Recensie Zolang je bij me blijft van Suzanne van Bilderbeek

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Jeetje gisteren was ik jarig. Ik stond er niet heel erg bij stil want mijn moeder en haar vriend kwamen schilderen. Tussen door lekker wat gegeten en plezier gemaakt nog een mooi kookboek gehad en dat zou het zijn. Maar toen ging opeens de bel en werd ik door mijn partner naar beneden geroepen omdat er iemand aan de deur stond. Dit bleek Elizabeth Kayland te zijn een auteur. Samen met 38 andere auteurs hadden hun in het geheim een geweldige verassing voor mij! Ze hadden namelijk geld bij een gelegd voor een kitchenaid waar ik van droomde. Omdat ik dan zonder pijn in mijn handen kan bakken. Er zat ook nog eens een kadobon bij voor een mooi boek! Ik heb gekozen voor een kookboek en een deel van een serie om die compleet te maken. Het voelt nog steeds alsof ik droom. Ik kom over deze verassing nog uitgebreid bij jullie terug hoor. Maar voor nu is het tijd om het te gaan hebben over Zolang je bij me blijft van Suzanne van Bilderbeek.

Suzanne konden jullie de afgelopen 2 weken al wat beter leren kennen. Want ik stelde deze leuke auteur al aan jullie voor en we hebben het al over haar favorieten gehad.

Zolang je bij me blijft

Recensie Zolang je bij me blijft.

Titel: Zolang je bij me blijft Auteur: Suzanne van Bilderbeek Uitgeverij: Imaginary Books Genre: New Adult Cijfer: 9

Hier gaat het boek over.

Kapot. Hun hoop en kracht. Alles is kapot.
Zo voelt het voor Sasha en Daniel. Gelukkig staat hun liefde voor elkaar als een paal boven water.
Op weg naar verbetering, moeten ze pijnlijke en confronterende keuzes maken. Sasha en Daniel proberen elkaar te vertrouwen en een manier te vinden om met hun trauma’s om te gaan.
Een lichtpuntje verheldert hun duisternis. Kunnen zij, ondanks hun angsten, dat stukje geluk toelaten?

Dit vind ik van het boek.

Zoals altijd wil ik beginnen met de cover want de cover van Zolang je bij me blijft is echt prachtig! Daarnaast vind ik de titel weer erg mooi gevonden. Het boek straalt gelijk een bepaalde sfeer uit die perfect past bij het verhaal. Zolang je bij me blijft is natuurlijk het vervolg op Zolang je van me houdt en ook daar past de buitenkant van dit boek prima bij!

Oke tijd om het over het verhaal zelf te gaan hebben. Het fijne aan een tweede deel in een serie is dat we in het eerdere deel al een band met de hoofdpersonages hebben opgebouwd. Zo is dat ook het geval met Sasha en Daniel. We kennen al een groot deel van hun pijn en verdriet want dat hebben we ontdekt in het eerste deel. Door dat eerste deel leven we dus automatisch al met de hoofdpersonages mee.

Dit deel gaat verder waar het vorige deel eindigde en eigenlijk staat dit deel in het teken van verwerken. Verwerken van alle dingen die zowel Daniel als Sascha meegemaakt hebben of nog mee gaan maken. Ook dit deel is weer rauw en vol emoties geschreven. Als Suzanne ergens goed in is dan is het in kippenvel bezorgen op je armen. Je voelt bijna letterlijk wat de hoofdpersonages voelen en als je eenmaal in het boek gezogen zit dan wil je het ook echt niet meer weg leggen. Je moet door lezen om te ontdekken hoe het verder gaat.

Als je van ontroerende verhalen houdt met een vleugje romantiek en erotiek dan zit je met Zolang je van me houdt helemaal goed. Dan is dit echt een boek dat op je wil ik lezen lijstje moet. Je raadt het vast al dit boek krijgt van mij een dikke voldoende namelijk een mooie 9.

Ik kijk nu alweer uit naar een nieuw boek van Suzanne van Bilderbeek.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] Wauw zolang je bij me blijft van Suzanne van Bilderbeek is echt een topper! Ik heb zo ontzettend genoten van dit verhaal. Dit boek krijgt dan ook een dikke 9 van mij. Als je houdt van een beetje drama, liefde en sex dan moet je dit boek zeker lezen. Ik vertel je er natuurlijk alles over in mijn recensie van zolang je bij me blijft. […]

trackback

[…] las ik van Suzanne van Bilderbeek al een aantal boeken. Daarover schreef ik de volgende recensies Zolang je bij me blijft en Zolang je van me […]

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x