Even voorstellen Suzanna Esther

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Jeetje de maand kwam maar langzaam op gang o.a door de verbouwing maar het meeste natuurlijk door mijn operatie. Maar langzaam aan kan ik de draad van het bloggen weer oppakken. Ik merk dat ik er ook weer meer plezier in krijg omdat ik het op een iets lager tempo doe. Een van mijn grootste valkuilen is namelijk teveel hooi op me vork nemen waardoor ik me eigen voorbij ren. Tja en dat gaat niet want dan zegt mijn lichaam gewoon ho stop ho! Maar goed tijd om jullie te gaan voorstellen aan de tweede auteur die mee doet aan de blogs van eigen bodem deze maand! En dat is niemand minder dan Suzanna Esther.

Suzanna Esther

Suzanna Esther is geboren op 6 februari 1966 in Amstelveen waar zij deels opgroeide. Op haar zeventiende verhuisde ze naar Amsterdam.

Als jong meisje las zij veel en vanaf haar tiende begon ze dagelijks een dagboek bij te houden. Haar passie voor taal zette zij om in de studie Literatuurwetenschappen en daarna deed ze een studie Psychologie. In 2019 volgde ze een opleiding Redactie.

In 2016 besloot Suzanna Esther een eerder verhaal dat zij als kort verhaal/serie had geschreven uit te werken naar een boek met de titel “Wervelstof” dat in maart 2017 bij uitgeverij Ambilicious werd uitgegeven. Tijdens de redactieronde van haar debuut begon ze aan haar tweede boek welke de titel “De stem” kreeg. Dit boek werd uitgegeven op 14 maart 2018 door uitgeverij Futuro.

In 2017 kreeg ze het idee voor een spannende dystopie, waaraan ze tot eind 2019 werkte: het werd haar derde boek, het eerste deel van de Kamp Alpha reeks.

Kamp Alpha – de pest meester verscheen op 13 mei 2020. In februari van het jaar 2021 kwam het vervolg uit: Kamp Alpha – de nieuwe wereld. Ze besloot de serie zelf uit te geven.

In oktober 2021 is haar vijfde boek Giftig verschenen, die ik ga lezen voor een recensie. De komende weken gaan we Suzanna Esther natuurlijk nog veel beter leren kennen.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] de computer gekropen om weer een paar blogs voor jullie te gaan schrijven. Vorige week stelde ik Suzanna Esther al aan jullie voor. Maar deze week is het dus tijd om deze auteur nog wat beter te gaan leren […]

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x