Recensie Hartsvlucht van Emma Anna

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Hebben jullie wel eens een grote blunder gemaakt? Nou ik kan er aardig wat op mijn lijstje zetten maar ik wil jullie graag vertellen over mijn nieuwste blunder. In December las ik het prachtige boek Hartsvlucht van Emma Anna. Ik maakte er mooie foto’s van en dacht dat ik er een recensie van had geschreven. Dit alles mooi op tijd voor de verbouwing begon. Wat blijkt deze recensie is dus nooit online gekomen. Als Emma Anna er niet naar gevraagd had dan had ik tot de dag van vandaag gedacht dat jullie deze recensie al lang gelezen hadden. Maar mooi niet dus. Dus hier is die dan mijn recensie van Hartsvlucht van Emma Anna.

Recensie Hartsvlucht

Titel: Harts vlucht Auteur: Emma Anna Uitgeverij: Emma Books Genre: New Adult Cijfer: 10

Hier gaat hartsvlucht over.

Een happily ever after krijg je nooit zomaar op een presenteerblaadje aangereikt. Daarvoor moet je soms bloed, zweet en tranen in je relatie stoppen. Na een jaar samen in een heel diep dal te hebben gezeten, realiseren Arti en Jurre zich dat maar al te goed.

Jurre probeert die periode achter zich te laten met een wel heel groots gebaar naar Artemis toe. Alles lijkt eindelijk weer de goede kant op te gaan. Maar wanneer onvoorziene omstandigheden zich voordoen, lijken de pas geheelde wonden nog niet bestand te zijn tegen elementen van buitenaf.

Amon komt tot een schokkende ontdekking, die hij voor Arti geheim probeert te houden. Zijn zusje verdient het om op dit moment op een roze wolk te zitten; ze mag niet opnieuw in de put belanden. Maar die ontdekking zet ook voor hem dingen in een ander daglicht.

Dit vindt ik van het boek.

Ooh jongens laten we even beginnen met de cover die is toch geweldig. Ik hou van de zachte pastel kleuren en het romantische gevoel dat ik er van krijg. Daarnaast vind ik de titel super mooi en past dit deel perfect bij de vorige delen Hartendief en Rovershart. Ja op het jasje van dit boek ben ik echt helemaal verliefd. Ik krijg er ook echt van die lente kriebels van.

Dan gaan we naar het boek zelf. Ken je dat gevoel je hebt een lekkere feelgood of new adult uit. Alles is peace en cake en de hoofdpersonages zijn gelukkig samen. Tja dan dwaal ik in mijn hoofd wel eens af denkend aan hoe het 5 of 10 jaar later met die personages gaat. Hoe hebben ze de ups en downs in hun relatie overleeft zijn ze nog gelukkig samen en ga zo maar door. Emma Anna vertelt je in Hartsvlucht exact wat er gebeurdmet Arti en Jurre de hoofdpersonages maar dan 5 jaar later.

Dus nee dit keer hoef je niet zelf te fantaseren. Je laat je gewoon meenemen door Emma Anna naar een plek 5 jaar later. Arti en Jurre zijn nog steeds hetzelfde en tja ze moeten wat hordes overwinnen ook in dit deel. Maar wat ik vooral erg leuk vind is dat Amon in dit boek wat meer aan het woord komt. We leren hem beter en van een andere kant kennen. Want is het eigenlijk wel zo’n botte hork als dat wij denken. Of heeft hij eigenlijk ook gewoon een klein hartje. Een ding is zeker Amon wil Arti nog steeds tegen van alles en nog wat beschermen.

Als jij net als mij houdt van een romantisch verhaal, zo nu en dan een lekkere heftige vrijpartij en hoofdpersonages met karakter die ontzettend goed zijn neergezet dan is Hartsvlucht ook het boek voor jou. Emma Anna weet deze ingrediënten namelijk super goed te combineren tot een knaller van een verhaal. Je raadt het al toen ik in dit boek begon al liggend in bad ( Ja ik weet het ik ben zo’n type wat haar boeken gewoon meeneemt in bad ) was het bad koud en het boek uit toen ik eruit kwam. Ik kan dan ook niet anders dan dit boek weer een mooie 10 geven en vol ongeduld wachten op het volgende boek van Emma Anna.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x