Recensie Grace and Glory van Jennifer L Armentrout

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Het is zo fijn om eindelijk weer een beetje in een normaal ritme te komen. Ik moet natuurlijk nog steeds een aantal weken rustig aan doen na de operatie aan mijn pols. En tja dan moet rechts ook nog geopereerd worden. Maar eigenlijk veranderd dat niet veel aan mijn dagelijkse routine want door mijn HMS en Fibromyalgie moet ik al regelmatig rust inplannen. Ik kan niet te lang zitten, niet te lang staan, niet te lang achter de p,c etc. Eigenlijk moet ik dus gewoon regelmatig afwisselen. In de praktijk ziet dat er zo uit: De afwas doen en daarna 30 minuten rust nemen een boekje lezen of even op bed gaan liggen. Dan bijv de was opvouwen en weer rust nemen, een blog schrijven en weer rust nemen. Een van die boeken die ik tijdens mijn rust pauze las is Grace and Glory van Jennifer L Armentrout en daar ga ik jullie vandaag alles over vertellen.

Recensie Grace and Glory

Recensie Grace and Glory

Grace and Glory is het derde deel in de Harbinger serie van Jennifer L Armentrout eerder las ik deze serie al de eerste twee delen. Rage and Ruin is het tweede deel en Storm and Fury het eerste deel. Houdt er dus rekening mee dat in de aankomende recensie spoilers kunnen staan als je deze twee delen nog niet gelezen hebt.

Titel: Grace and Glory Auteur: Jennifer L Armentrout Uitgeverij: Zomer & Keuning Genre: Young adult / Fantasy Cijfer: 9

Hier gaat het boek over.

Trinity heeft de strijd en haar beschermer verloren. Zelfs met demonen én wachters aan haar kant is het niet zeker dat ze de
Harbinger kan verslaan. Lucifer terugbrengen op aarde om mee te vechten is een héél slecht idee, maar ze hebben geen keus: hij is de enige die machtig genoeg is. Naarmate Trinity en Zayne een gevaarlijk bondgenootschap aangaan en Lucifer de hel laat losbarsten op aarde, dreigt de Apocalyps. Of ze nu winnen of verliezen, één ding is zeker: niets zal ooit nog hetzelfde zijn.

Dit vind ik van het boek.

Ik begin zoals altijd met de cover en deze vind ik helemaal geweldig! Iedereen die het verhaal heeft gelezen kan gelijk zien waarom deze zo goed bij dit deel past. Ik hou van het aan de ene kant simpele design en aan de andere kant het magische dat het uitstraalt. De titel tja ik blijf het een beetje jammer vinden dat die Engels is. Dit wordt nog eens versterkt doordat bij de covers enorm op elkaar lijken en iemand die alleen Nederlands leest dus makkelijk een fout kan maken. Maar ja dit is ook echt wel gelijk een van de weinige minpuntjes die ik aan dit boek kon vinden.

Dan gaan we naar het verhaal zelf. Ik heb al een hele tijd geleden ontdekt dat Jennifer L Armentrout een magische schrijfstijl heeft. Soms kan ze een beetje langdradig zijn maar op andere momenten vlieg je weer door het boek heen. De personages die Jennifer weet te scheppen hebben allemaal wel iets bijzonders. Neem nou Trinity zij heeft een ziekte waardoor ze langzaam aan blind wordt. Je moet er maar net op komen als auteur om je personage zo iets bijzonders mee te geven.

Maar dat Trinity langzaam aan blind wordt maakt haar zeker niet zwak nee als er iemand doorzettingsvermogen en wilskracht heeft dan is het deze jonge dame. Maar naast Trinity komen er nog veel meer toffe personages voor in dit boek. Sommige gebaseerd op mytische en godsdienst verhalen zoals Lucifer en Michael. Maar goed deze personages moet je lekker zelf gaan ontdekken in dit boek want anders verklap ik veel te veel.

Dit boek is een epische strijd tussen goed en kwaad en een must read voor elke fantasie liefhebber! Dat ik dit boek in 1 dag heb uitgelezen zegt denk ik wel genoeg. Het krijgt dan ook een mooie 9 van mij.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] las eerder namelijk al Alles wat ze aanraakt, Storm and Fury, Rage and Ruin, Grace and Glory, Uit bloed en as en Rijk van Vlees en vuur. Tja jullie zien het ik heb al aardig wat boeken van […]

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x