Even voorstellen Jeske Meinema

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag is het weer tijd om jullie te gaan voorstellen aan een van de auteurs voor de blogs van eigen bodem. Deze maand hebben we drie leuke dames. 2 feelgood auteurs en een auteur die spannende verhalen schrijft. De tweede feelgood auteur is Jeske Meinema en haar ga ik vandaag aan jullie voorstellen.

Jeske Meinema

Jeske Meinema haar passie voor schrijven begon met het bijhouden van haar dagboeken. Ze had echt tientallen dagboeken voor de helft gevuld met haar toen nog lelijke en kriebelige hanenpoten. Naarmate ze wat ouder werd ontstond haar liefde voor lezen voornamelijk dankzij haar zus, haar zus las haar namelijk avonden lang voor totdat ze geen stem meer over had.

Gelukkig hadden ze nog wel pen en papier. Haar zus en zij belandden toen in hun Marley & Me fase. Ze schrijven tientallen korte verhalen voor elkaar die meestal gingen over een jonge vrouw die samenleefde met een onvoorstelbaar groot aantal honden (Uitsluitend Golden Retrievers) en dat vonden ze geweldig.

Nu kan ze zichzelf niet voorstellen hoe je zestig ontembare, fluffy Golden Retrievers onder bedwang zou moeten houden. Want ze kan jullie uit betrouwbare bron vermelden dat een eigenwijze, blonde en ook vrij kleine Golden Retriever, al een hele uitdaging kan zijn om uit te laten.

Dus hoewel het idee om zestig honden te bezitten wellicht iets onrealistisch was stopte haar liefde voor het schrijven (en ook voor honden) niet. Elk verhaal werd steeds een beetje langer en zo ontstond er een boek. En later volgde er nog veel meer verhalen en boeken. Het meeste plezier beleeft ze nog steeds aan het samen schrijven. Samen met haar zus, maar ook met haar vader.

Een aantal van de titels die zij geschreven heeft zijn Puppies en Paarden, Vroemvrouw, Costa Choas

Heel veel liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] erg is dat toch niet. Kunnen we alleen maar langer genieten van deze twee auteurs. Eerder stelde ik Jeske al aan jullie voor maar vandaag is het dus tijd om het te gaan hebben over de favorieten van Jeske […]

trackback

[…] lezers van Bookstamel, Alweer even geleden was Jeske Meinema te gast in de blogs van eigen bodem. Ik stelde Jeske Meinema toen voor aan jullie. Maar daarna ging het enorm slecht met mijn gezondheid. En dat betekend dat jullie het […]

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x