Cover reveal van De nachtwachters

Hallo lieve lezers van Bookstamel, vandaag is een speciale dag! Het is namelijk de dag waarop ik jullie de cover van De nachtwachters het nieuwste boek van Bernadette Lugies mag gaan onthullen. Maar voor we dat gaan doen ga ik jullie eerst wat meer vertellen over Bernadette natuurlijk.

Wie is Bernadette Lugies

Bernadette was altijd al geboeid door boeken en verhalen. Op jonge leeftijd verslond ze boeken bij het leven. Ze was een groot fan van de boeken van J.K Rowling, R.L Stine en Paul van Loon.  Ze kon uren spenderen aan hun verhalen en verloor zichzelf in een eigen wereldje. Toen ze ouder werd groeide haar smaak in boeken mee. En toen begon ze ook met het schrijven van haar eigen verhalen. En zo ontstond het Claiming Ritueel.

Wil je Bernadette nog wat beter leren kennen lees dan ook mijn interview met Bernadette Lugies.

Het Claiming Ritueel

Het Claiming Ritueel is het eerste boek dat Bernadette Gijzen heeft geschreven en waar De nachtwachters het vervolg op is. Tijd dus om jullie even in het kort te vertellen waar dit boek over gaat.

17 jaar geleden kwam de wereld stil te staan door een elektromagnetische puls. Sophie’s dorp werd overgenomen door het leger en de generaal bepaalde vanaf dat moment wat er gebeurde in het dorp. Maar het is nu 17 jaar later en Sophie is het ouderwetse denken meer dan zat. Ze verzet zich tegen het leger en het claiming ritueel. Ook begint ze steeds meer te twijfelen aan de woorden van de generaal en het doel van het leger in haar dorp. Tot overmaat van ramp wordt ze door de generaal verplicht om samen te werken met de arrogante luitenant Jason Bane. Na een korte ontmoeting met de rebellenleidster wordt haar wereld op zijn kop gezet. Ze twijfelt over de dood van haar vader en het ware verhaal achter de betrokkenheid van de rebellen bij zijn dood. Lukt het Sophie om trouw te blijven aan zichzelf nu haar leven zo verandert. En wie kan ze nog vertrouwen in het dorp?

Wil je weten wat ik van dit boek vind lees dan even mijn recensie van Het Claiming Ritueel

En nu is daar dan de Nachtwachters, nou ja bijna dan maar vandaag is het in elk geval tijd om jullie vast de cover van dit boek te showen. Dus ik zou zeggen zit je er klaar voor?

Cover van De nachtwachters

Zeg nou zelf is het geen plaatje?

Nu ben je vast ook wel benieuwd waar dit verhaal over gaat toch?

Nou de nachtwachters is dus het lang verwachte vervolg op Het Claiming Ritueel

Na de ontvoering van Anna wil Sophie nog maar een ding en dat is Anna vinden. Maar is dat de enige reden om deze reis te maken? De moordenaar van haar vader woont in het zuiden en Sophie heeft er alles voor over om hem te vinden. Daar heeft ze haar teamgenoten wel bij nodig. Kan ze hen echt vertrouwen? Terwijl Sophie een innerlijke strijd voert over vertrouwen en haar gevoelens voor Jason, krijgt ze te maken met een nieuwe groep mensen. De groep doet er alles aan om Anna bij hen weg te houden. Lukt het haar om Anna te redden?

Benieuwd wanneer je het boek kan gaan pre-ordenen hou dan de website van Bernadette Lugies in de gaten!

Heel veel liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x