Recensie Onverminderd van Rebecca Yarros

Hallo lieve lezers van Bookstamel, In februari heb ik het even rustig aan gedaan. Ik zat helaas dicht tegen een burn out aan dit kwam vooral door alle stress van de verbouwing, de onder prikkeling en mijn lichaam wat niet echt mee wilde werken. Tijd dus om even op de rem te trappen en eerst aan mezelf te denken. Maar deze maand ben ik weer helemaal terug. Mijn webhosting gaat overgezet worden en er komen volop leuke artikelen aan. Natuurlijk een heleboel recensies, interviews etc maar natuurlijk ook weer overheerlijke recepten. Vandaag beginnen we met een recensie van het boek Onverminderd van Rebecca Yarros.

Recensie Onverminderd.

Titel: Onverminderd Auteur: Rebecca Yarros Uitgeverij: Zomer & Keuning Genre: Feelgood Cijfer: 9,5

Hier gaat onverminderd over.

Het verhaal gaat over Ember. De vader van Ember is militair en helaas krijgt ze het dramatische nieuws dat haar vader is gesneuveld in Afghanistan. In die toch al kwetsbare periode komt ze er ook nog eens achter dat haar vriendje Riley het doet met haar huisgenoot. Ember vindt Steun bij Josh de ijshockeycoach van haar broertje. Maar ze kijkt wel uit om zich in een nieuwe relatie te storten.

Dit vind ik van het boek.

Ik begin met de cover van het boek. De monochrome kleur van de cover vind ik namelijk echt geweldig. Hoewel ik normaal niet zo van de foto’s op covers ben vind ik het hier niet storend omdat de cover een kleur heeft. De titel van het boek vindt ik prachtig en de achterflap maakte me nieuwsgierig. Met het jasje van dit boek zit het dus helemaal goed.

Tijd om naar het verhaal zelf te gaan. Rebecca Yarros valt toch echt wel onder een van mijn favoriete auteurs. Haar verhalen stralen altijd iets warms uit ze verspreiden hoop en liefde maar hebben ook altijd wel een triest tintje. Zoals in dit verhaal Ember haar vader die militair is verliest. We lezen wat dit met haar en haar gezin doet. We lezen over rauw en verlies. Maar dan is daar opeens Josh dat kleine lichtpuntje aan de duisternis. Krijgt deze jongeman het voor elkaar om Ember weer wat te laten leven en haar hart voor zich te winnen?

De kracht van Rebecca Yarros is dat ze haar personages zo kan neer zetten dat de emotie bijna van de bladzijden of druppelt. Je kunt letterlijk voelen wat de hoofdpersonages voelen. Het ene moment lees je het verhaal met tranen in je ogen of kippenvel op je armen en het andere moment staat er weer een glimlach op je gezicht. Het neerzetten van deze emoties en de personages maken dat het verhaal enorm makkelijk weg leest.

Ik nam dit boek mee in bad gewoon omdat ik zin had om even een mooi romantisch verhaal te lezen. Toen ik uit bad kwam was mijn water koud en het boek uit want ik kon gewoon niet stoppen met lezen. Ik kan dan ook niet anders dan dit boek een mooie 9,5 te geven. Houdt jij van romantische boeken, een beetje erotiek en een beetje drama dan moet je Onverminderd van Rebecca Yarros zeker gaan lezen.

Benieuwd geworden naar andere boeken van Rebecca Yarros lees dan ook mijn recensie van De kleuren van Colorado.

Heel veel liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Merel | De Mamagids
2 jaren geleden

Klinkt als een boek met alle ingrediënten voor een avondje (of twee) wegdromen. Zal eens kijken of ik hem via Kobo kan vinden, je hebt me nieuwsgierig gemaakt.

Merel | De Mamagids
2 jaren geleden
Antwoord aan  Merel | De Mamagids

Zie trouwens meer recensies van deze schrijfster staan, ga gelijk even kijken
Merel | De Mamagids onlangs geplaatst…Wie is de mol? 2022 | Nabespreking aflevering 9, bedriegenMy Profile

Bookstamel
2 jaren geleden
Antwoord aan  Merel | De Mamagids

Ja er staan er nu drie op maar komen er nog meer aan. Het is een van mijn favorieten auteurs.

trackback

[…] begin bij de cover deze past super bij de andere boeken van Rebecca Yarros zoals Onverminderd het eerste deel in de serie. Maar ik moet zeggen dat ik geen fan ben van personen op de cover. Want […]

4
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x