past super bij de andere boeken van Rebecca Yarros zoals Onverminderd het eerste deel in de serie. Maar ik moet zeggen dat ik geen fan ben van personen op de cover. Want ik maak liever mijn eigen beeld bij de hoofdpersonages de personen op de cover vind ik vaak niet bij het verhaal passen. Dat is in dit geval ook zo. Maar de titel vind ik wel weer super mooi gevonden en de flaptekst maakte me gelijk nieuwsgierig.

Voor ik over ga na de beoordeling van het verhaal moet ik wel eerlijk bekennen dat ik best twijfels had om dit boek te gaan lezen. Nee, niet omdat Rebecca Yarros een slechte schrijfster is want sterker nog het is een van mijn favoriete auteurs. Maar zowel mijn moeder als mijn zus hebben zwaar hartfalen. En aangezien het hoofdpersonage in dit boek ook een hartkwaal heeft was ik bang dat het veel te dichtbij kwam.

Maar hoewel het verhaal dichtbij kwam wist Rebecca mij genoeg af te leiden met haar prachtige verhaal. Want al vanaf het aller eerste moment als Jagger en Paisley elkaar ontmoeten spat het vuurwerk van het boek af en wordt je gelijk mee het verhaal in gezogen. De chemie tussen deze 2 hoofdpersonages die beiden toch ook wel een aardige rugzak hebben is geweldig. Het is een magie van aantrekken en afstoten. Tja dat heb je natuurlijk in heel veel feelgood verhalen. Maar door de rugzakken van de personages wordt dit een heel bijzonder verhaal.

Onbereikbaar staat namelijk bol van de emotie en voelt heel rauw en puur aan. Iedereen zal al snel compleet meeleven met Paisley en Jagger. Je zal voor ze juichen je zal met ze huilen en soms zal je ook je eigen wel eens ergens aan ergeren maar juist deze dingen maken dit boek zo puur. Doordat de emoties in dit verhaal ontzettend goed zijn neergezet wil je het boek ook geen moment meer weg leggen.

Ik kan dan ook niet anders dan dit boek van Rebecca Yarros een dikke vette 9 geven en aanrader aan iedereen die houdt van een lekker feelgood verhaal dat ook nog eens emotioneel is.

Liefs, Melanie

Andere boeken die ik van Rebecca Yarros ook nog las zijn De kleur van Colorado en Onverschrokken.

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Liens_boekenhoekje
Liens_boekenhoekje
2 jaren geleden

Ik heb nog niets van haar gelezen maar naar deze reeks ben ik heel nieuwsgierig!

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x