Even voorstellen Lianne Reijntjes

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Het is zo fijn om weer een beetje te kunnen typen. Ik ben namelijk echt niet het type dat zo goed stil kan zitten. Dus nu kan ik in elk geval tussen de puinhopen van de verbouwing weer lekker aan mijn blog werken. Maar goed nieuws de verbouwing is ook bijna klaar. Vandaag gaan ze de vloer beneden schuren en egaliseren en dan morgen wordt die gelegd. Dus donderdag kunnen we flink poetsen en dan eindelijk weer gaan inrichten. Natuurlijk zijn er dan nog wel wat kleine schilder werkzaamheden maar de rotzooi zal snel minder worden. Maar goed we beginnen de blogs van eigen bodem deze maand dus een weekje later. Maar we trappen wel af met een super leuke auteur we gaan namelijk kennis maken met Lianne Reijntjes. Ik las al eens het boek Kwetsbaar verliefd dat zij heeft geschreven.

Even voorstellen Lianne Reijntjes

Lianne Reijntjes is Schrijfster en dan met name van Chicklit en feelgood verhalen. Haar hart ligt dan ook echt bij feelgood. Waarom? Nou, omdat er al genoeg leed en onrecht is in de wereld. Dus waarom zou ze daar nog over willen schrijven. Nee zij schrijft liever lieve verhalen waar ze vrolijk van en blij van word, en waar ze ook andere vrolijk en blij kan maken. Ze wil haar lezers laten wegdromen bij haar verhalen.

Inmiddels heeft ze al een aantal boeken op haar naam staan. Het begon allemaal met het boek Kwetsbaar verliefd wat ze in eigen beheer uitgaf! Naast dit boek verschenen er ook korte verhalen van haar in een aantal bundels. Haar nieuwste boek is Opgescheept het eerste deel van een serie die ze al in 2016 begon. Bij deze serie kreeg ze hulp van Lisette Jonkman. Door Lisette tips en motivatie heeft ze van dit verhaal de best mogelijke versie kunnen schrijven.

Inmiddels is Lianne niet alleen meer auteur. Nee ze Coacht andere auteurs die ook een roman willen schrijven. Ze heeft dan ook een Guide geschreven voor self-pubbers om andere auteurs te helpen die hun boeken in eigen beheer willen uitgeven.

Je kunt dus wel stellen dat Lianne inmiddels een aardig bezig bijtje is als het aankomt op schrijven en uitgeven. De komende weken gaan we Lianne nog veel beter leren kennen. Zo gaan we het nog hebben over haar Favorieten ga ik haar boek opgescheept nog recenseren en sluiten we dit alles natuurlijk nog af met een leuk interview.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
petrasparkblog
2 jaren geleden

Leuk! Net even naar jullie youtube gesurft en genoten van de q&a’s!

trackback

[…] lieve lezers van Bookstamel, Vandaag is het tijd om auteur Lianne Reijntjes weer wat beter te gaan leren kennen. Vorige week stelde ik deze vrolijke en lieve auteur al aan […]

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x